Johanna Björnson

Johanna Björnson

Johanna Björnson är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs

Johanna Björnson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Johanna Björnson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Björnson har haft 27 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

45 omdömen om Johanna Björnson

Sedan starten hos Reco 2023
Lova Jasmine Elisabeth H

Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Från första kontakten har Johanna varit engagerad, lyhörd och väldigt lätt att få tag på. Hon har funnits där genom hela processen, svarat på alla våra frågor och gett oss trygga och ärliga råd både kring försäljningen av vårt radhus och i vår egen jakt på nytt hus. Hon har verkligen gjort det lilla extra för oss och hjälpt oss att tänka rätt genom hela köpprocessen, vilket har betytt enormt mycket. Man märker att hon genuint bryr sig om sina kunder och vill att allt ska bli...

Johanna B gillar detta
Svar från Johanna Björnson

Tusen tack Jasmine för fint omdöme och fina ord! Har varit en fröjd att arbeta med er och önskar er stort lycka till med ny bostad. Vi ses!

Haris H
Skrev om Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs

Väldigt kompetent och engagerad mäklare. Hon håller en kontinuerlig och tät dialog genom hela processen och uppdaterar regelbundet om läget. Kommunikation präglas av öppenhet och ärlighet, och hon arbetar verkligen målmedvetet för att tillvarata sina kunders intressen. Jag kan varmt rekommendera henne.

Johanna B gillar detta
Svar från Johanna Björnson

Haris, tack för fint omdöme. Det har varit ett team work! Stort lycka till framåt och trevlig sommar!

Mateo P
Östra Lerberget

Johanna var en väldigt trevlig, konkret och proaktiv mäklare vilket uppskattas av mig som köpare av fastighet.

Svar från Johanna Björnson

Tack Mateo för så fint omdöme! Det uppskattas verkligen! Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad, det ska bli spännande att se hur du kommer utveckla den :)

Magnus H
Jonstorp

Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Hon har varit professionell, hjälpsam och lätt att få kontakt med under hela processen. Jag har känt mig väl omhändertagen och väl informerad från början till slut, och jag uppskattar verkligen det engagemang och den service som jag fått.

Svar från Johanna Björnson

Tack för fint omdöme Magnus! Det har varit ett teamwork!

Smilla H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Björnson en del av Fastighetsbyrån Höganäs
Höganäs

Johanna har ett mycket trevligt bemötande. Hjälpsam och tydlig. Skapar en trygghet för mig som köpare!

Svar från Johanna Björnson

Tack Smilla för fint omdöme. Lycka till med din nya bostad!

Martin N
Väsby

Johanna är en väldigt bra mäklare. Allt gick smidigt och snabbt från början till slut. Hon är tydlig i sin kommunikation och förklarar allt på ett enkelt sätt. Hon ställer alltid upp när man har frågor och känns väldigt engagerad. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera henne.

Svar från Johanna Björnson

Tack Martin för fin bedömning! Lycka till med ert projekt! Vi ses!

Kenneth F
Höganäs

Johanna är professionell i sitt arbete och lätt att samarbeta med m

Svar från Johanna Björnson

Tack Kenneth för fint omdöme. Varit, och är, en fröjd att arbeta med dig!

Per-Erik L
Höganäs

Pålitlig. Öppen. Förstående. Kan ge bra tips. Noggrann. Ger inte upp. Håller kontakten och är lätt att nå.

Svar från Johanna Björnson

Tack Per-Erik för ditt omdöme! Det betyder mycket!

Josefin M
Strandbaden

Empatisk och lyhörd för våra behov. Kommunikationen fungerade bra och det kändes tryggt. Flexibilitet och proaktivt tänkande.

Svar från Johanna Björnson

Hej Josefin, tack för fint omdöme! Härligt att ni snart har ett eget smultronställe här i bygden. Vi ses!

Jan-Olof A
Höganäs

Johanna har varit engagerad och tillmötesgående under hela tiden med vårt köp av lägenheten.

Svar från Johanna Björnson

Tack Jan-Olof, önskar er lycka till i er nya lägenhet!