Bergets Ro Fastighetsförmedling

• BestInSweden2026
1 645
5.0
Llama 08-88 43 60 Compartir

Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...

1645 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2023

Zeidane I
Compró su apartamento con ayuda de Ronni Mleczkovicz parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Hagastaden

Väldigt enkel att kommunicera med

Ian W
Compró su apartamento con ayuda de David Alashi parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Södermalm

As a first-time buyer, I couldn’t have asked for a better experience. David was always responsive to my questions, explained everything clearly, and worked hard to help me secure a great deal. I felt supported every step of the way and would happily recommend him!

Annasara O
Compró su apartamento con ayuda de Nikola Jovanovic parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Rekommenderar! Snabb och smidig!

Margareta W
Vendió su apartamento con ayuda de David Alashi parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Södermalm

David Alashi är professionell, korrekt, snabb, lyhörd och inkännande. Han arbetar strategiskt och målinriktat och är vänlig och har humor. David Alashi sålde min lägenhet snabbt och till ett högt pris

Michael G
Vendió su apartamento con ayuda de Hasan Shahid parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Han var behjälplig med hela processen och målmedveten. Hassan rekommenderas stark samt gjorde sitt bästa att försäljning blir så bra för både köparen och säljarna.

John W
Vendió su apartamento con ayuda de Ronni Mleczkovicz parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan/Östermalm

Så tryggt med Ronni. Han gjorde mycket och mer därtill för att vi skulle få ett personligt och professionellt bemötande. Väldigt nöjda när vi sålde vår lägenhet.

Hugo J
Vendió su apartamento con ayuda de Nikola Jovanovic parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

En oerhört engagerad mäklare som gjort både köp och sälj processen behagligare. Visar stor förståelse och agerar väldigt mänskligt.

Cornelia W
Compró su apartamento con ayuda de Rasmus Logärd parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Rasmus är en professionell, engagerad och trygg mäklare. Jag har både köpt och tidigare sålt med honom, och han har alltid varit tydlig, tillgänglig och lyhörd genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Adam S
Vasastan/Östermalm

Med Ronni som mäklare känns det proffsigt och tryggt från början till slut. Rekommenderar starkt att välja honom som din mäklare!

Anders N
Vendió su apartamento con ayuda de Emillio Afram parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Hagastaden

Trevlig, kunnig och professionell!

Danha S
Vendió su apartamento con ayuda de Sherwan Baderkhan parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Hagastaden

Jag är väldigt nöjd med Sherwan. Professionell, hårt arbetande och alltid tillgänglig när frågor dök upp. Gav ett tryggt intryck och ingav stort förtroende genom hela processen. Ett samarbete jag verkligen kan rekommendera.

Joakim A
Compró su apartamento con ayuda de Hasan Shahid parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Enkel, rak och snabb att göra affärer med.

Pierre-Daniel E
Vasastan - Hagastaden

Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Ronni finns alltid tillgänglig och är din trygga partner genom hela processen. Rekomenderar varmt!

Anna Sofia J
Vasastan

Lugnt och professionellt hanterat.

Kani S
Råsunda

Jag skulle vilja göra om min försäljning enbart av anledningen att få se Hasan in action igen! Vilket flyt han besitter. En mäklare som gör processen trygg och ROLIG med en positiv inställning och kunskap som få. Vi är otroligt nöjda med vår försäljning och kan bara ge våra varmaste rekommendationer till Hasan! Han fanns alltid tillgänglig och var snabb med återkoppling vilket gjorde att hela processen kändes smidig. Hans expertis och engagemang slutade i ett resultat som överträffade alla våra förväntningar vilket gör...

Luca K
Vendió su apartamento con ayuda de Nathalie Jensen parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen

Jag vill varmt rekommendera Nathalie som mäklare. Hon har varit professionell, engagerad och otroligt lätt att ha att göra med genom hela processen. Nathalie kommunicerar tydligt, återkopplar snabbt och skapar en trygg känsla från första mötet till avslutad affär. Hennes kompetens och lyhördhet gjorde att hela försäljningsprocessen kändes smidig och välorganiserad. Tack vare Nathalie kände jag mig trygg i alla beslut och kunde luta mig mot hennes erfarenhet. Jag skulle absolut anlita henne igen och rekommenderar henne starkt till andra som söker en mäklare som verkligen bryr sig.

