Allt gick smidigt och korrekt, och framför allt mycket snabbt. Marvin var professionell, kommunikativ och gjorde hela processen enkel och trygg. Rekommenderar varmt.
Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Storstockholms mest expansiva område är i ständig förändring, och så är även bostadsmarknaden här i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Vi på Fastighetsbyrån håller koll på alla svängningar, dalar som uppgångar, och kan råda dig inför både försäljning och köp av fastighet. I vårt område möts den pulserande staden och den vackra...
4488 omdömen om Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Sedan starten hos Reco 2013
Jättenöjd med Jerrys service och kunskap.
Hej Evelyn, Tusen tack för din fina feedback! Det värmer verkligen att höra och jag är glad att du är nöjd med servicen. 😊 Allt gott, Jerry
Professionell och saklig, lätt att samarbeta med. Allt gick supersmidigt, tack Christofer!
Mycket bra mäklare. Affären kändes trygg, tydlig och smidig.
He did a great job. Explained all the documents even if we were not so proficient in Swedish
Working with Sargon and Alex was a good experience, especially since this was our first time buying an apartment. Sargon was always quick to respond and kept us in the loop the whole way, which really helped us feel at ease. Sargon and Alex also took the time to walk us through the process and answer all our questions. We’re grateful for their support and would definitely recommend them to anyone looking to buy a home.
Sargon Afram var ytterst profesjonell, og hans beste egenskap var hans forståelse for selgers og kjöpers spesielle behov. Det innebärer stress å selge og å kjöpe, og Sargon Afram var mycket duktig i å löse våre situasjoner i en god avtale.
Väldigt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med.
Mycket trevlig och professionell. Guidade oss till en snabb försäljning till ett högre än förväntat belopp.
Paulina är professionell, trevlig, och tydlig i sin kommunikation. Hon var ett bra stöd vid försäljning av min lägenhet. Kan varmt rekommendera Paulina.
Bra engagemang och kommunikation genom hela processen!
Christofer har lyssnat och sedan agerat utifrån våra önskemål på ett mycket bra och förtroende ingivande sätt och varit med oss under tiden då vår bostad var under försäljning. Christofer har hela tiden informerat oss om status under försäljningsprocessen och varit tillgänglig på alla sätt när vi haft frågor och återkommit snabbt med svar på våra frågor. Vi kan definitivt rekommendera Christofer att hjälpa till med försäljningen utav din bostad.
Tydlig och bra. Mycket bra bemötande!
Fantastisk. Valencia är helt otrolig och verkligen på tårna. Hon har nu hjälpt oss sälja 2 lägenheter och båda med fantastiska resultat. Hon är lyhörd, noga, väldigt påläst och ärlig. Väldigt viktigt att vara ärlig som mäklare så man inte leder sina kunder fel och det gör inte Valencia. 100% rekommenderad!
Driven, trevlig och hade som ambition att göra det så bra som möjligt för alla parter!
Jag upplever Sargon som mycket vänlig och lugn. Han är transparent och tydlig och är mycket snabb med att ge mig som kund svar på de frågor jag önskar.
Trevlig, professionell, tillmötesgående. Känner väl till marknaden.
Alexander var professionell och tydlig i sin kommunikation. Han var tillgänglig och kunnig att besvara alla frågor om objekt och förening vilket resulterade i att processen kändes trygg. Jag kan varmt rekommendera honom.
Valencia är trevlig, proffsig och engagerad. Kan starkt rekommendera henne som mäklare!
Fantastisk mäklare som verkligen bryr sig! Lyhörd, driven och med stor kunskap om marknaden. Gjorde hela bostadsaffären enkel och trygg. Skulle utan tvekan välja samma mäklare igen och rekommenderar vidare till alla.
Paulina var väldigt hjälpsam med vår försäljning. Rak, tydlig och ärlig i sin dialog med oss.
Vi är väldigt nöjda med Paulina som mäklare. Hon var tydlig och snabb i kommunikationen genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Paulina!
Har hjälpt min dotter som fått skriva kontraktet, ensam, åt oss alla. Hon var i Stockholm då det skulle skrivas kontrakt, det var inte vi. Fullmakter och påskrifter löstes på ett bra vis.
Hej Pia. Stort tack för förtroendet och för den fina rekommendationen! Det var ett nöje att hjälpa er genom processen och extra kul att höra att lösningen kring kontrakt och fullmakter fungerade smidigt trots omständigheterna. Allt gott framåt!
Mycket imponerad av Valencias arbete, hennes engagemang och arbetsinsats. Har inget att klaga på, är väldigt nöjd!
Duktig men inte så trevlig bemötande.
