Fastighetsbyrån Kungshamn

Fastighetsbyrån Kungshamn

• BadgeTwelveYears
4.8
Ring 0523-701 32 Dela

För oss på Fastighetsbyrån är det viktigt för oss att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi ser varje affär som unik och vi mäklare speglas alltid av ledorden engagemang, trovärdighet och affärsmässighet. Vad har du för önskemål? Låt oss ta del av dem så kan vi skräddarsy våra tjänster. Här på kontoret i Kungshamn har vi stor...

762 omdömen om Fastighetsbyrån Kungshamn

Sedan starten hos Reco 2013

Stefan B
Malmön

Trevlig, drivande och kompetent.

Owe K
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Hovenäset

Ser både till köparen och säljarens intressen. Saklig och opartisk, återkopplar så snart han har möjlighet. Kan rekommendera honom för en bostadsaffär.

Sven Johan O
Ulebergshamn - Hunnebostrand

Allt runt både köp av hus och sedan försäljning av hus har skötts på ett professionellt sätt. Vi har känt oss fullt informerade hela tiden.

Johan S
Kungshamn

Lars , pålitlig,trevligt , håller vad han lovar samt fantastiskt bra återkoppling

Alice Yasamin W

Ansvarstagande, kunnig, bra lokalkännedom

Claes Gunnar L
Kungshamn

Kunnig om den lokala bostadsmarknaden. Engagerad och pålitlig med förståelse för både köpare och säljares behov.

Doris Karina W
Ulebergshamn - Hunnebostrand

Lätt att få tag på och bra på problemlösningar

Marcus A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Smögen

Bra kommunikation och tydlig tidslinje. Snabba svar.

Christian F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

Smögen Sålt… Snabbt, Snyggt & Säkert 🤗👍🏼🔝🏁

Ulf A
Kungshamn

Lars är engagerad och lyssnar på uppdragsgivarens önskemål och tvekar inte att ge det lilla extra för att hitta köparen och gå till en affär

Eva W
Kungshamn

Lars Homgren har varit suverän genom hela processen – professionell, lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig när vi haft frågor eller funderingar. Din kunskap och ditt lugn har gjort att vi känt oss trygga från början till slut. Det märks att du brinner för ditt jobb, och vi är otroligt tacksamma för all hjälp och vägledning. Vi kommer varmt rekommendera dig till alla vi känner som går i säljtankar i ditt område!

Hanna L
Kungshamn

David är en oerhört professionell, ödmjuk och trygg mäklare. Med stort engagemang och vilja att få till en bra affär känner man sig trygg genom hela processen. Den stora lokalkännedomen är ett stort plus. Vi kan varmt rekommendera David om man söker bostad eller går i tankarna att sälja.

Niklas W
Kungshamn

Supernöjd från start till mål. Vi fick väldigt bra förtroende för Lars från första kontakt. Han är jättesnabb att svara och bistå med stöd och hjälp genom hela köpprocessen. Lars är en person vi gärna fortsätter träffa!

Nicolina H
Kungshamn

Fantastisk! Bästa mäklaren! Vi är supernöjda!

Svar från David Strandell

Tack för fina ord Nicolina och åter grattis till köpet av ett kanonhus. Är ni supernöjda är jag supernöjd! Vi ses! /David

Markus J

Fantastisk mäklare!

Svar från David Strandell

Stort tack Markus och åter grattis till köpet, detta blir kanon. Vi syns snart igen! /David

Birgitta S
Smögen

Fick förtroende från första stund av David. Lugn och med humor. Förklarade på ett lättförstått sätt. Jag rekommenderar David till 100%. Birgitta S

Svar från David Strandell

Tack för dina fina ord Birgitta, jag är glad att du upplever mig på det sätt du beskriver. Åter tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen (även om det är tråkigt att du lämnar ön). Vi ses snart igen! /David

Rolf Tobias C
Hunnebostrand

Trevlig och kompetent som har kunden i centrum. Glad och personlig med glimten i ögat. Tillmötesgående och flexibel vad gäller önskemål om tider för visning och skrivningar ect

Svar från David Strandell

Tack för fina ord Tobias och grattis till er nya pärla i Hunnebostrand. Att vara tillmötesgående och flexibel är ett måste om du frågar mig. Nu närmar sig tillträdet med stormsteg - vi ses! /David

Beatrice Louise C
Hunnebostrand

Mycket pålitlig mäklare med ett bemötande utöver det vanliga. Lyhörd och inkännande. Har skött processen på bästa sätt.