Samuel T
Råsunda

Vi är otroligt nöjda med försäljningen av vår lägenhet och kan inte annat än att ge våra allra bästa rekommendationer till Hasan. Från första kontakt till avslutad affär har han varit exceptionellt professionell, hjälpsam och engagerad. Han är extremt kompetent, lyhörd och påläst, och man märker tydligt att han verkligen brinner för sitt jobb. Det som verkligen skiljde honom från andra mäklare var hans hårda arbete, driv och lösningsorienterade inställning. Han fanns alltid tillgänglig, var snabb med återkoppling och...

MARIETTA V
Vasastan

Ronnie är alltid extra hjälpsam , professionell och pålitlig. En bra mäklare ska ha sådana egenskaper. Jag är mycket tacksam att människor som Ronnie finns i den här branschen

Jens J
Vasastan - Hagastaden

Lätt att ha att göra med och alltid snabb på att svara. Mycket nöjd.

Lisa Maria S
Råsunda

Vi har varit så nöjda med Hasan arbete att hitta vårt nya hem! Tillgänglig, lyhörd och förmedlade köpet fint mellan säljare och köpare! Stark rekommendation!

Mathias L
Södermalm

I just had the pleasure of signing for my new home with David. Throughout the process he was considerate, patient and honest. Communication was always timely and pleasant and I really enjoyed dealing with him on this purchase. I would not hesitate to recommend him to anyone in need of either a sale or a purchase for that matter.

Anders Jesper N
Södermalm

David är en fantastisk mäklare. Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande, alltid snabb återkoppling och framför allt en jätteduktig säljare. Vi har fått hjälp av David med försäljning två gånger och båda gångerna gick det långt över förväntan. Vi kommer aldrig att anlita någon annan mäklare

Marina B
Östermalm

Ronni hade ett trevligt och kompetent bemötande. Han var engagerad och har med sin erfarenhet bidragit till en snabb försäljning. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete.

Carl Herman K
Råsunda

Vi hade en väldigt bra upplevelse med Hasan som mäklare. Engagerad, trevlig och tydlig i sin kommunikation. Vi kände oss trygga genom hela processen, från kontakt inför visning till budgivning och kontraktsskrivning.

Milovan B
Vendió su apartamento con ayuda de Julian Andersson parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Centrala Sundbyberg

Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår bostad på Fredsgatan 13. Julian har genom hela processen visat en hög professionalism, ett starkt engagemang och en imponerande fingertoppskänsla. Hans strukturerade arbetssätt, tydliga kommunikation och strategiska tänk skapade trygghet från start till mål. Resultatet överträffade våra förväntningar och vi kan med fullt förtroende varmt rekommendera Julian vidare!

Pierre-Daniel E
Compró su apartamento con ayuda de Emillio Afram parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Hagastaden

Emilio är en mäklare utöver det vanliga. Han både hittade en köpare till vår lägenhet samt knackade dörr för att hitta det objektet åt oss som vi var ute efter. Ord kan inte beskriva hur nöjd jag är med Emilio! Han lyssnar, är tillgänglig och skapar trygghet i varje steg. Vill man ha en mäklare som har kontroll, är ärlig, levererar under press och verkligen lyssnar på vad man letar efter, då är det Emilio man ska anlita. Rekommenderas varmt!

Rebecka A
Vasastan

Engagerad och effektiv. Emillio är lyhörd och ärlig vilket underlättade hela försäljningsprocessen för oss. Vi är supernöjda och kommer rekommendera Emillio till alla som letar efter en riktigt bra mäklare i Stockholm.

Emil Carl Mikael G
Råsunda

Väldigt serös och trevlig. Fick oss som köpare att också känna sig prioriterade och viktiga. Överlag en väldigt bra helhetsupplevelse.

Amanda G
Vasastan - Hagastaden

Bra kommunikation och nöjd med slutpriset! Rekommenderar

David B
Östermalm

Jag kan varmt rekommendera Ronni. Genom hela försäljningsprocessen har jag känt ett stort förtroende och lugn. Han har varit tydlig, engagerad och mycket tillgänglig, vilket gjort att allt känts strukturerat och tryggt från början till slut. Kommunikation och uppföljning har fungerat utmärkt, och han har varit professionell och stöttande i varje steg fram till avslut. Sammantaget har det varit en väldigt positiv upplevelse som jag är mer än nöjd med.

Camilla H
Vendió su apartamento con ayuda de Emilia Aspelin parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Östermalm - Gärdet

Vi har sålt vår lägenhet och anlitat Emilia. Hon är en riktigt bra mäklare, kunnig, duktig och strategiskt bra på hur hon lägger upp processen. Rekommenderar henne starkt! Håller oss löpande informerade om allt som sker. Och hög service nivå!

