Mycket bra mäklare som hjälpte oss snabbt att sälja våran bostad. Rekommenderar varmt
Fastighetsbyrån Farsta
Här i Farsta hittar du ett naturnära område med närhet till centrum och riktigt bra kommunikationer. Sjöarna Magelungen och Drevviken med härliga promenadstråk och badplatser sätter prägel på området, och Farsta Centrum erbjuder allt du behöver. Är det hit du vill flytta? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor på...
2167 omdömen om Fastighetsbyrån Farsta
Sedan starten hos Reco 2013
Hjälpsam, ärlig och kunnig mäklare
Mycket nöjda med ditt bemötande du var tydlig, professionell och gjorde att hela affären kändes trygg och smidig.
Vi är oerhört nöjda med Jons arbete för att sälja vår lägenhet. Från början till slut har han varit till god hjälp, lättillgänglig och lyhörd. Vi sålde vår lägenhet FÖRE planerade visningar då Jon hade gjort ett gott förarbete och hittat en bra köpare. Kan varmt rekommendera Jon!
Jag har haft en mycket positiv erfarenhet av Enes Kaya. Han var professionell, hjälpsam och tydlig under hela processen.
Bra duktig på att sälja in sig själv! Har gjort ett bra jobb! Nu har han fått sparken så han har inte gjort allt rätt!
Kim var kanon på ett vad det verkade som rätt svårsålt hus jag har, till slut blev det sålt och jag är nöjd. Synd bara Kim var borta på annat uppdrag när kontraktet skrevs på men det gick bra ändå
Mäklaren engagerade sig i affären på väldigt fint sätt, men var ibland lite långsam på att svara på mail efter avtalets underskrift.
Grym mäklare som levererar från start till mål. Enes är proffsig, driven och gjorde hela processen väldigt smidig. Rekommenderas varmt!
väldigt kunnig och har funnits tillgänglig genom hela processen för frågor
Enes är mycket taktfull och professionell. Det är enkelt att kommunicera med honom, och han förklarar tydligt alla detaljer, vilket var särskilt värdefullt för mig som köpte min första lägenhet. Han är lyhörd för kundens behov och återkopplar snabbt. Tack!
Vi blev väldigt positivt bemötta av mäklaren. Mäklaren hade kunskap och bra känsla av denna speciella fastighet inför försäljningen. Proffsig och saklig!
Tack för fint omdöme Bernt! Det har varit kul att få hjälpa er med förmedlingen av denna typ av fastighet som man inte säljer varje dag. Kul att höra att ni är nöjda.
Jon har arbetat hårt med min försäljning, visat sig kunna sälja trots dessa tider. Han är pålitlig, noggrann och supertrevlig med både mig och ev. köpare.
Tydlig och snabb på att svara. Kändes proffsig i sitt hanterande av affären.
Utmärkt! Varje gång jag behövde hjälp så kunde jag komma i kontakt med honom på kort varsel. Otroligt hjälpsam och väldigt lyhörd. Inga konstigheter alls! Rekomenderar honom starkt!
Tack Maximus! Kul att jag kunde hjälpa dig med ditt första bostadsköp och stort grattis! :)
Kan varmt rekommendera Yosef! Vi är så glada att ha honom som mäklare under vårt första bostadsköp! Vi kände oss i trygga händer under hela processen och Yosef fanns alltid tillgänglig för frågor under tidens gång.
Vi är otroligt nöjda och glada att vi valde just Kim när vi skulle sälja vårat hus. Vi har känt oss otroligt trygga med honom genom hela säljprocessen. Från första mötet till kontraktsskrivning.Vill ni ha en lyhörd, trevlig, kunnig, engagerad mäklare som gör det där lilla extra, då skall ni anlita Kim!
Väldigt trevlig, hjälpsam och det märks att han bryr sig.
Professionell hjälp och snabb återkoppling när jag köpte min bostad. Jag kan verkligen rekommendera Jon.
Professionell. Höll avtal. Tydlig och kunnig.
Robert har varit ett bra stöd under hela processen. Det har behövts eftersom jag saknar erfarenhet av den här sortens affärer. Dessutom drog det ut på tiden innan vi kunde annonsera lägenheten.
Tack Ingvar för ditt förtroende! Ja, det var bra att vi kunde avvakta med annonseringen tills alla bitar var på plats :)
Enkel och rak. För oss med lite speciella krav och lite tid till diskussioner kunde han möta våra behov snabbt och lätt.
Hjälpte oss att med kort varsel slutföra vår affär. Snabb i kontakten och kunde förmedla en mycket effektiv bankkontakt.
Yosef är mycket proffsig, pålitlig och kommunikativ. Jag kände mig trygg med honom genom hela försäljningen.
Allt gick smidigt och bra när Yosef hjälpte oss att sälja vårt hus! Han är duktig och tydlig i sin kommunikation!
otroligt bra och trevlig, seriös
Kim är en otroligt trevlig och bemötande mäklare som jag direkt fick förtroende för under mitt lägenhetsköp. Allt har gått smidigt och han har återkopplat alla gånger man haft frågor. Det känns som att han värderar kontakten lika mycket mellan både säljare och köpare vilket är viktigt! Räkna med en bra erfarenhet om du får chansen att träffa honom!
