Fastighetsbyrån Höga Kusten

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
2 187
4.8

Vi på Fastighetsbyrån Höga Kusten är engagerade och har hjärtat på det rätta stället. Vi har stor lokalkännedom och är experter på bostads- och fritidshusmarknaden i hela Höga Kusten. Hos oss får du ett personligt bemötande och vårt team av erfarna och kompetenta medarbetare kommer att göra sitt yttersta för att göra dig som...

2187 omdömen om Fastighetsbyrån Höga Kusten

Sedan starten hos Reco 2013

Gun-Marie N
Gideå

Mycket trevlig och hjälpsam mäklare, saklig och lätt att kommunicera med. En person att vara rädd om i sin mäklarroll.

Agnetha A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Sellin en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

Väldigt proffsig, erfaren, snabb och supertrevlig!

Svar från Anna Sellin

Tusen tack för den fina rekommendationen ett rent nöje att få hjälpa dig för tredje gången❣️ Trevlig första advent. /Anna

Maria T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Rebecca har varit glad, trevlig och professionell. Hon har varit påläst och tagit reda på sådant som vi behövt veta. Väldigt lätt att ha och göra med, inga konstigheter. Svarat snabbt på både sms och mail. Har bara gott att säga om henne! // Maria

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack så hjärligt Maria. Det har varit väldigt smidigt att göra affär med er, från början till slut. Nu hoppas vi på snabb inflytt. Vi möts på grusvägen! Bästa, Rebecca

Berit E
Arnäsvall

Väldigt öppen och tydlig. Förväntningarna infriades. Förstående mot oss när det krånglade med vårt avlopp.

Svar från Anna Sellin

Tack Berit för den rekommendationen. Allt är till för att lösas och allt går att lösa:) Tack för förtroendet att få hjälpa er på denna resa! Lite små vintriga hälsningar /Anna

Birgitta D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Sellin en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

Har inte kommit så långt med försäljningen ännu! Anna är en duktig lyssnare hon väntar in kunden tills kunden är mogen. Hon är en person inger trygghet o ärlighet Ni är välkommen igen när affären är genomförd. MVH Birgitta Dahlgren

Svar från Anna Sellin

Tack fina du för den rekommendationen. En sak i taget. Nu är ett steg gjort och det kommer bli så bra för dig. Nu ser jag framemot att hjälpa dig med försäljningen av ditt fantastiska ställe❤️

Marit J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Remsle

Första gången jag har en mäklare och jag är glad att det blev Rebecca. Jag är mycket nöjd.

Svar från Rebecca Gullersbo

Vad roligt att höra att du är nöjd Marit, väldigt trevligt att få göra affär med dig. Önskar dig all lycka till i ditt nya boende! Hälsningar, Rebecca

Roland Ö
Remsle

Mycket duktig, kompetent och trevlig person.

Per Jonas Robin J
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Nyland

Mycket trevlig och kompetent . Ska jag sälja nån mer fastighet får Rebecca uppdraget direkt .

Svar från Rebecca Gullersbo

Tack Robin för ett ständigt gott bemötande från din sida, trots att försäljningen tog sin tid och mötte sina motgångar. Men skam den som ger sig! Vänliga hälsningar, Rebecca

Irma W
Domsjö

Toppenhjälp från Anna i varje steg!

Svar från Anna Sellin

Tackar ödmjukast för den fina rekommendationen. Ni kommer få det fantastiskt i huset och vi ses på tillträdet! Ha det gott så länge!

Remi M
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Gullersbo en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Nyland

She is a top-notch agent. Very attentive and super caring.

Svar från Rebecca Gullersbo

Thank you Remi. That makes me happy. Looking forward to having you here in Sweden. See you soon!

Eva-Britt N
Centralt Kramfors

Mycket trevlig och drivande. Kan sitt jobb och det verkar som om hon vill hitta de bästa lösningarna. Vi är mycket nöjda!

