Émile Antier Bandstein är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Émile Antier Bandstein har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Émile Antier Bandstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.8. Émile Antier Bandstein har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

152 omdömen om Émile Antier Bandstein

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
    • Östra Lerberget
    2023-03-25 Verifierad kund
    Mycket hjälpsam förklarade bra.
    2023-02-09 Verifierad kund
    Vi blev väldigt bra bemötta av Emile fick ett bra första intryck. Han är en väldigt kunnig mäklare och man känner sig väldigt trygg i det han gör.
    Alltid positiv och väldigt energisk.
    Vi kommer att rekommendera honom till fler.
    Tack för ett gott samarbete Jennie och Johan! vi hörs och ses!

2022-09-27 Verifierad kund
    Émile levde upp till alla våra förväntningar om en god mäklare. Alltid tillgänglig, förberedd, trygg och lugn.
    Tack för de fina orden Peter!

Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
    2022-09-26 Verifierad kund
    Émile är trevlig, resultatorienterad och lyhörd.
    -allt man vill ha i en fastighetsaffär både som köpare och säljare.
    Tack så mycket för rekommendationen Erik!

• Jonstorp
    2022-09-16 Verifierad kund
    Fantastiskt trevlig under hela processen från visning till tillträde. Tog sig alltid tid och har ett otroligt komihåg. Kan varmt rekommendera Émile till alla som ska sälja eller köpa bostad.
    Tack så mycket André, hoppas ni trivs i ert hus!

• Nyhamnsläge
    2022-09-01 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande! Émile var påläst och professionell. Vi är mycket nöjda med allting och kan varmt rekommendera Émile!
    Tack för den fina rekommendationen Alexandra! Hoppas allt är bra med familjen och att ni trivs i ert nya boende.

• Mölle
    2022-08-22 Verifierad kund
    Émile gjorde ett gott intryck redan första gången han besökte oss förra året. Sedan gick allt smidigt även om starten tog längre tid än vad vi hade trott (oerfarna)
    Det förekom några smärre missförstånd under resans gång, men på det hela taget så tycker vi att Émile skötte sig bra som lyckades sälja stugan till utgångspriset trots att ingen egentligen ville lägga bud.
    Det blev mycket hektiskt på slutet när köpekontraktet skulle skrivas och det blev problem med formuleringarna i 12:e paragrafen. Kanske Émile hade kunnat komma med något användbart förslag om det inte varit sådan tidspress.

Det var en svårt att skiljas från stugan som funnits så länge i familjen och Émile gav ett bra stöd under processen.
    Att det sedan blev vissa meningsskiljaktigheter både mellan oss två säljare och köparna angående lösöret, kunde Émile nog inte göra så mycket åt.
    Det verkar inte som betygsknappen ovan fungerar men jag vill ge Émile betyget utmärkt
    Hej Karin!

Tack för den utförliga rekommendationen. Det var trevligt att göra affären tillsammans med er.

• Nyhamnsläge
    2022-08-18 Verifierad kund
    Det kan inte bli bättre, supernöjda med köpet!
    Vad kul att du blev nöjd Oscar!

Allt gott.

• Martin H
    • Jonstorp
    2022-07-25 Verifierad kund
    Mycket påläst och proffsig rakt igenom! Rekommenderas verkligen!
    Tack för de fina orden Martin!

2022-05-07 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande, bara positiva saker att säga om Émile & kan absolut rekommendera honom vidare!
    Tack så mycket Emma! Hoppas att ni trivs i huset!