Professionell och snabb med återkoppling.
En korrekt och väl dokumenterad presentation av lägenheten blev avgörande faktorer i vårt slutbeslut att köpa den.
Tack Ionica! Det glädjer mig att ni känner er nöjd. Vi ses på tillträdet!
Hej, Vår mäklare Buraz har varit vänlig mot oss, hjälpt oss med alla frågor vi hade angående den lägenhet vi ville köpa och allt gick smidigt med betalning av handpenningen. Vi uppskattade hans arbete och professionalism. Mvh, Pia Posirca
Tack Elena! Det glädjer mig att ni känner er nöjd. Vi ses på tillträdet!
Trevlig , professionell. Medlade mellan båda parter och genomförde en snabb affär.
Tack Rolf! Det glädjer mig att ni känner er nöjd. Vi ses på tillträdet!
Rak och tydlig kommunikation från Robin, alltid snabb på att svara och har haft stort tålamod med vår försäljning. Kan varmt rekommendera!
Tack för förtroendet Moa och jag önskar dig all lycka till framöver! :-)
Fantastisk mäklare som verkligen ställde upp. Hjälpte oss att få till en snabb affär. Otroligt trevlig, professionell och mycket duktig på att medla mellan alla parter. Rekommenderas varmt!
Tack för dina ord Mira! Va kul att vi kunde få ihop det till slut! Vi ses på tillträdet :-)
Robin var alltid lättillgänglig. Han tog sig tid att svara på frågor och höll mig ständigt uppdaterad kring de olika stegen, från annons till affär. Det gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen.
Tack för att jag fick ditt förtroende, Martin! Vi hörs snart igen :-)
En snabb affär vilket uppskattas. Det bästa med Robin var att han alltid svarade väldigt snabbt oavsett vilken fråga jag hade. Tydlig struktur och förklarade alla detaljer genom hela köp processen vilket gjorde att jag som första gångsköpare kände mig otroligt trygg. Kan starkt rekommendera Robin!
Tack Anton och du har köpt en väldigt fin lägenhet! Önskar dig all lycka till :-)
Väldigt proffsig, kunnig, hjälpsam och alltid tillgänglig att svara på alla frågor vi som köpare haft. Kan varmt rekommendera Yosef!
Otroligt förstående och kompetent mäklare. Han har haft väldigt bra tålamod med att alla parter ska vara nöjda. Kan starkt rekommendera
Jon är en fantastisk mäklare som alltid kommer i tid, trevlig, seriös, flexibel, ordnade en snabb affär och haft ett otroligt tålamod med oss som säljare, han har verkligen lyssnat på våra önskemål. Rekommenderar verkligen Jon som mäklare! 10/10 ⭐️
Jag är mycket tacksam mot Kim för att han hjälpte mig att sälja huset; kommunikationen med honom är alltid punktlig och effektiv.
En mycket trevlig och genuin mäklare. Som förstagångsköpare kände vi oss trygga genom hela affären.
Strålande på att kommunicera, inger förtroende och är väldigt trevlig. Vi la tillsammans fram en strategi för att sälja min lägenhet och Enes kom med professionella förslag och marknads kunniga analyser. Väldigt nöjd med Enes som min mäklare.
Stort tack för ditt fina omdöme och för förtroendet! Det gläder mig verkligen att höra att du uppskattade kommunikationen och vårt strategiarbete kring försäljningen. Att kunna bidra med professionella analyser och hitta rätt väg framåt tillsammans med dig har varit mycket givande. Tack igen – och stort lycka till framöver! //Enes K
Trevlig bra bemötande, professionell, hjälpsam. Lyhörd. Han är bra helt enkelt. Är någon jag kan rekomendera.
Mycket trevlig och hjälpsam, rekommenderas!
Tack för dina fina ord Victoria! Vi ses på tillträdet!
Proffsig och kunnig. Rekommenderar Niklas om du skall sälja/köpa bostad.
Mycket proffsig, kunnig och trevlig. Tålmodig inför alla frågor vi, som kunder har haft.
Det här var mitt första köp av bostad och därmed första riktiga kontakt med en mäklare. Robin har varit proffessionell, trevlig och hjälpsam med de frågor jag haft och varit väldigt snabb på att återkoppla till mig som köpare. Har bara gott att säga, dock utan något att jämföra med. Jag upplever honom som en rak och ärlig mäklare.
Tack Stefan för ett mycket trevligt omdöme! Jag hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet. Vi ses på tillträdet :-)
Yosef har agerat professionellt, kunnigt och lugnt i sin roll, vilket gjort oss trygga och mycket nöjda.
Är jättenöjd med Jon! Det kändes tryggt att ha hans hjälp genom hela försäljningen.
Han har gjort ett bra jobb med de förutsättningar som fanns.
Tack för ditt omdöme! Jag uppskattar förtroendet och är glad att jag kunde göra ett bra jobb utifrån de förutsättningar som fanns. //Enes K
Otroligt tillmötesgående och väldigt proffsig, hade anlitat igen!
Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplevde mig som tillgänglig och att allt löstes snabbt och smidigt. Det uppskattas verkligen! //Enes K