Svar från David Strandell

Stort tack för denna recension Bea, det är precis så här jag vill upplevas. Grattis till försäljningen och åter tack för förtroendet. Nu närmar sig tillträdet med stormsteg! /David

Sven Johan O
Hunnebostrand

Vi upplever mäklarkontakten med Lars som professionell. Han är kunnig och vi har bra diskussioner om hur vi bäst går vidare i processen.

Susanne S
Kungshamn

Har haft en bra kontakt, återkopplar snabbt kring frågor!

Mattias I
Smögen

Alexander tog tag i försäljningen omg efter vår överenskommelse och skötte det bra hela vägen till försäljning.

Anna-Lena O
Hunnebostrand

Trevligt bemötande, lugn o informativ. Mycket lätt att nå när vi hade frågor. Agerade snabbt från vårt första möte, till bokning av besiktning, fotografering mm mm Hela säljprocessen gick väldigt smidigt. Vi är mycket nöjda hur allt hanterats. Kan varmt rekommendera Lars Holmgren.

Doris Karina W

Snabb och flexibel. Lyhörd och rak. Rekommenderar verkligen honom

Tommy Erik Arne O
Hunnebostrand

Väldigt engagerad, kunnig. Berättade lugnt och utförligt om vad som kommer att hända. Lade prisnivån på, utifrån marknaden, perfekt (visade det sig). Höll kontakt kontinuerligt. Utöver detta så är han väldigt trevlig och rolig. Kan varmt rekommendera Lars!

Magnus S
Smögen

Suverän mäklare och personlighet som gör sitt yttersta för en lyckad bostadsaffär.

Jacob S
Hunnebostrand

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Fastighetsbyrån Kungshamn. Lars var både genuint trevlig och mycket kompetent, vilket skapade ett stort förtroende genom hela processen. Ett föredöme för hur mäklartjänster bör fungera – vi anlitar dem gärna igen.

Ewa P
Kungshamn

Jag tycker David är en duktig och proffsig mäklare .Han är trevlig,social och lätt att prata med, svarar alltid på telefon eller på mail om man har funderingar om husförsäljningen. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera David som mäklare . // Ewa

Svar från David Strandell

Tack för fina ord Ewa, det är viktigt för mig att ni som uppdragsgivare har känt er trygga och fått kontinuerlig återkoppling genom hela processen. Åter grattis till försäljningen, vi ses snart igen! /David

Mats L
Kungshamn

Bra service, snabb, trevlig och mycket duktig på återkoppling!

Svar från David Strandell

Tack för en fin recension Mats och åter tack för förtroendet! Vi ses i krokarna! /David

Gunilla L
Kungshamn

David är trevlig, kunnig, personlig, lugn, opartisk, professionell och har humor.

Svar från David Strandell

Tack för otroligt fina ord Gunilla, precis så här jag vill upplevas. Grattis till försäljningen och åter tack för förtroendet! /David

Annica Marita E
Kungshamn

Har fått information och möjlighet till visning som jag önskat. Känns tryckt och säkert.

Jakob A
Kungshamn

Jag tyckte David var väldigt professionell och lätt att ha och göra med. Han var kunnig o kunde svara på de frågor man hade om huset man kollade på samt om det var något annat. Han var alltid tillgänglig på mail eller telefon om man hade frågor. Jag är väldigt nöjd och glad att han var mäklare för detta hus och gjorde allt lätt och smidigt för mig och min sambo

Svar från David Strandell

Tack för fina ord Jakob och grattis till ert nya hus! Skönt att ni upplever att allt sköttes lätt och smidigt. Vi ses i krokarna! /David

Ulf Håkan S
Kungshamn

Försäljningen skedde mitt under Alexanders semester. Huset visades av en kollega vilket inte var optimalt av olika anledningar. Jag tog mig friheten att maila Alexander för att vi önskade se huset igen tillsammans med honom. Han ordnade det. Enbart goda rekommendationer kan lämnas. Vi har vänt oss till honom vid samtliga husaffärer som vi gjort. Det är väl ett gott betyg.

Helena P
Smögen

David är informativ, trevlig och inte påstridig. Allmänt väldigt gott intryck.

Svar från David Strandell

Tack för fina ord Helena och åter grattis till köpet av ett kanonhus. Vi ses i krokarna! /David

Anders B
Hunnebostrand

David var av oss en mycket uppskattad mäklare. Förutom att han är trevlig så har han ett förtroendeingivande sätt där han gav oss bra och ärlig information i alla lägen. David gjorde att vi kände oss trygga i hela köpet så vi kan varmt rekommendera honom.