Esther M
Compró su apartamento con ayuda de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Birkastan

Bra och proffsigt bemötande, tydligt vad som gällde.

Fanny H

Jag rekommenderar verkligen Ronni! Som säljare har jag känt mig otroligt trygg genom hela processen. Han är mycket kommunikativ, tydlig och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde att inget kändes osäkert eller stressande. Ronni var engagerad, professionell och hjälpsam i varje steg, från första mötet till sign. Jag är verkligen supernöjd och han gjorde hela försäljningsupplevelsen till en 10/10 för mig.

Andreas M

En ekstremt "påskrudd", effektiv og profesjonell megler. Jeg forventet at megleren skulle sørge for en rask og profesjonell salgsprosess der både selger og kjøper følte seg ivaretatt, og Ronni leverte til 100%. Alt i alt er dette den beste salgsprosessen jeg har opplevd hos en megler noensinne.

Robert A
Lilla Essingen

Emillio skötte försäljningen av min bostad på ett fantastiskt sätt. Jag upplevde honom som väldigt lyhörd i samband med mina förväntningar av försäljningen. Mina förväntningar överträffades och jag anser att han skötte dialogen mellan parterna på ett smidigt sätt. Jag kommer definitivt kontakta honom igen vid framtida försäljningar. /Robert

Max A
Östermalm - Gärdet

Emilia gjorde ett toppenjobb med visningar och att hitta kund som satte nytt rekord för huset. Bra kontakt och information.

Marcus L
Compró su apartamento con ayuda de Sherwan Baderkhan parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

En väldigt smidig process som Sherwan skötte med bravur. Rak, tydlig samt snabb på att återkoppla! Rekommenderas starkt

Charlotta S

Emilio var snabb att med kort varsel ordna en visning när vi fann ett intressant objekt. Han har med intresse och vänligt bemötande hanterat processen mycket väl och har funnits tillgänglig och snabbt återkopplat vid frågor. Vi är mycket nöjda!

Emma F
Vasastan - Hagastaden

Professional competent, available, easy to talk to. Good experience.

Ömer Y

Flexibel, tydlig och professionell - det sammanfattar Emilio på Bergets Ro. Från tanke att sälja till slutförd försäljning gick allt ofattbart smidigt. Jag kommer definitvt använda Emilio i framtida sölj/köp. Och på Bergets Ro kontor möttes jag också av professionalism. Tack!

Gunnar N

Emilia visade ett genuint engagemang och djup kunskap om både området och det specifika huset där min lägenhet låg. Gav ett mycket tryggt intryck genom hela processen och var en skicklig förhandlare som verkligen tog tillvara på mina intressen. Affären genomfördes smidigt, snabbt och till ett riktigt bra pris. Överträffade mina förväntningar på alla plan och rekommenderas varmt.

Måns C
Vasastan - Birkastan

Bra och snabb process, trevligt bemötande och kunnig. Bäst i stan!

Amanda C
Compró su apartamento con ayuda de Emilia Aspelin parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Östermalm - Gärdet

Snabb, effektiv och lyhörd genom hela processen. Tack vare hennes professionalism kunde affären genomföras redan samma dag

Jakob Saam B
Escribió sobre Rasmus Logärd parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling

Trevlig, personlig och ärlig från början till slut. Skulle kunna rekommendera och använda igen!

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Marko C
Råsunda

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och ger honom 5/5 utan tvekan. Från start till mål var han driven, engagerad och väldigt professionell. Han har en imponerande kunskap om marknaden och kändes trygg i varje steg av processen, vilket gav oss stort förtroende. Det som verkligen gjorde skillnad var att han hela tiden gjorde det lilla extra för att vi skulle känna oss trygga och nöjda. Han var tillgänglig, lyhörd och lösningsorienterad, och såg till att allt flöt på smidigt. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare och rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja sin bostad!

Tove Eveanne O
Råsunda

Kan varmt rekommendera Hasan! Genom hela försäljningen var han otroligt professionell och visade ett engagemang utöver det vanliga. Dessutom var han mycket kommunikativ och höll mig uppdaterad i varje steg, vilket gjorde att jag kände mig trygg hela vägen. Ni kommer inte att bli besvikna.

Anders Ö
Östermalm - Gärdet

Emilia är en bra och engagerad mäklare!

Petter G

Bra och smidig köpprocess med Emilia

Farhad H
Vendió su apartamento con ayuda de Gabriel Bilir parte de Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Supernöjd med Gabriel! Från start till slut. Kände mig trygg genom hela processen!

Julia J
Vasastan - Hagastaden

Smidig process och trevligt bemötande!