Vala Theander

Vala Theander

Vala Theander är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsängen

Vala Theander har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Vala Theander har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 209 omdömen med ett betyg på 4.9. Vala Theander har haft 48 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

209 omdömen om Vala Theander

Sedan starten hos Reco 2019
Herish S
Köpte sitt hus med hjälp av Vala Theander en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Kevan

Underbart bemötande från start till slut!

Gabriel D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vala Theander en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Råby

Jag har haft en mycket positiv upplevelse av Vala. Vala har varit professionell, engagerad och lätt att få kontakt med. Jag har fått tydlig information, snabba återkopplingar och ett trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Vala som mäklare.

Edjona L
Kungsängen - Brunna

Vi har både sålt och köpt från Vala om och om så vi kan starkt rekommendera och gå vidare med Vala. Väldigt hjälpsam under hela processen, tilläglig, professionel och till mötens gående. Han ser till kundens bästa och gör hela processen smidig.

Maria J
Skokloster - Slottsskogen

Vi är mer än nöjda med Vala. Hela processen vid husförsäljningen gick otroligt smidigt och snabbt! Redan vid första mötet kände vi stort förtroende för honom, han hade en tydlig plan är proffsig ödmjuk och har en sinne för detaljer. Vi hade en förhandsvisning och sålde huset två dagar efter. Kan varmt rekommendera honom.

Mats Pontus W
Skokloster - Slottsskogen

Vaken, driven o trevlig. Kan starkt rekommenderas!

Angelica A
Kungsängen - Tibble

Jag fick ett bra intryck på en gång, väldigt trevlig och lättsam. Någon man kände att man kunde lita på. Professionell men ändå personlig på ett bra sätt i sitt yrke, jag uppskattar våra möten och samtal. Bra mäklare!

Nasir N
Köpte sitt hus med hjälp av Vala Theander en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Rosenängarna

Han är båda Trevlig och serös på det han gör.

Matilda R
Bro

Vala Theander hade väldigt positivt bemötande, hjälpsam och hade koll på läget. Han hjälpte mig köper av min första lägenhet, jag är jättetacksam att jag fick just han som min mäklare.

Emma R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vala Theander en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Bro - Gamla Bro

Vala har haft ett väldigt trevligt bemötande till oss säljare. Hört våra önskningar och tillmötesgått dom väl. Jag hade önskat något mer feedback/tips från mäklaren när försäljningen stått och trampat. Marknaden har styrt väldigt mycket, som mäklaren inte kunnat påverka. Men jag hade önskat lite mer tankar och idéer för hur vi som säljare kan tänka i en sådan situation, då vi många gånger stått i frustration och känt "gör vi verkligen tillräckligt?" I ett sådant läge kan man behöva lite aktiv feedback från mäklaren kring...

Sebastian O
Bro - Gamla Bro

Att både sälja och köpa bostad samtidigt är en stor affär, men Vala gjorde hela resan enkel och smidig för oss. Vi är supernöjda med allt – från första mötet till kontraktsskrivningarna. Han visade ett enormt engagemang, lyssnade på våra önskemål och guidade oss på ett fantastiskt sätt genom varje steg. Professionell, lyhörd och mycket skicklig. Fem stjärnor!