Fastighetsbyrån Kungsholmen

• BadgeThirteenYears
2 480
4.8
Llama 08-653 78 00 Compartir

Fastighetsbyrån är Kungsholmens ledande mäklare. Vi har funnits här sedan år 1999 och genomför hundratals affärer varje år. Om du är intresserad av en bostadsaffär på Kungsholmen ska du komma in på vårt kontor på Hantverkargatan 27. Vi brinner för det vi gör. Våra mäklare har passion, kunskap och erfarenhet och vi har dessutom...

2480 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsholmen

Sedan starten hos Reco 2013

Oliver R
Compró su apartamento con ayuda de Patrik Fischer parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Trevlig, tillmötesgående och snann att ha och göra med!

Agnes F
Vendió su apartamento con ayuda de Patrik Fischer parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fredhäll

Patrik har varit en riktig klippa genom hela processen. Han var lyhörd för våra behov, alltid tillgänglig och gav oss trygg vägledning i varje steg. Tack vare Patrik fick vi inte bara vår bostad såld på ett smidigt sätt, han hjälpte oss även att hitta vårt nya hem. Vi är väldigt tacksamma för hans engagemang och professionalism och kan varmt rekommendera honom till andra som söker en trygg och engagerad mäklare!

Sebastian B
Vendió su apartamento con ayuda de Nathalie Hammarström parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fridhemsplan

We were very happy with Nathalie. She was super supportive and positive and managed to close a deal within few days.

Johanna S
Fridhemsplan

Hennes positiva attityd gör hela skillnaden. Kan rekommendera:)

Pär U
Fredhäll

Kändes tryggt och korrekt hanterat av mäklaren. Tydlig process.

Oscar J
Compró su apartamento con ayuda de Michael Forsberg parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Snabb, vänlig, bra kommunikatör och fick affären i hamn

Moa D

Toppen! Bra kommunikation, snabb och tydlig 😊

Emanuel H
Compró su apartamento con ayuda de Bianca Nyström parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Marieberg

Trevlig, kompetent och tillgänglig.

Agnes F
Marieberg

Bianca var supertrevlig och hjälpsam. Hon höll tät och bra kontakt med oss under köpet och vi kände oss väldigt trygga. Kan varmt rekommendera henne!

Tomer S
Vendió su apartamento con ayuda de Anna Ytander parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Marieberg

We can definitely recommend Anna as mäklare! Anna was super nice and gave us all the info and tips we needed to fix our apartment so it will be sold in a good price.

Yu Z
Kungsholmen

Patrik is very professional, transparent, and helpful throughout the entire process. I appreciate all his support and highly recommend him as a broker.

Boshen B
Kungsholmen

Patrik är en fantastisk mäklare som gjorde hela köpprocessen väldigt smidig för oss. Han är tydlig i kommunikationen, ärlig och alltid lätt att få tag på. Vi är supernöjda med vår nya lägenhet och kan verkligen rekommendera Patrik till andra som ska köpa eller sälja.

Alexander B
Compró su apartamento con ayuda de Anna Ytander parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Anna har varit väldigt tillmötesgående och till stor hjälp under hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera!

Bertil W
Vendió su apartamento con ayuda de Michael Forsberg parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Michael får högsta betyg. Alltid positiv, ser möjligheter, svarar snabbt och mycket serviceinriktad.

Gunnel W
Kungsholmen

Positiv inställning till uppdraget och gentemot kund. Bra med regelbunden feedback där jag hela tiden fått följa ärendet.

Nicklas H
Kungsholmen

Köpte lägenhet via Michael och det var en smidig process rakt igenom. Det krävdes snabbt arbete för att få affären på plats och det löste Michael utan onödigt krångel men utan avkall på noggrannhet.

Gustav B
Thorildsplan

Mycket nöjda med samarbetet och vår affär

Helena N
Hornsbergs Strand

Trevliga mäklare och bra service. Rekommenderar Fastighetsbyrån

Rania K
Kungsholmstorg

Han är duktig ,kunnig och hjälpsam. Vi är nöjda! Han är aktiv och trevlig.

Stureby Bilservice Ab S
Kungsholmen

Nathalie Hammarström är vi supernöjda med. Det fanns inget att klaga på, hon skötte våran affär exemplariskt. Henne kan jag varmt rekommendera.

GUSTAV D
Kungsholmen

Anna Ytander är en professionell, trygg och engagerad mäklare som guidade mig genom hela köpprocessen på ett föredömligt sätt. Jag kände mig trygg från start till mål och är mycket nöjd med mitt köp. Rekommenderas varmt!

Helene E
Marieberg

Väldigt hjälpsam och återkopplade snabbt fast jag vet att de har väldigt mycket att göra. Intresserad av sina kunder.

Joakim Å
Compró su apartamento con ayuda de Nathalie Hammarström parte de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Pålitlig, lätt att få kontakt och svarar snabbt, mycket trevlig och förklarar på ett enkelt sätt där man inte är uppdaterad. Det känns tryggt att göra en bostadsaffär med Nathalie.

Tobias H
Kungsholmen

Anna var en fantastisk mäklare som, utöver att vara en skicklig säljare, också har ett starkt sinne för estetik och hur det visuella påverkar en lyckad försäljning. Hon var lätt att kommunicera och samarbeta med och hade en tydlig plan redan från start. Samtidigt var hon flexibel och anpassade upplägget efter förutsättningar och förändringar för att skapa det bästa möjliga resultatet. Jag rekommenderar varmt Anna till alla som söker en pålitlig mäklare med ett 360-perspektiv och ett starkt driv att maximera försäljningen!

