Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein

Émile Antier Bandstein är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Émile Antier Bandstein har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Émile Antier Bandstein har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Émile Antier Bandstein har haft 29 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

200 omdömen om Émile Antier Bandstein

Sedan starten hos Reco 2014
Claes E
Köpte sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Jonstorp

Har alla goda egenskaper en professionell mäklare ska ha. Kan bara rekommendera.

Nicklas H
Sålde sitt hus med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Jonstorp

Mycket kunnig och trevlig. Har hållit oss underrättade när det skett någon förändring. Vi kan absolut rekommendera Emilé.

Jan A
Jonstorp

Mycket professionell, men samtidigt med enkelt och vänligt bemötande. Goda kunskaper, både beträffande byggnadsteknik och affärsprocess. Snabb respons på frågor av alla slag. Inget "försäljarsnack". Jag kan tänka mig att rekommendera honom till andra köpare. Hur det känns från säljarens sida har jag ingen information eller aning om.

Jessica Ö
Östra Lerberget

Saklig lugn och professionell Lätt att skapa relation med. /

Mia E
Jonstorp

Trevlig, kunnig, engagerad, återkoppla och höll kontakten under hela processen från början tills försäljningen var klar. Rekommenderar Emile till 100%.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tusen tack för de fina orden Mia! Det har varit väldigt trevligt att arbeta med dig och ditt hus. Vi ses på tillträdet!

Carina O
Viken

Émile motsvarade våra förväntningar. Han var/är tillmötesgående under hela processen.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack för de fina orden Carina!

Johan A
Köpte en tomt med hjälp av Émile Antier Bandstein en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Strandbaden

Trevlig, snabb återkoppling och professionell.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket för recon Johan! Hoppas nybygget går bra!

Eva B
Ingelsträde

Korrekt, informativ och vänlig.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så mycket för de fina orden Eva!

Marie I
Höganäs

En otrolig seriositet genom hela processen! Jobbar proaktivt och snabb och enkel kommunikation.

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så jättemycket Marie! Ha en fin sommar.

Marie I
Höganäs

Kunnig, lugn och trygg. Kloka tankar och bra tänk. Snabb i respons!!

Svar från Émile Antier Bandstein

Tack så jättemycket för den fina rekommendation Marie!