Kerstin Romelin

Kerstin Romelin

Kerstin Romelin är mäklare på Fastighetsbyrån Idre

Kerstin Romelin har varit registrerad mäklare sedan 2011-04. Kerstin Romelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.8. Kerstin Romelin har haft 39 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

44 omdömen om Kerstin Romelin

Sedan starten hos Reco 2021
Emilia F
Foskros

Trevligt bemötande en trygg mäklare att ha med sig hela vägen från start till mål.

Helena W
Foskros

Vi har haft ett mycket bra bemötande av Kerstin Romelin. Vi fick höra av vänner att en fastighet i området var till salu och jag ringde upp Kerstin. Hon var upptagen för tillfället men ringde upp bara efter en kort stund, jättebra! Fastigheten fanns ännu inte ute på nätet, men Kerstin förklarade hur den såg ut och svarade på alla mina frågor om förråd, bastu och besiktning. Strax efter kunde vi se den digitalt och vi ville gärna gå på visning så fort som möjligt. Eftersom vi har lång resväg till fastigheten så fick våra...

Marie N
Grövelsjön Björnliden

Kerstin är en trevlig och hjälpsam person. Lyhörd för kundens önskemål, behov och möjligheter. Snabb och bra dialog. Profesionell men ändå personlig. Supernöjd!

Svar från Kerstin Romelin

Stort tack för fint omdöme Marie. Hoppas du kommer trivas i ditt nya fritidshus, det kommer passa dig bra :) Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Carina Birgitta R
Grövelsjön Björnliden

Jag blev trevligt och positivt bemött. Jag förväntade mej att försäljningen skulle göras professionellt och inom ett par månader, vilket också hände.Jag är mycket nöjd med Kerstins arbete. Fortlöpande information.

Svar från Kerstin Romelin

Tack Carina för fina ord och för ett alltid trevligt bemötande själv. Allt gott! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Björn H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kerstin Romelin en del av Fastighetsbyrån Idre

Professionell, trevlig, tillmötesgående, flexibel.

Svar från Kerstin Romelin

Tack Björn för fina ord! Hoppas ni kommer trivas på fjället i vinter. Allt gott! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Stefan P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kerstin Romelin en del av Fastighetsbyrån Idre
Idre Fjäll

Kerstin har under hela vår köpprocess agerat förtroendeingivande. Intrycket är att hon värnat om att affären ska bli bra för både säljare och köpare

Svar från Kerstin Romelin

Hej Stefan! Stort tack för ert fina omdöme. Att värna om både köpare och säljare är för oss viktigt, roligt att höra att det är vad ni upplevt också. Allt gott och hoppas ni kommer trivas på fjället framöver! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Anna-Karin L
Storfjäten

…………………………………………………………………………..

Svar från Kerstin Romelin

Hej Anna-Karin! Stort tack för ert omdöme. Hoppas ni trivs fint i stugan. Ha det gott :) Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Dennis J
Idre

Mycket bra å trevlig hon har sålt två hus till oss.

Svar från Kerstin Romelin

Tack för fint omdöme Dennis, det har varit en mycket trevlig och bra kontakt med er genom båda försäljningarna. Allt gott! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Bo B
Foskros

På samtliga kontakter med Kerstin har jag bara en sak att säga. Allt har varit toppen Mvh Bo Bergman

Svar från Kerstin Romelin

Hej Bo! Stort tack för fint omdöme och jag kan bara säga detsamma, ni har varit toppen att ha kontakt med och allt har fungerat väldigt bra. Allt gott! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån

Maria Kristina E
Storfjäten

Kompetent, handlingskraftig, svarade alltid på frågor, tydlig, bra på att kommunicera, resultatorienterad, ärlig!

Svar från Kerstin Romelin

Stort tack för fint omdöme Kristina, det var ett nöje att hjälpa er med försäljningen - alltid ordning och reda och tydlig kommunikation från er sida. Allt gott! Hälsningar Kerstin, Fastighetsbyrån