Nastasia Mantere

Nastasia Mantere

Nastasia Mantere är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsängen

Nastasia Mantere har varit registrerad mäklare sedan 2024-08. Nastasia Mantere har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.9. Nastasia Mantere har haft 45 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

48 omdömen om Nastasia Mantere

Timothy J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nastasia Mantere en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Kallhäll

Gott bemötande och engagemang från början till slut! Snabb och tydlig information och hade jag frågor så fick jag svar omgående. Väldigt nöjd!

Ida H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nastasia Mantere en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Kallhäll

För mig som förstagångsköpare tycker jag Nastasia har varit väldigt informativ och tydlig vilket jag uppskattar + att hon alltid har funnits tillgänglig med snabbt svar på frågor.

Sebastian M
Köpte sitt hus med hjälp av Nastasia Mantere en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Brunna

Snabb med att återkoppla med info, bra mäklare 🕺🏻

Haen M
Jakobsberg

Väldigt trevligt tillgängligt tack för att du hjälpte oss med vår lgh. Rekommenderar dig sjävklart ❤️

Awet Teklemariam W
Jakobsberg

Vid köpet av min bostad på Tornérvägen 17 blev jag bemött på ett fantastiskt sätt av mäklaren. Hon var professionell, varm, engagerad och alltid tillgänglig när jag hade frågor eller funderingar. Redan från första kontakten skapade hon en trygg känsla och guidade mig genom hela processen med stor kunskap och tydlighet. Jag hade höga förväntningar på service, kommunikation och engagemang, och hon överträffade dem på alla punkter. Hon var väl förberedd, lyhörd och såg till att allt flöt på smidigt från början till slut. Hennes...

Christel Marie-Louise T
Bro - Rosenängarna

Hej! Jag blev mycket väl bemött. Hon var väldigt tydlig o noggrann med att förklara alla delar o tog sig god tid. Hon såg också till att jag fick titta på lägenheten på plats då detta inte var planerat. Alltså bara positivt, tack.

Kjell O
Sålde sitt hus med hjälp av Nastasia Mantere en del av Fastighetsbyrån Kungsängen
Kungsängen - Brunna

Professionell Driven Tydlig och informativt Förtroende givande Trevlig och gladlynt

Annika S
Kungsängen - Tibble

Bra bemötande. Snabb respons på sms, mejl etc. Mäklaren sålde lägenheten snabbt och enligt önskemål utan Hemnetannons. Slutpriset blev högre än utropspriset. Mäklaren är kunnig och pålitlig och jag kan absolut rekommendera henne.

Ranya Mohamud I
Bro - Mälarstad

“Nastasia var professionell, engagerad och alltid tillgänglig. Hon gjorde hela processen enkel och trygg, och vi kände oss verkligen i goda händer från början till slut.”

Maja M
Kungsängen - Tibble

Nastasia är duktig, professionell och hjälpsam. Jag har jättebra erfarenhet i samarbetet med Nastasia och skulle alltid rekommendera henne som mäklare.