Bra han är trevlig och glad han vet vad han gör väldigt positiv har kunskap vill verkligen hjälpa sin kund bra göra med MVH cetin
Stort tack Cetin för de fina orden! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag uppskattar verkligen ditt förtroende. Allt gott!
Hela köpprocessen var smidig tack vare bra kommunikation från Marvin. Hatten av!
Seif Rashid, tillmötesgående, förtroendegivande och trevlig mäklare.
Nöjd. Seif vad noga med att höra av sig efter visningar, informerade om läget och gav råd. Dök upp lite konstigheter i samband med avtalsskrivningen men hjälpte till att lösa det på ett smidigt sätt.
Lyhörd, snabb och trevlig. Rekommenderas
Lyhörd mäklare och smidig försäljning. Vi är nöjda med försäljningen med Sargon.
Alexander har från start till mål varit 10/10. Han har varit flexibel och anpassat sig helt till våra val att skjuta på vår försäljning men har kunternuenligt haft en dialog med oss om marknaden och när det är ett bra tillfälle att sälja. Att han dessutom fick lägenheten såld på en förhandsvisning var otroligt skönt för oss som säljare. Vi rekommenderar verkligen Alexander.
Valencia utstrålade en stark självsäkerhet och trygghet som verkligen smittade av sig. Det var tydligt att hon besitter hög kompetens, samtidigt som hon gjorde hela försäljningsprocessen lugn och trygg. Vi hade stort förtroende för henne från start till mål.
Har inte större erfaranhet om detta men det kändes väldigt trygg med hans intryck i affären.
Tack Ali för din rekommendation och att du var väldigt nöjd med din försäljning!
Mäklaren var otroligt hjälpsam och snabb på att svara samt enkel att få kontakt med, både på sms och via telefon. Han var väldigt tillmötesgående och var hela tiden aktiv och förde fram mina bud till säljaren snabbt. Under avtalsskrivningen var han mycket trevlig och tillmötesgående och förklarade alla klausuler med stor inlevelse och tydlighet.
Tack Vilma för din fina rekommendation! Alltid lika roligt att hjälpa köpare med deras bostadsköp och jag hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet!
Sargon har varit effektiv, flexibel och väldigt tillmötesgående i ett ganska komplicerat uppdrag. Varit mån om att fullfölja uppdraget så snabbt som möjligt och hållit allt han lovat från start till mål.
Ett trevligt välkomnande och ett lugn. Skönt med en ”naturlig” icke säljande mäklare. Väldigt nöjd med Marvin 😊
Marvin var mycket trevlig, positiv och glad Vi är nöjda med den hjälp vi fått
Mycket trevlig och gav aldrig upp trots den sega marknaden som varit under 2025! Svarade alltid på telefon, när det var något vi undrade.
Professionell, kommunikativ och trevlig. Va bra support för oss köpare under hela processen!
Professionell och enkel att ha göra med. Väldigt tydlig och transparent i sin kommunikation och lätt att få tag på. Rekommenderar starkt Seif som din mäklare.
Trevlig, strukturerad och trygg vid bostadsköp.
Vi är så nöjda med allt, Paulina har både hjälp och stöttar oss. Vi trodde aldrig att det skulle vara så här smidigt att sälja. Men med hjälp av Paulina har det gått så bra. Skulle vi behöva hjälp av en mäklare igen skulle vi direkt ta kontakt med henne. Vi rekommenderar verkligen Paulina!
Jag är nöjd med hela processen.
Med tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och genuin omtanke gjorde mäklaren hela processen smidig och stressfri.
Quick action and good contact with the agent.
Allt gick super. Fick snabba svar på alla frågor och var överlag väldigt duktig och professionell :)
Marvin är en mycket duktig, trevlig och kompetent mäklare. Från start till mål har allt från kommunikation till planering varit kanon. Han är alltid snabb i kontakt och har väldigt god kunskap om området samt är mån om att kunden ska få igenom en bra affär som man är nöjd med. Han har ett genuint bemötande som får en att känna sig trygg med att han alltid gör sitt yttersta för mig som kund. Rekommenderar Marvin väldigt mycket.
Maximillian har varit toppen på alla sätt och vis. Kommunikativ, professionell och hjälpsam. Kan varmt rekommendera han till andra som söker mäklare.
Hej Veronica, Tack för din fina rekommendation! Det har varit ett nöje att hjälpa er med er försäljning. :)
Jag blev bemött av mäklaren Seif Rashid på en proffsigt och trevligt sätt. Jag fick också veta att jag kan ställa frågor genom mail till mäklaren om jag undrar nånting över lägenhet köp. Det känns tryggt.