Sara har på ett föredömligt sätt ordnat försäljningen av vårt hus. Hon har alltid bemött oss på ett varmt och positivt sätt. Svarat klart och tydligt på våra frågor. Fick ett bra förtroende för henne vid första mötet. Jag kan varmt rekommendera henne.
Fastighetsbyrån Lindesberg
Välkommen till Fastighetsbyrån i Lindesberg och Nora! I dessa två idylliska småstäder har du nära till naturen och det finns mycket att se i området. Vandra, paddla, spela på travet eller gå med i någon av de många idrotts- och kulturföreningar som finns. Vi på Fastighetsbyrån har kontor i Bergslagens Sparbanks lokaler och...
1371 omdömen om Fastighetsbyrån Lindesberg
Sedan starten hos Reco 2013
Försäljningen av vår bostad på Hagabergsliden 4 i Lindesberg gjordes föredömligt av Sara Nilsson. Försäljningsprocessens olika steg genomfördes med tydlighet och för oss utan stress. Sara kunde återkoppla till våra frågor och funderingar snabbt med klara och kunniga svar. Bemötandet och hanteringen var sammanfattningsvis både trevligt och professionellt.
Vi kan varmt rekommendera Madde! Min fru och jag köpte nyligen vårt fritidshus genom henne, och vi kunde inte vara nöjdare med hur allt har skötts. Från första visningen till slutgiltig kontraktsskrivning har hon varit helt fantastisk att samarbeta med.
Kunnig,snabb och saklig . Bra med att informera Om hur en försäljning går till.😊
Kunnig,snabb och saklig .Jättebra att informera om hur en försälning går till 😄
Hej . Jag upplever att Sara är glad och trevlig i både text och live 😊. Hon är snabb på att svara , och väldigt tillmötesgående .
Madde är kunnig, professionell, lättillgänglig och väldigt trevlig och lätt att ha att ha kontakt med. Som köpare har det alltid varit enkelt och roligt att ha med Madde att göra - både när det blivit affär och när det inte blivit affär. Kan varmt rekommendera Madde som mäklare!
Vi är så tacksamma för Linn! Hon är mycket proffsig, tydlig och hon arbetar otroligt snabbt! Hon har en enorm kunskap om alla delar som rör en husförsäljning. Linn har ett mycket trevligt bemötande och hon låter en känna att inga frågor man ställer är dumma frågor. Vi rekommenderar henne varmt! TACK Linn!
Vi är mycket nöjda med allt! Linn har varit väldigt hjälpsam och engagerad, och trevlig! Tack Linn :)
Bra, tydlig, lätt att nå.
Sara har varit noggrann och tillmötesgående under hela processen. Hon har förklarat på ett bra sätt vad som gäller kring husköp och kontraktskrivning vilket är väldigt tacksamt, speciellt för oss som är förstagångsköpare. Hon får toppbetyg!
Jag är väldigt nöjd med Adam han är trevlig, uppmuntrande, har bra bemötande, flitig, snabb med uppdateringar, bra på att hålla kontakten och han ger trygghet.
En fastighetsmäklare som gör allt för att säljare och köpare skall bli nöjda
Patrik Nilsson har ett mycket trevligt bemötande. Han är kunnig och är mycket hjälpsam i hela köp-processen.
Bemötandet från mäklaren var mycket bra genom hela processen. Hon var alltid trevlig, professionell och snabb på att svara när vi hade frågor eller behövde hjälp. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Våra förväntningar var att få stöd, tydlig kommunikation och hjälp att genomföra en lyckad försäljning, och det levde hon verkligen upp till. Hon var engagerad, tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa oss i varje steg. Själva försäljningen av bostaden på Tjädergatan 15 tog cirka 9 månader och upplevdes stundtals...
Toppen. Svarar snabbt på frågor. Hög tillgänglighet
Mycket professionell hantering genom hela processen. Huset såldes snabbt, till ett bra pris och till rätt köpare som uppskattar sjötomten lika mycket som vi gjort. Tydlig och smidig dialog från start till mål. Kände mig trygg hela vägen.
Allt fungerade jättebra. Alltid snabbt svar på frågar. Jättesympatiskt och flexibel.
Bra och lätt att få kontakt med. Trevlig affärsupplevelse
Fick mycket bra hjälp ,och alltid tillgänglig om man vill fråga något som man inte förstår sättet stor plus
Vänlig o tillmötesgående. Tydlig o korrekt. Har funkat bra. Inget krångel.
