Malin Larsson
Malin Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsängen
.Malin Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Malin Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Larsson har haft 42 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
93 omdömen om Malin Larsson
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Larsson en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Tydlig och kunnig, pålitlig mäklare.
Kunnig och mycket trevlig! Vi är väldigt nöjda med köpet och med Malin som mäklare och ser fram emot att flytta in.
Vi upplever Malin som trevlig och väldigt hjälpsam!
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Larsson en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Proffesionellt bemötande, tillgänglig och trygg. Man får känslan av att hon vet vad hon gör och att hon har koll på alla bollar i luften. Riktigt duktig!
Väldigt trevligt bemötande. En flexibel och ihärdig person som gav bra vägledning i hur vi borde gå vidare samt uppdaterade och stämde av med oss frekvent när nya situationer kom upp. Jag kan starkt rekommendera Malin som mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Malin Larsson en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Trevlig, kunnig , lätt att kommunicera.med
Snabb återkoppling
Mycket hjälpsam om man har funderingar -
sålde sitt hus med hjälp av Malin Larsson en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Kunnig, trevlig och proffsig.
Mycket proffsig och tillgänglig!
Mycket bra.
Höga förväntningar som hon uppfyllde på ett fantastiskt sätt.
Engagerad lätt att samarbeta med, hon får högsta betyg 10 poäng.
Informerade hela tiden vad som hände i processen. -
sålde sitt hus med hjälp av Malin Larsson en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Har bara positivt att säga om Malin. Vi har känt oss trygga med att ha försäljningen av huset i hennes händer. Tyvärr har det varit en jobbig period i samhället med ökande räntor, el och matpriser, vilket gjort att husmarknaden fått en nedgående trend. Malin har dock gett det lilla extra hela tiden för att se till att hitta rätt köpare.