Svar från David Strandell

Tack för en fin recension, för mig är det A&O att både köpare och säljare känner sig trygga genom hela processen. Välkomna till "Strané"! /David

Christer P
Hunnebostrand

David Strandell är lätt att jobba med . Lätt att få tag i, mycket korrekt, saklig och kunnig i sitt arbete. Han är helt enkelt en utmärkt mäklare Christer Palmer Hedèn

Svar från David Strandell

Tack Christer! Det har varit roligt att få hjälpa dig och Christina med förmedlingen av ert fina fritidshus. Nu närmar sig tillträdet med stormsteg. Ses snart! /David

Ajka V
Kungshamn

Lars har varit tillgänglig och snabb på att återkoppla. Personligt och professionellt på samma gång. Kan varmt rekommendera!

Andreas H
Kungshamn

bra bemötande, snabb återkoppling. tydligt och bra.

Ingvor Kristina S
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Strandell en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Väjern

Mycket kompetent och informativ. Lyssnande person och hade bra svar på frågorna. Trevligt bemötande

Svar från David Strandell

Stort tack för fina ord Kristina och grattis till köpet av den fina lägenheten. Vi ses snart! /David

Malin F
Smögen

Tydlig och lyhörd trotsat vi var köpare. Rekommenderas!

Svar från David Strandell

Tack Malin och grattis till ett toppenhus. Välkomna till "rätt sida bron". :) Vi hörs snart igen! /David

Marcus V
Sålde sin lägenhet med hjälp av David Strandell en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Väjern

David är en fantastastiskt kille, trevlig, professionell, driven. Väldigt mån om vad kunden vill. Var med hela resan med uppdateringar och om man hade funderingar så var han där med svar. Grym kille kan starkt rekommendera.

Svar från David Strandell

Stort tack för fina ord Marcus, det uppskattas mycket! Nöjd säljare och nöjd köpare = nöjd mäklare! Åter tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av din fina lägenhet. Vi hörs snart igen! /David

Jan Ö
Kungshamn

Mycket bra bemötande . Uppdaterar vad som händer . Snabb återkoppling .

Gunilla H
Smögen

Fantastisk bra bemötande. David är en kompetent och duktig mäklare. Kommer att gå långt.

Svar från David Strandell

Tack för en fin recension Gunilla, roligt att ni är nöjda! Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Vi ses snart igen! /David

Peter W
Smögen

Snabb, enkel o smidig. Här sitter det inte fast dessutom trevlig o professionell. Kan varmt rekommenderas!

Samuel R
Kungshamn

David har riktigt bra lokalkännedom och är engagerad och professionell som mäklare.

Svar från David Strandell

Stort tack Samuel. Högt engagemang och bra lokalkännedom hos mäklaren är två viktiga hörnstenar när man säljer sin bostad på kusten. Tack för förtroendet att hjälpa er. Vi ses! /David

Daniel R
Kungshamn

David har visat att han er en mäklare att lita på i en tuffare bostadsmarknad. Med bra lokalkännedom och ett professionell bemötande rakt igenom affären sätter vi full pott!

Svar från David Strandell

Stort tack för fina ord Daniel och tack för förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet. Vi hörs av! /David

Carin F
Smögen

Proffsig, erfaren och gav oss mycket bra service genom hela köpet. Snabb respons vilket uppskattas! Kan verkligen rekommendera Alexander!

Ruben M
Smögen

David har varit till stor hjälp nu när vi gjort denna affär! Man behöver aldrig lämna något åt slumpen då David alltid ser till att man får svar på sina frågor. Allt går i ett behagligt tempo och det är aldrig några konstigheter vad man än vill ha hjälp med. En mer ödmjuk person med fötterna på jorden får man leta efter.

Svar från David Strandell

Stort tack för detta Ruben och åter grattis till köpet av en kanonfastighet, detta blir toppen. Nu närmar det sig tillträde med stormsteg - vi hörs snart igen! /David

Louise A
Smögen

David som mäklare har varit jättebra! Lätt att ha kontakt med och tillmötesgående. På visningen fanns han med och kunde svara på frågor men var inte för på vilket är skönt som köpare att vi kunde diskutera ifred. Bra service!

Svar från David Strandell

Stort tack för fina ord Louise och grattis till ett toppenhus "på rätt sida bron". :) Vi ses snart igen! /David

Stig C
Smögen

Jag rekommenderar David Strandell å det varmaste till liknade sälj uppdrag! Har varit väldigt tillmötesgående och lagt ner mycket energi och tid på att få till en bra försäljning. Trots svåra tider. Stig Carlsson

Svar från David Strandell

Stort tack för fina ord Stig, det har varit mitt nöje att få hjälpa er med försäljningen - åter tack för förtroendet. Nu ser vi fram emot tillträdet! /David

Bertil Georg Joakim Q

Enkelt och seriöst snabba återkopplingar bra utbud