Fastighetsbyrån Kungshamn

Fastighetsbyrån Kungshamn

• BadgeTenYears
Ring 0523-701 32 Dela

För oss på Fastighetsbyrån är det viktigt för oss att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi ser varje affär som unik och vi mäklare speglas alltid av ledorden engagemang, trovärdighet och affärsmässighet. Vad har du för önskemål? Låt oss ta del av dem så kan vi skräddarsy våra tjänster. Här på kontoret i Kungshamn har vi stor...

570 omdömen om Fastighetsbyrån Kungshamn

Sedan starten hos Reco 2013

Marcus A
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Kungshamn

Kompetent, lyhörd och smidig. Precis det man önskar av en mäklare!

Erik Reidar J
Köpte en tomt med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

God informasjon tidlig i fasen - god oppfølging underveis!👍🏼

Isac W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Holmgren en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Bovallstrand

Av Lars blev vi väl bemötta, han är kunnig och ser till kundens intressen. Ytterligare värt att tillägga är att han med hjälp av sin kollega trots sin ledighet hjälpte oss att genomföra vårat första bostadsköp, och det är vi mycket tacksamma för.

Arne O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Holmgren en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Bovallstrand

Proffsig och lungt utfört uppdrag.

Hans Niklas E
Kungshamn

Han känns mer som en vän än en mäklare.

Per O
Kungshamn

Trevlig och tålmodig och tillmötesgående

Barbro J
Bovallstrand

Jag är mycket nöjd med Lars Holmgrens arbete med att sälja min lägenhet och kan rekommendera honom varmt.

Anette A
Bovallstrand

Första gången vi var kontakt med Kars Holmgren och vi har inget negativt att säga om honom.Det blev hur bra som helst,

Lars J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Smögen

Alexander hjälpte mig på ett professionellt sätt som ledde till försäljning av min lägenhet. Dessutom till ett pris sov blev högre än det begärda priset.

Magnus S
Kungshamn

Tillmötesgående och lyhörd. Affären gick snabbt och smidigt. Han upplevdes ha god kännedom om samhällena där han säljer, vilket gav förtroende.

Camilla Q
Hunnebostrand

I ett tillfälle där jag som säljare behövde sälja i en sorgsen situation, sköttes hela affären med känsla för situationen och med bra in lyssnande dialog. Snabbt och enkelt hanterat med så lite krångel som möjligt. Kan varmt rekommendera Lars H för kommande affärer. CQJ

Svar från Lars Holmgren

Stort tack för förtroendet Camilla och att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme.

Jan E
Hunnebostrand

Vi blev bemötta på ett trevligt sett Mäklaren ska ha kredit man kände sig välkommen Han var saklig och korrekt Var noga med att vi skulle få reda på allt Lars var väldig smidig att ha att göra med Vi kan inte klaga på något

Samuel L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

Fantastiskt bemötande! snabb, enkel och smidig affär!

Marcus G
Hovenäset

Alexander var tydlig och hjälpsam med att besvara frågor.. Var behjälplig med kontakter för övrig service samt snabb återkoppling. Väldigt gott och trevligt intryck helt enkelt.

Johan F
Smögen

Trevlig. Tillhanda håller all info som behövd

Roger S

Tydlig Punktlig Påläst Trevlig

Jan U
Smögen

Han bemötte oss med full respekt och proffsionellt, lät oss vara kund och var tillmötesgående. Våra förväntningar var att få en seriös mäklare och det stämmer väl med Lars. Lars var lätt att ha och göra med, bra återkoppling, höll tider, vi fick mycket tilltro till Lars, hans jobb är ju att sälja och det kan man göra på olika vis han gjorde det bra, vi är nöjda.

Svar från Lars Holmgren

Stort tack för omdömet. Grattis till en kanonläge på Hasselösund. Vi ses framöver på byn.

Bengt Henric Joachim H
Smögen

Jordnära med stenkoll på den lokala marknaden!

Svar från Lars Holmgren

Tack själv för omdömet. En bra affär är alltid ett samarbete och det fick vi till bra.

Anna Elanor F
Bovallstrand

Alltid snabb på att återkoppla. Lugn, saklig och tydlig. Stor vilja att få till bästa lösning för både köpare och säljare. Ingav ett stort förtroende från första dag.

Svar från Lars Holmgren

15 år i det här yrket har gett mig en erfarenhet som skapar ett lugn i affären. Lösningsorienterad är ett måste om man vill lyckas.

Malin R
Bovallstrand

Lars gav ett proffsigt intryck. Snabb och smidig affär!

Svar från Lars Holmgren

Japp, så skall det vara. Hoppas ni får njuta av ert fina hus i Bovall.

Annette Katarina H
Hunnebostrand

Alexander var ett självklart val vid försäljningen av min bostadsrätt. Han är proffsig, lyhörd och skötte hela affären med briljans.

Jou B
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Kungshamn

Hej Alexander har varit mycket tillmötesgående o lyhörd, jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan.

Anna Maria G
Väjern - Kungshamn

Proffsigt och enkelt från början till slut.

