Mäklare i Stockholms län

Nykvarn  (1 st)
  • Bergets Ro Fastighetsförmedling

1,988 valoraciones
    Simon S
    Simon S: Inga konstigheter! Emilia har varit väldigt tillmötesgående, ordnade privatvisning på kort varsel, och har varit mycket lätt att kommunicera med. Processen har känts väldigt transparent, och det har känts som att hon har värnat både min och säljarnas intressen.
  • Fastighetsbyrån Södertälje

4,008 valoraciones
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Laith S
    Laith S: Jättetrevlig och så var han ärlig
  • 3,414 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån Vällingby! Vi mäklare här har koll även på Hässelby och Spånga, och hjälper dig med varje steg i bostadsaffären.
    Julio Martinez L
    Julio Martinez L: Från första kontakt till avslutad affär var han engagerad, professionell och alltid tillgänglig. Det märktes verkligen att han brydde sig om både säljare och köpare och gjorde det lilla extra genom hela processen. Till och med min syster, som har träffat många mäklare genom åren, sa att han var den bästa mäklaren hon någonsin mött. Det säger verkligen allt. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig, driven och väldigt engagerad mäklare.
  • Fastighetsbyrån Solna

3,138 valoraciones
    Vi hjälper dig hitta ditt nya drömboende i Solna samtidigt som vi hittar köpare till din tidigare bostad. Kontakta oss för en fri värdering eller boka tid för ett samtal med oss om din boendesituation...
    Naba A
    Naba A: Den bästa mäklaren jag träffat, överträffade alla förväntningarna!!!!
  • Fastighetsbyrån Södermalm

4,340 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
    Marianne G
    Marianne G: Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
  • HusmanHagberg Vasastan

2,322 valoraciones
    Med ett genuint engagemang och en passion för yrket vinner våra fastighetsmäklare kundernas hjärtan.
    Vincent L
    Vincent L: Vi är mer än nöjda med vårt val av mäklare. Madde är superproffsig och duktigt på att återkoppla. Därutöver är hon en duktig strateg och vi fick förtroende för henne direkt. Vi kan inte rekommendera henne nog. Tack Madde!!
  • HusmanHagberg Enskede

2,372 valoraciones
    Välkommen till din fastighetsmäklare i söderort och Enskede! Kom gärna förbi kontoret så bjuder vi på kaffe.
    Jesper L
    Jesper L: Jag hade redan höga förväntningar på Marcus efter att ha besökt en av hans bra visningar och efter goda vitsord från andra. Han överträffade min förväntningar med råge. Jag visste att han skulle ge besökare och intresserade ett fantastiskt mottagande. Men jag visste inte hur mycket jag skulle uppskatta och behöva hans stöd, positivitet och värme under den berg och dalbana som försäljning är. Marcus är inte bara en riktigt bra mäklare, han är framförallt en genuint bra människa.
  • 2,342 valoraciones
    Vi har koll på Haninge! Välkommen in till BoButiken med dina frågor om bostad och boende i Haninge!
    Daniel E
    Daniel E: Mycket seriös och trevlig bra service
  • HusmanHagberg Östermalm

1,802 valoraciones
    Välkommen till oss på HusmanHagberg på Östermalm. Vi hjälper dig genom bostadsaffärens alla steg.
    Vincent L
  • Fastighetsbyrån Farsta

2,241 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Farsta! Vi har mångårig erfarenhet och hjälper dig hitta rätt i detta natursköna område i Farsta, Högdalen och Skogås.
    Yuliia I
    Yuliia I: Fredrik har varit otroligt professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen. Trots att vi hade flera komplicerade situationer med bankerna fanns han alltid tillgänglig och höll kontinuerlig kontakt med oss. Han gav oss stöd från början till slut och gjorde allt för att hjälpa oss att genomföra affären på bästa möjliga sätt. Vi kände oss trygga tack vare hans kompetens, tålamod och ansvarstagande. Vi är väldigt tacksamma för allt arbete han lagt ner och kan varmt rekommendera Fredrik till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare.
  • 2,853 valoraciones
    Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling för en trygg och framgångsrik bostadsaffär i Årsta!
    Daniel E
    Daniel E: Mycket seriös och trevlig bra service
  • Fastighetsbyrån Vasastan

3,168 valoraciones
    Varmt välkommen till Fastighetsbyrån och Vasastan! Här får du en komplett och skräddarsydd mäklartjänst av högsta kvalitet.
    Alexander L
    Alexander L: Mycket trevlig och professionell mäklare. Mycket nöjd genom hela processen.
  • Bronze Fastighetsförmedling

