Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Från första kontakten har Johanna varit engagerad, lyhörd och väldigt lätt att få tag på. Hon har funnits där genom hela processen, svarat på alla våra frågor och gett oss trygga och ärliga råd både kring försäljningen av vårt radhus och i vår egen jakt på nytt hus. Hon har verkligen gjort det lilla extra för oss och hjälpt oss att tänka rätt genom hela köpprocessen, vilket har betytt enormt mycket. Man märker att hon genuint bryr sig om sina kunder och vill att allt ska bli...
Johanna Björnson
Johanna Björnson är mäklare på Fastighetsbyrån Höganäs
.Johanna Björnson har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Johanna Björnson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Björnson har haft 27 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
45 omdömen om Johanna Björnson
Tusen tack Jasmine för fint omdöme och fina ord! Har varit en fröjd att arbeta med er och önskar er stort lycka till med ny bostad. Vi ses!
Väldigt kompetent och engagerad mäklare. Hon håller en kontinuerlig och tät dialog genom hela processen och uppdaterar regelbundet om läget. Kommunikation präglas av öppenhet och ärlighet, och hon arbetar verkligen målmedvetet för att tillvarata sina kunders intressen. Jag kan varmt rekommendera henne.
Haris, tack för fint omdöme. Det har varit ett team work! Stort lycka till framåt och trevlig sommar!
Johanna var en väldigt trevlig, konkret och proaktiv mäklare vilket uppskattas av mig som köpare av fastighet.
Tack Mateo för så fint omdöme! Det uppskattas verkligen! Jag hoppas du kommer trivas i din nya bostad, det ska bli spännande att se hur du kommer utveckla den :)
Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Hon har varit professionell, hjälpsam och lätt att få kontakt med under hela processen. Jag har känt mig väl omhändertagen och väl informerad från början till slut, och jag uppskattar verkligen det engagemang och den service som jag fått.
Tack för fint omdöme Magnus! Det har varit ett teamwork!
Johanna har ett mycket trevligt bemötande. Hjälpsam och tydlig. Skapar en trygghet för mig som köpare!
Tack Smilla för fint omdöme. Lycka till med din nya bostad!
Johanna är en väldigt bra mäklare. Allt gick smidigt och snabbt från början till slut. Hon är tydlig i sin kommunikation och förklarar allt på ett enkelt sätt. Hon ställer alltid upp när man har frågor och känns väldigt engagerad. Jag är supernöjd och kan verkligen rekommendera henne.
Tack Martin för fin bedömning! Lycka till med ert projekt! Vi ses!
Johanna är professionell i sitt arbete och lätt att samarbeta med m
Tack Kenneth för fint omdöme. Varit, och är, en fröjd att arbeta med dig!
Pålitlig. Öppen. Förstående. Kan ge bra tips. Noggrann. Ger inte upp. Håller kontakten och är lätt att nå.
Tack Per-Erik för ditt omdöme! Det betyder mycket!
Empatisk och lyhörd för våra behov. Kommunikationen fungerade bra och det kändes tryggt. Flexibilitet och proaktivt tänkande.
Hej Josefin, tack för fint omdöme! Härligt att ni snart har ett eget smultronställe här i bygden. Vi ses!
Johanna har varit engagerad och tillmötesgående under hela tiden med vårt köp av lägenheten.
Tack Jan-Olof, önskar er lycka till i er nya lägenhet!