Kjell Jonas G
Väjern - Kungshamn

Väl insatt i prisbild och bra kundbas , påläst och levde upp till förväntningarna

Leif E
Kungshamn

Mycket trevligt bemötande Förväntade mig en försäljning, det gick fortare än förväntat Proffsigt hanterat

Cecilia L
Smögen

Alexander var mycket lyhörd och respektfull i sitt bemötande. Bra på att läsa av mig som kund och kunde ge tydlig information och råd. Lätt att få tag på, och var snabb på att återkomma med svar på frågor eller om han hade missat samtal från mig. Jag har inget att anmärka på alls. Full pott!

Maria Therése B
Hunnebostrand

Lars är en utmärkt bra mäklare kände förtroende direkt vid vårt första möte. En öppen klar dialog kring hela försäljningen snabb med att fixa både fotograf, besiktning och visning. Betyg proffsig och säker i sin yrkesroll. Theresé/ Hunnebostrand

Svar från Lars Holmgren

Stort tack Therese. Det blev ju riktigt bra det här. Skönt att du känner att du valde rätt mäklare även efteråt :)

Anders K
Smögen

Bra bemötande, och lätt att ha att göra med

Svar från Lars Holmgren

Japp, så skall det vara, Vi ses på tillträdet.

Claes Y
Smögen

Proffsig och snabb, från första kontakt till kontraktsskrivning👍😃

Svar från Lars Holmgren

Tack för detta och förtroendet. Snabbt och enkelt.

Bengt Göran S
Kungshamn

Positivt bemötande, tjänstvillig. lätt att få kontakt med. Våra förväntningar är helt uppfyllda även om vi inte fick ut vad vi önskade, vilket jag förmodar helt beror på marknaden och världsmarknadsläget - d v s vi sålde vid fel tidpunkt.

Fredrik S
Smögen

Alexander är en stabil och kunnig mäklare. Är saklig och har ett objektivt förhållningssätt som skapar trygghet för både säljare och köpare.

Jou B
Smögen

Väldigt lugn och sansad och man får stort förtroende för honom skulle rekommendera honom om någon frågar.

Peter F
Kungshamn

Personlig kontakt från första mötet och omtanke om både säljare och köpare, hela affären igenom!

Sara T

Fantastiskt bra! Mycket nöjd. Tydlig info och hjälp

Margareta B
Kungshamn

Artig o korrekt. Kunnig. Hade svar på mina frågor o gav goda råd.

Patrik Göran G
Kungshamn

Alexander var engagerad, kunnig och lyhörd under hela processen. Affären gick smidigt och jag skulle varmt rekommendera Alexander för försäljning av er bostad.

Olof Harald K
Smögen

Bra bemötande lätt att prata med. Om han är upptagen ringer han alltid upp kort efter. Tycker att han skött sitt uppdrag proffsigt och alltid kunnat svara på frågor direkt (erfaren med gedigen kunskap). Jag är mycket nöjd och kommer att föreslå Lars om någon frågar efter en bra mäklare.

Svar från Lars Holmgren

Tack för detta Harald. Vi ses på byn ännu och hörs på telefon.

Gustaf F
Smögen

Trevligt och professionellt agerande. Jag vill gärna rekommendera honom till framtida kunder.

Svar från Lars Holmgren

Härligt Gustaf och grattis till ert nya boende på Smögen.

Anna Karin Beatrice Madeleine L
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Holmgren en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

Vänligt bemött, trygg och pålitlig.

Svar från Lars Holmgren

Tack för det fina omdömet. Skönt att ha rott det iland.

Joakim S

Proffsigt och trevligt bemötande genom hela processen. Allt har gått väldigt smidigt och enligt plan. Jag kan varmt rekommendera Alexander!

Daniel O

Mycket tillmötesgående, inga problem med tider för extra visning . Trevlig och enkel

Laila K

Lyhörd o smidighet inför mina förväntningar. Snabbt o bra beslut. Laila Källander

Anna Pernilla Sofie H
Kungshamn

Alexander är alltid trevligt, lätt att ha att göra med.

Pia B

Han är toppen hjälpsam och gör det smidigt för mig som kund

Christina M
Hunnebostrand

Alexander var tillmötesgående och lyhörd. Hr hålla oss uppdaterade under hela processen.

Julia M
Väjern

Mycket trevlig och positiv och han skötte uppdraget på bästa sätt, bättre än vi hade förväntat oss! Allt gick väldigt smidigt med annonsering, visning, budgivning samt kontraktsskrivning.

Birgitta S
Kungshamn

Vi har både köpt och sålt genom Fastighetsbyrån Kungshamn. Supernöjda från dag ett. Alexander med sista objektet visade att tidigare uppdrag som vi var sånöjda med inte var en tillfällighet. Vill ni få hjälp med köpeller försäljning kan vi verkkigen rekommendera Alexander Gergils. Birgitta och Bo Schmidt

Bo Lennart H
Hunnebostrand

Proffsigt handläggande, klara besked vid frågor. God återkoppling.

Mats Anders O
Kungshamn

Skötte affären mycket proffsigt för alla inblandade. Bra jobba!

Peder E
Kungshamn

Saklig och korrekt, bra service.