Linn Sander
Linn Sander är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg
.Linn Sander har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Linn Sander har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 294 omdömen med ett betyg på 4.7. Linn Sander har haft 62 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 294 Läs vad Linn Sander
köpte en tomt med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Fick ett positivt bemötande, allt kändes bra.
köpte en tomt med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Bra bemötande och bra respons trots semestertider. Köp av tomt, så ingen bostadsvisning.
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Tyvärr sköttes det inte optimalt. Men beror ju inte på linn då hon hade semester. Datum för tillträde ändrades utan att förankra det med mig...
köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Vet inte än då hon haft semester under processen och jag bara haft med hennes kollegor att göra
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Kunnig och alltid tillgänglig. Helt enkelt super bra mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Utmärkt ! .........................................................................
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Proffsigt bemötande.Det kändes direkt att hon kunde sitt jobb på ett övertygande sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Vi är enormt nöjda med vår stugförsäljning och rekommenderar Linn varmt vidare. Väldigt positiv och hela tiden fått snabb respons och klara besked. Väldigt uppskattat då allting skett på distans.
köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Från början av anbudsförfarandet till undertecknandet av kontraktet var allt mycket bra och mycket pålitligt. Det kunde inte ha varit bättre.
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Linn är rak, tydlig och fruktansvärt snabb.