Allt runt både köp av hus och sedan försäljning av hus har skötts på ett professionellt sätt. Vi har känt oss fullt informerade hela tiden.
Lars Holmgren
Lars Holmgren är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn
.Lars Holmgren har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Lars Holmgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.7. Lars Holmgren har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
135 omdömen om Lars Holmgren
Lars , pålitlig,trevligt , håller vad han lovar samt fantastiskt bra återkoppling
Ansvarstagande, kunnig, bra lokalkännedom
Kunnig om den lokala bostadsmarknaden. Engagerad och pålitlig med förståelse för både köpare och säljares behov.
Lätt att få tag på och bra på problemlösningar
Lars är engagerad och lyssnar på uppdragsgivarens önskemål och tvekar inte att ge det lilla extra för att hitta köparen och gå till en affär
Lars Homgren har varit suverän genom hela processen – professionell, lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig när vi haft frågor eller funderingar. Din kunskap och ditt lugn har gjort att vi känt oss trygga från början till slut. Det märks att du brinner för ditt jobb, och vi är otroligt tacksamma för all hjälp och vägledning. Vi kommer varmt rekommendera dig till alla vi känner som går i säljtankar i ditt område!
Supernöjd från start till mål. Vi fick väldigt bra förtroende för Lars från första kontakt. Han är jättesnabb att svara och bistå med stöd och hjälp genom hela köpprocessen. Lars är en person vi gärna fortsätter träffa!
Vi upplever mäklarkontakten med Lars som professionell. Han är kunnig och vi har bra diskussioner om hur vi bäst går vidare i processen.
Trevligt bemötande, lugn o informativ. Mycket lätt att nå när vi hade frågor. Agerade snabbt från vårt första möte, till bokning av besiktning, fotografering mm mm Hela säljprocessen gick väldigt smidigt. Vi är mycket nöjda hur allt hanterats. Kan varmt rekommendera Lars Holmgren.