Gerd R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hanna Öhman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

Hanna återkopplar bra och snabbt under hela försäljningsprocessen. Bra dialog.

Linda Monica A
Skrev om Alwin Granström Störlinge en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Alwin meddelade att säljaren valt att sälja fastigheten som jag lagt bud på till mig. Jag var redo att betala kontant för hela köpet och skriva kontrakt direkt, men Alwin sa att säljaren behövde mer tid för att skriva kontraktet. Alwin angav även att han blivit förkyld och behövde vila. Jag väntade tålmodigt. När tiden gick utan att jag hörde av Alwin försökte jag kontakta honom för att få en uppdateringar angående kontraktet och köpet. Alwin undvek mina samtal, men svarade tillslut att han var upptagen. Till slut efter...

Sofia O
Centralt Örnsköldsvik

Otroligt lugn saklig och kunnig. Varmt hjärta och är sann mot en. Hjälpsam. Ja alla skall ha en Anna på sitt jobb❤️Fint bemötande för både säljare och köpare.

Svar från Anna Sellin

Tusen tack för den fantastiska rekommendationen. Din glädje, värme, humor och positivitet är underbar. Längtar att få se ert nya boende efter renovering:)

Alexander N
Centralt Örnsköldsvik

Bra service och alltid tillgänglig, riktig chef!

Svar från Anna Sellin

Tack snälla du för den rekommendationen. Kommer bli toppen framåt! Trevlig helg /Anna

Karin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Jeanson en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

En professionell kvinna med mycket gott bemötande som jag varmt skulle rekommendera alla vilket man ska sälja eller köpa fastighet.

Oskar I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alwin Granström Störlinge en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

Trevligt och hjälpsam grabb!!!

Karin N
Centralt Örnsköldsvik

Effektiv och tydlig med glimten i ögat

Jörgen N
Centralt Örnsköldsvik

Allt gick snabbt och smidigt, vi är mycket nöjda.

Jörgen N
Centralt Örnsköldsvik

Väldigt bra bemötande och allt gick snabbt och smidigt

Svar från Anna Sellin

Så roligt att ännu en gång få äran att hjälpa er med försäljning. Ni är fantastiska att samarbeta med. Vi ses!

Linda L
Köpmanholmen

Hanna har ett väldigt bra bemötande och har tagit hand om hus försäljningen på ett professionellt sätt.Jag kommer garanterat att föreslå henne till vänner och bekanta om dom ska sälja en bostad.Hanna är jättefin på alla sätt och jag kände mig trygg med henne att sälja är stort och hon fick mig att känna ett lugn.

Alicia K
Centralt Örnsköldsvik

Anna väldigt professionell och väldigt duktig på hennes jobb

Svar från Anna Sellin

Tack fina du för den rekommendationen. Bara att hojta till om du har några frågor inför det kommande tillträdet! Regniga hälsningar/Anna

Fredric L
Köpmanholmen

Proffesionell , intresserad perfekt som mäklare.

Marie N
Hallbacken

Blev bemött bra, trevlig mäklare.

Svar från Anna Sellin

Tack för rekommendationen och det kommer bli så bra för er med detta hus:)

Denice H
Sollefteå

Otrolig! Svarar snabbt, väldigt kunnig och hjälpsam.

NATALIA B
Köpte sitt hus med hjälp av Ida Lönnqvist en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Remsle

En professionell agent! Bravo!

Svar från Ida Lönnqvist

Tack snälla för att ni tog er tid att skriva. Hoppas verkligen att ni skall trivas i huset framöver. / Ida

Jerôme R
Ramsele

We were very well received during the visits, with clear and detailed explanations about the house. Sara answered all our questions with precision and provided all the information we needed. It was an experience marked by trust, transparency, and great efficiency. We highly recommend Sara for anyone looking to buy a property in Solleftea.

