Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Émile Antier Bandstein har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Émile Antier Bandstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 206 omdömen med ett betyg på 4.8. Émile Antier Bandstein har haft 34 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

206 omdömen om Émile Antier Bandstein

Sedan starten hos Reco 2014
Johan K
Sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Strandbaden

Vi är så otroligt nöjda med Émile. Från första stund upplevde vi honom som väldigt proffsig och trygg i sin roll. Han inger ett lugn som vi uppskattade – särskilt i en process som annars lätt kan kännas stressig. Émile är dessutom väldigt inlyssnande och mån om att det ska kännas rätt hela vägen. Vi kände oss trygga, välinformerade och i goda händer genom hela försäljningen. Vi hade inte kunnat tänka oss en annan mäklare och om vi någon gång säljer igen är det utan tvekan Émile vi anlitar.

Christofer E
Höganäs

Alltid lika nöjda med Émile. Hjälpsam och proffsig i alla lägen.

Johan K
Köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Nyhamnsläge

otroligt lugn förtroendeingivande och professionel.

CORNELIA M
Höganäs

Otroligt engagerad hela vägen & kommunikativ. Kan varmt rekommendera Emile.

Daniel A
Östra Lerberget

Proffsigt och bra bemötande Regelbunden kontakt om allt som rörde försäljningen

Helena H
Jonstorp

Émile är noggrann och tydlig och stressar inte utan tar sig tid att gå igenom alla detaljer och försäkrar sig om att alla förstår. Engagerad och gör att man känner sig betydelsefull även om det kanske inte är den största affär han varit med om. Alltid noga med att kontakta alla parter och svarar på alla frågor.

Claes E
Jonstorp

Har alla goda egenskaper en professionell mäklare ska ha. Kan bara rekommendera.

Nicklas H
Jonstorp

Mycket kunnig och trevlig. Har hållit oss underrättade när det skett någon förändring. Vi kan absolut rekommendera Emilé.

Jan A
Jonstorp

Mycket professionell, men samtidigt med enkelt och vänligt bemötande. Goda kunskaper, både beträffande byggnadsteknik och affärsprocess. Snabb respons på frågor av alla slag. Inget "försäljarsnack". Jag kan tänka mig att rekommendera honom till andra köpare. Hur det känns från säljarens sida har jag ingen information eller aning om.

Jessica Ö
Östra Lerberget