David var fantastiskt att göra affär med. Väldigt tillmötesgående, enkel och flexibel i processen vilket också gjorde hela affären trygg för oss som köpare.
David Strandell
David Strandell är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn
.David Strandell har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. David Strandell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-05 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.9. David Strandell har haft 33 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
105 omdömen om David Strandell
David har visat ett stort intresse och han kan verkligen sin sak.. Han har ringt och messat och hjälpt mig med allt sådant som man inte vet. Mycket trevlig och tillmötesgående och proffsigt bemötande. Han är en toppen mäklare som jag stark rekommenderar.
Väldigt bra och professionell mäklare. Kan varmt rekommendera.
Trevlig bra på återkoppling lätt att göra med
David har från första början visat ett stort engagemang och verkligen visat att han kan sitt sak.Han har varit tydlig och pedagogisk i sina förklaringar och hjälpt oss att förstå sådant som vi inte var insatta i. Bemötandet har varit både proffsigt och varmt, och han har tagit hand om alla inblandade på ett väldigt fint sätt. Jag kan varmt rekommendera honom, en riktigt go kille från Smögen.
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Han lyssnade verkligen på vad jag ville med mitt hus.Väldigt bra återkoppling hela resan.Alltid anträffbar.Kan verkligen rekommendera David Strandell.Mvh Jane Henrysson. 😃
Härlig energi och kan sitt område väldigt bra.
Bra, vi har fått tydlig information vid köpet och kommunikationen gick snabbt vid budgivning.
Jag är väldigt glad och nöjd att vi valde David som vår mäklare vid försäljningen av vårat hus. David är duktig på att förklara alla delar i en försäljning hur det går till och vad man bör tänka på, vi var ju orutinerade och första gången vi sålde ett hus.Försäljningen gick ju väldigt bra och är supernöjd med David.
David har skött denna försäljning på ett utomordentligt bra sätt. Han har god kännedom om husförsäljningar, inte minst på Smögen.