Nils-Olof S
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Lönnqvist en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Forsmo

Ett proffsigt och varmt bemötande. Ida lotsade oss genom hela processen, lugnt och tålmodigt , vilket för oss var en stor trygghet. Alltid nåbar och på glatt humör. Vi är väldigt glada att vi valde just Ida som vår mäklare och om någon av våra vänner behöver en mäklare är det självklart för oss att rekommendera Ida.

Svar från Ida Lönnqvist

Tack snälla för era fina ord! 💛 Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom försäljningen, och jag är verkligen glad att ni kände er trygga under hela processen. Ert förtroende och ert positiva engagemang gjorde arbetet både enkelt och roligt! Tack för att ni valde mig – och för att ni gärna rekommenderar mig vidare, det betyder oerhört mycket. Önskar er all lycka framöver! / Ida

Sebastian B
Arnäsvall

Den varma och omsorgsfulla energin som Anna har gör att husförsäljningen sker smidigt och professionellt. Är väldigt tacksam över hennes effektivitet, hur hon tar in flera perspektiv och engagerar sig i mer än bara huset. Rekommenderar henne starkt!

Svar från Anna Sellin

Så fina ord och tack så väldigt mycket för den fantastiska rekommendationen. Så fint att få hjälpa er med försäljningen och allt vad det innebär. Vi håller kontakten och ses och hörs framöver:) /Anna

Vivi Anna J
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Lönnqvist en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Sollefteå

Mycket trevlig och hjälpsam. Har fullt förtroende för henne.

Svar från Ida Lönnqvist

Tack för de snälla orden! Och tack för att jag fick vara en del av resan. Hoppas du skall trivas i ditt nya boende. / Ida

Carlos T
Forsmo

Oskar har varit väldigt trevlig och professionell under hela husköpet

Carine S
Ramsele

Sara est toujours disponible et à l'écoute. Elle a de bons conseils et elle prend du temps pour nous aider dans nos démarches.

Maria S
Centralt Örnsköldsvik

Mycket trevligt bemötande. Avtalsskrivningen genomfördes på ett strukturerat och tydligt sätt.

Svar från Anna Sellin

Glädjande att höra att du är nöjd. Så glad att jag fick hjälpa dig att hitta drömlägenheten:) Vi ses ! /Anna

Peter E
Sålde sitt hus med hjälp av Hedda Berglund en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Bonäset

Sålde vårt hus med Hedda som mäklare. Kan varmt rekommendera! Enkel och bra kommunikation. Fick svar på frågor i princip dygnet runt, vardag som helg. Skulle absolut valt Hedda igen om det skulle bli aktuellt.

Torsten J
Sålde sitt hus med hjälp av Alwin Granström Störlinge en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Klockestrand

Trevlig o hjälpsam ,lät att komma i kontakt med. TJ

Svar från Alwin Granström Störlinge

Stort tack för din fina kommentar Torsten! Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom försäljningen, och jag uppskattar verkligen förtroendet. Önskar dig all lycka framöver!

Roger F
Köpte sitt hus med hjälp av Alwin Granström Störlinge en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Klockestrand

Snabb, rak och tydlig. Mycket positivt bemötande kort sagt mycket nöjd.

Svar från Alwin Granström Störlinge

Stort tack för ditt fina omdöme Roger! Jag uppskattar verkligen dina ord och är glad att du är nöjd med bemötandet och processen. Önskar dig all lycka med ditt nya hem!

Ina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lönnqvist en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten
Centralt Örnsköldsvik

I stort positivt, vänligt bemötande och förståelse för mina behov. Det jag hade önskat mer är att inte behöva vara den som fick initiera både kontakt och idéer med mäklaren. Var jag som var den drivande av oss.