Elin L
Fredhäll

Nathalie är proffsig och trevlig. Jag är mycket nöjd som köpare.

Ophelia Anna S
Kungsholmen

Trevlig och hjälpsam - kan inte klaga på något.

Simon M
Fridhemsplan

Michael gav direkt ett väldigt varmt bemötande som vi köpare uppskattade. Han svarade på frågor snabbt och tog reda på information om allt kring sopphantering och räntor på lån. Mycket professionell.

Megan B
Fridhemsplan

Michael, var väldigt professionell och kunnig. Det märktes att han var väldigt erfaren och lyssnade fullt ut till våra behov och önskemål. Han var rak och ärlig, samtidigt extremt trevlig och serviceminded.

Martin M
Fridhemsplan

Bra pitch, bra approach, kunnig om förening, kommunikativ och gjorde jobbet rätt hela vägen. Stark rek.

Zineb O
Fridhemsplan

Maroan is a responsive agent, knowledgeable and friendly! I recommend!

Hugo S
Fridhemsplan

Trevlig, hjälpsam, snabb och proffsig.

Göran M
Kungsholmen

Proffsig och förberedd vid möten / samtal

Stephano Steve Dinamarca F
Västra Kungsholmen

Flexibel med att svara, ordna privat visning med väldigt kort framförhållning i tid. Transparent genom hela köpresan samt behjälplig med att svara på frågor och funderingar under budgivningen fram till kontraktsskrivning. Är nöjd med utfallet!

Anna V
Kungsholmen

Patrik visar stort engagemang i hela vägen. Stor lyhördhet inför våra önskemål och funderingar. Vi fick tydlig och snabb uppföljning efter visningarna. Patrik är saklig och peppande.

Martin O
Kungsholmen

Patrik var en fantastisk kontakt under mitt letande av bostad. Snabb respons och löpande information under processen vilket ledde till att jag snabbt kunde landa en affär som både kändes trygg och fair. Rekommenderar verkligen!

Marica R
Kungsholmen

Patrik var professionell, erfaren och mycket trygg att ha vid min bostadsförsäljning. Han har stark lokalkännedom om Kungsholmen, vilket kändes extra viktigt i en mer osäker marknad, och han kompletterar det med ett bra nätverk. Jag upplevde honom som förtroendeingivande och enkel att samarbeta med, med tydlig kommunikation och en rak, ärlig dialog kring strategi och förväntningar. Patrik var lösningsorienterad, klok och effektiv genom hela processen, och hade bra känsla för vilka spekulanter som faktiskt passade bostaden....

Maria Christina W
Fridhemsplan

Anna har gjort ett strålande arbete. Hon har under hela processen gett oss ett mycket vänligt och positivt bemötande. Hon har varit engagerad, påläst och tillgänglig då vi behövt henne. Vi hade höga förväntningar som Anna verkligen levt upp till och vi är så nöjda.

Malena A

Trevlig, lyhörd och professionell

Linnea D
Nedre Kungsholmen

Michael har varit toppen! Snabba svar och bra och tät kontakt. Rekommenderar VERKLIGEN!

Mats B
Kungsholmen

Hej, Jag tycker att det fungerade mycket bra med Patrik. Inga anmärkningar alls utan ett bra genomfört jobb. Hls Mats

Elizabeth N
Thorildsplan

Patrik was super efficient, helpful, and kept us informed every step of the way. Thanks to him, the process was smooth and easy and we’re really grateful for his help in securing us our dream home.

Nils E
Vendió su apartamento con ayuda de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kronobergsparken

Maroan är supertrevlig, avslappnad och förtroendeingivande. Känns inte ”säljig” i stilen men ändå målinriktad. Tydlig strategi som han kunde förklara och höll sig till. Hans bild av marknadsvärdet visade sig stämma väl och jobbade smart och hårt för att hitta rätt spekulanter och få in relevanta bud.

Malena A
Nedre Kungsholmen

Kunnig, glad, driven, positiv, ödmjuk och enengagerad. Kan varmt rekommendera henne.

Philip B
Vendió su apartamento con ayuda de Fastighetsbyrån Kungsholmen
Lindhagen

Professionellt och riktigt bra hanterat av Fastighetsbyrå Kungsholmen. Vi är supernöjda med mäklaren Maroan och fick väldigt bra hjälp av det digitala verktyget säljcoachen för att hantera alla steg i en försäljning..

Bin S
Kungsholmen

Patrik är kompetent och bra med god förståelse för området.

Tijana M
Nedre Kungsholmen

Bästa mäklaren jag haft att göra med. Trovärdig, följer upp och informerar en längs hela vägen och trygg. Rekommenderar absolut!

Aftab S
Fridhemsplan

Han var mycket angelägen och aktiv att hitta rätt bostad till mig samt mycket bra att negociera med säljaren. Han var mycket klar att beskriva processen och utföra det. Väldigt bra mäklare

Jacinta S
Fridhemsplan

I cannot recommend Michael highly enough! He was an absolutely exceptional partner in selling our apartment. His communication was flawless—he kept us informed every step of the way, responded instantly to our questions, and truly listened to our needs. Michael's strategic guidance led to a lightning-fast sale at a fantastic price. He turned what we thought would be a huge headache into a smooth, positive experience. Thank you, Michael, for your dedication and unwavering support!

Bin S
Fridhemsplan

Michael har varit mycket behjälplig och alert.

Sara J
Hornsbergs Strand

Vi är mycket nöjda med Nathalie som hade ett professionellt och trevligt bemötande. Hon fanns tillgänglig för frågor och hjälpte oss genom processen.