Linn Sander
Linn Sander är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg
.Linn Sander har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Linn Sander har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 306 omdömen med ett betyg på 4.7. Linn Sander har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
306 omdömen om Linn Sander
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Hun er pliktoppfyllende og varm.
Rekommenderas starkt!
Snabb & smidig affär -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Mycket bra bemötande och proffsig inställning.
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Det var bra bemötande, vi fick bra hjälp
köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Ett gott bemötande och svarade på alla våra frågor snabbt. Behjälplig och kunnig!
Kan varmt rekommendera Linn. -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
bra och proffsigt bemött.
Hon levde upp till våra förväntningar -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Linn har varit förtroende ingivande, uppriktig och lätt att ha att göra med, Hon får högsta betyg av mig.
köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Linn är alltid positiv, ärlig och realistisk. Precis det man önskar vid både köp och sälj.
Stort tack för en otroligt smidig affär. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Som mäklare bemötrr hon mig som kund mycket bra och man känner tillit ... Hon har yrkeskunnande som mäklare försäljning och vad som gäller regler och skyldigheter., yrkesproffisanilite.
Hon har dessutom ett mycket positivt och lösningsfokuseraåt sätt . -
sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Vi har blivit väldigt väl bemött av Linn Sander. Hon är proffsig och mycket kunnig i sitt yrke. Hon har följt våran försäljning hela vägen och informerat om vad som händer hela tiden. Det har varit lätt att nå henne på telefon också och vi har alltid fått svar på våra frågor. Nu är det övertagande och slutfas av försäljningen kvar och vi förväntar oss att det ska gå lika bra som allt har gjort hittills.