Svar från Ida Lönnqvist

Tack så mycket för din återkoppling! Det gläder mig verkligen att du upplevde mitt bemötandet som positivt och att du kände att jag fanns där med förståelse för dina behov. Jag tar också till mig din synpunkt om att du önskat mer initiativ från min sida. Jag strävar alltid efter att vara så proaktiv och engagerad som möjligt, och din feedback hjälper mig att bli ännu bättre framöver. Allt gott! / Ida

Hälldahl M
Centralt Örnsköldsvik

Responsiv, snabb, enkel och effektiv. Bra på många bollar.

Svar från Anna Sellin

Tack snälla för att du tog dig tid att ge den fina rekommendationen. Så roligt att få hjälpa er. Regniga hälsningar och trevlig helg! / Anna

Frida N
Högland/svartby

Tydlig och kunnig. Hjälpsam och trevlig

Johan W
Högland/svartby

Bra och hjälpsam och flexibilitet

Mattebo B
Centralt Örnsköldsvik

Anna sellin är en mycket engagerad och duktig mäklare .hon har varit mycket lyhörd Inför våra önskemål och vi är mycket nöjda //yvonne o Börje

Svar från Anna Sellin

Tusen tack för att jag återigen fick förtroendet att hjälpa er och tack för den fina rekommendationen. Nu blir det intressant att se vad ni hittar på nästa gång:) Vi hörs & ses bästa ni!

Tetiana M
Centralt Sollefteå

Hon är mycket professionell inom sitt område.

Mats G
Centralt Örnsköldsvik

Anna har varit mycket trevlig, arbetsam och målinriktad. Hon har haft bra balans i sina avvägande och alltid hållit mig informerad samt alltid kontaktbar.

Svar från Anna Sellin

Tack Mats för de fina orden och tack för ett bra samarbete i hela processen. Spännande att se vad som händer framåt. Höstliga hälsningar / Anna

Agnieszka T
Lunde

Oscar was very helpful and supportive throughout the whole buying process. His kind and friendly approach made the process much less stressful. I also really appreciated his patience while answering all of my questions - as a foreigner in Sweden, I had quite a lot of them.

Nicklas R
Sollefteå

Trevlig och behjälplig . Service inriktad .

Ida L
Centralt Sollefteå

En fantastisk människa som är lugn, trevligt, tillmötesgående, hjälpsam, glad, positiv, ja listan kan göras lång! Så tacksam för den hjälp som jag har fått av Rebecka. Skulle jag någon gång igen behöva sälja en bostad, då är det Rebecka som jag kommer att kontakta!!! Skulle alla dagar rekommendera och tipsa om henne som mäklar till nära å kära!

Svar från Rebecca Gullersbo

Men! Tack snälla du för dina fina ord – jag blir verkligen varm i hjärtat! Det har varit så roligt att få hjälpa dig, och jag är så glad att du kände dig nöjd och trygg genom hela processen. Att du skulle vilja anlita mig igen och dessutom rekommendera mig vidare betyder otroligt mycket. Tusen tack för förtroendet – och hoppas vi hörs igen i framtiden! 💛

Emma D

Toppenmäklare som brinner för sitt arbete! Blir alltid ett trevligt samtal när vi haft kontakt. Fortsätter han som han gör nu kommer han nog bli ett stort namn inom mäklarvärlden!

Markus S
Husum

Snabb och effektiv ,mycket energi

Svar från Anna Sellin

Tack Markus för den rekommendationen och tack för ett bra samarbete. Så spännande för er framöver med ett nytt kapitel i livet. Vi ses!

Per H
Sidensjö

Blev bemött på ett väldigt trevligt sätt, inte för påträngande utan man fick sin tid att fundera.

Svar från Anna Sellin

Tack Per för den rekommendationen. Skönt att höra din upplevelse. Känner att det kommer bli toppen för dig med denna fastighet. Höstliga hälsningar/Anna

Kerstin Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Westman en del av Fastighetsbyrån Höga Kusten

Tillmötesgående, fick svar på frågor jag ställde. Jag är nöjd