1,913 valoraciones
    Välkommen till bronze fastighetsförmedling - Vi är ett starkt team som ser till att guida dig genom din bostadsaffär!
    Shengmei X
    Shengmei X: Marianna is smart, hardworking, empathetic, and incredibly professional. She not only excels as a broker through her expertise, but she is also a truly charismatic person. We loved her candid communication style, which made the entire buying process highly efficient. She is completely customer-oriented and service-minded, making it easy for her to understand our needs and making the whole experience genuinely fun. She will absolutely be our go-to person for any future real estate needs. Highly recommended!
  • 1,690 valoraciones
    Vi har koll på Hägersten! Välkommen!
    Marie O
    Marie O: Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
  • 2,533 valoraciones
    Kom gärna in till oss på kontoret och berätta om dina bostadsplaner!
    Annika S
    Annika S: Josefine bemästrar balansen mellan att vara rakt igenom professionell och samtidigt personlig, genuin och engagerad. Det var viktigt för oss att omedelbart få förtroende för mäklaren och känna att hen finns där för både säljare och köpare - något Josefine har visat prov på flertalet gånger under processen. Vi är väldigt nöjda med Josefines sätt att sköta en väldigt viktig och stor affär för oss.
  • 2,209 valoraciones
    Vi har koll på Botkyrka och Salem och brinner för att hjälpa er till en lyckad och trygg bostadsaffär!
    Inger J
    Inger J: Anders bemötande var mycket proffsigt och han hade mycket god byggnadskunskap och lång erfarenhet av husmarknaden i Tullinge. Vi är mycket nöjda med hans försäljningsintäkter och han motsvarade helt våra förväntningar.
  • 2,534 valoraciones
    Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling! Vi kan Södertälje och vill hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär!
    Anna Lena H
    Anna Lena H: Bra information, trevligt bemötande och god service. Kändes väldigt seriös. Lätt tillgänglig och snabb återkoppling vid svar på frågor och i visningsprocessen.
  • HusmanHagberg Järfälla

1,797 valoraciones
    Välkommen till HusmanHagberg i Järfälla. Vi hittar din drömbostad!
    Joakim S
    Joakim S: Snabbt enkelt och effektivt utan att tulla på kvaliteten
  • Fastighetsbyrån Tumba

2,416 valoraciones
    Vi förmedlar bostäder i Tullinge, Tumba och Grödinge. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig i bostadsaffären!
    Lars L
    Lars L: Kompetent, informativ och hjälpsam.
  • 2,912 valoraciones
    På Svensk Fastighetsförmedling i Nacka kan vi vårt område och hjälper dig till din bästa bostadsaffär!
    Robert P
    Robert P: I would give Christopher more than 5 stars if I could. He was the responsible broker for the apartment we purchased, and was completely transparent and honest throughout the process. He’s been helpful, friendly and communicative as well. When we decide to sell this apartment in the future we’ll be contacting him immediately.
  • 3,590 valoraciones
    Vi har verktygen, erfarenheten och kunskapen för att hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär i Bromma eller på Essingeöarna! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Anette T
    Anette T: Malin har en oerhörd bred kunskap om försäljning o ger de bästa tipsen. Hon ger det lilla extra och finns alltid där oavsett dag eller tid på dygnet. När det gungar och är det känns osäkert skapar hon ett lugn så att man som Kund kan koncentrera sig på uppgiften utan oro- Hon finns där! Stort intresse o inlyssnande skapar tillit. Tydlig o rak i kommunikation. Driven, glad o gör ett oerhört proffsigt intryck. Rekommenderar henne i alla lägen! Trygg försäljning ger trygga kunder som jag rekommenderar alla inför kommande försäljning el köp i Bromma.
  • Fastighetsbyrån Sundbyberg

2,272 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Sundbyberg! Vi har koll på området och sätter dina behov först i bostadsaffären.
    Adam Å
    Adam Å: Trevlig & tillgänglig. Hon var snabb med att få till en försäljning till ett pris vi var väldigt nöjda med.
  • Fastighetsbyrån Danderyd

1,347 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån Danderyd! Vi har lång erfarenhet av området och av mäklarbranschen.
    Per S
    Per S: Magdalena är mycket serviceinriktad bra på återkoppla och gör det hon utlovat. Hon skulle definitivt vara mitt förstaval av mäklare om jag skulle anlita en mäklare igen. Hon har ett bra kontaktnät och inger bra förtroende till både säljare och mäklare . Upplevs som ärlig och säger till om något inte uppfattats korrekt av köpare eller säljare. Hon är desutom mycket flexibel och smidig, trevlig att ha att göra med.
  • MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

2,416 valoraciones
    MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
    Rose-Marie H
    Rose-Marie H: Kommunikationen fungerade bra och försäljningen gick snabbt 👍
  • 4,548 valoraciones
    Vi kan bostadsmarknaden i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Berätta för oss om dina planer!
    Gabriel U
    Gabriel U: Seif blev som en vän under säljprocessen. Han tog hand om allt, lyssnade och hade goda idéer. Seif återkopplade omedelbart om jag ringt eller skickat meddelande. Han tog hand om mina intressen och köparens intressen, han var en förtroendegivande mäklare i ordets rätta betydelse.
Ver página:
123...15