Susanne Hävergren

Susanne Hävergren

Susanne Hävergren är mäklare på Fastighetsbyrån Kristinehamn

Susanne Hävergren har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Susanne Hävergren har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.7. Susanne Hävergren har haft 67 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

124 omdömen om Susanne Hävergren

Sedan starten hos Reco 2022
Anders H
Sålde sitt hus med hjälp av Susanne Hävergren en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Jakobsberg

Susanne är noggrann, informerar bra, trevlig, ställer även upp när det inte är arbetstid, o mycket hjälpsam.

Sten L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Susanne Hävergren en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Centralt

Lugn och saklig mot både säljare och köpare väldigt trevlig

Margrethe Larsen L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Susanne Hävergren en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn
Djurgården

Kunnskapsrik, presis godt humør. Leverer det hun sier. En veldig hyggelig dame som vi vil anbefale videre.

Monica S
Fältet

Jag har både köpt och nu sålt hus av Susanne. Jag är jättenöjd med Susanne, hon är kunnig och samtidigt personlig. Jag kan varmt rekommendera henne .

Inga-Lill B
Sannakajen

Tillmötesgående, lätt att prata med, informativ. Susanne känns ärlig.

Ylva F
Östermalm

Kunnig och omtänksam mäklare som gjort att hela affären känts trygg från början till slut.

Anna-Lena F
Skärgården

Mycket duktig mäklare. Bra på att återkoppla till oss som säljare. Rekommenderar verkligen Susanne.

Elena N

Jag blev bemött av Susanne med respekt, fått råd och hjälp med försäljning av mitt hus. Jag är nöjd och kan rekommendera henne som mäklare .

Margareta P

Blivit hjälpt på alla sätt. Mycket bra information mm. Det bästa med denna försäljning är ju , att det gick snabbt utan några problem. Tack för hjälpen.Mvh Margaretha

Hans Å
Köpte sitt hus med hjälp av Susanne Hävergren en del av Fastighetsbyrån Kristinehamn

Hon va bra och påläst om objektet