Jordnära, trygg, trevlig och kunnig. Påläst och erfaren.
Glad,vänlig och pratsam.Informerar kontinuerligt om läget kring husförsäljning och spekulanter.Professionell på ett lättsam sätt.
Hon har varit fantastisk! Hon är hjälpsam, informativ och väldigt kunnig på allt som har med bostadsköp att göra! Hon svarar även snabbt på frågor som vi ställt över sms/mail vilket är toppen. Vi är otroligt nöjda att ha Madeleine som mäklare :)
Adam har gett ett trevligt, pålitligt och kunnigt intryck från start. Han har varit mycket tillmötesgående och behjälplig med alla våra frågor och funderingar. Han har varit tydlig i sin kommunikation och noga guidat oss genom samtliga steg i köpet av fastigheten, vilket har skapat extra trygghet för mig som förstagångsköpare
Adam, och hans chef Linn Sander, hos Fastighetsbyrån Lindesberg verkligen gick "above and beyond" och gjorde allt de kunde för att hjälpa oss i en mycket svår situation, från första början när vi köpte en fastighet medan vi bodde utomlands, till att hjälpa oss hitta ett nytt hem efter huset brann och till sist med att sälja den skadade fastigheten. De kommunicerar allt klart och tydligt, håller vad de lovar och svarar på kontakter (SMS/röstsamtal) så gott som omedelbart. Vi hoppas att vi har hittat vår för-alltid-hem nu...
Mycket bra bemötande. Kunnig och bra uppföljning genom hela processen. Kan starkt rekommendera.
Trevlig, professionell och varm
Madeleine Hjul är inte vilken mäklare som helst. Hon gör alltid det där lilla extra för sina kunder. Och bemöter en alltid på ett trevligt ödmjukt och varmt sätt. Jag har bara bra erfarenheter av henne då jag haft Madeleine när jag köpte huset jag nu säljer och hon sålde även mitt föräldrahem. Mina förväntningar var riktigt höga för att jag vet att hon alltid lever upp till dem då hon levererar på topp och gör sitt bästa för både köpare och säljare. Hon är den mest kunniga mäklaren som alltid är väl påläst, svarar på ens...
Professionell , varm .Känts bra hela vägen.
Bra och engagerad mäklare som har koll på marknaden
Varmt och trevligt bemötande. Sara fanns tillgänglig och jobbade snabbt. Upplevs engagerad :)
Bemötandet var väldigt bra, vi kände oss trygga med Linn från första stund. Förväntningen var att få huset sålt till vårt önskade pris och gärna inom sex månader och det fixade Linn med råge. Huset såldes på bara sju dagar och priset blev en bra bit över det vi hoppades på. Vi är mycket nöjda med Linn.
Oerhört snabb och effektiv, och väldigt kunnig. Supersnabb affär som överträffade våra förväntningar, tack vare den goda kundkunskapen som Linn har.
Serviceinriktad och engagerad mäklare med ett mycket fint bemötande. Allt har varit positivt från första kontakten till försäljningen.
Väldigt bra och tydlig mäklare! Kommunikationen har fungerat bra och man känner sig väl bemött.
snabba arbets- och kommunikationsfärdigheter.
Bra bemötande, super trevlig, omtänksam. Sara är bästa mäklaren. ❤️ vi är så nöjda. Tusen tack.
Jag har blivit mycket väl bemött av Patrik! Han levde upp till mina förväntningar. Han har hållit kontakt och varit mycket hjälpsam och trevlig!
Jag tycker att Lindesberg fastigheter är bäst. Jag var jätteglad att huset är såld på bra pris Jag uppskattar er Bra jobbat
Madeleine Hjul är trevlig o proffesionell. Hon alltid lätt at få kontakt med. Min husförsäljning gick mycket smidigt. Jag är mycket nöjd. Mvh Britt- Marie Nilsson
Personligt och tryggt. Kan rekommendera!
Väldigt trevligt bemötande. Det var första gången vi budade på hus och processen kändes väldigt enkel och säker med Madeleine. Hon var lätt att få tag på och hjälpte oss genom hela processen av bostadsköpet.
Både köpt och sålt via madde, smidigt enkelt och väldigt engagerad mäklare som håller säljaren uppdaterad hela tiden!
Mycket tillmötesgående och aktiv
Vi är så nöjda med Patrik som mäklare vid köp av vårat första hus! Han förklarar alla steg på ett bra och tydligt sätt. Mycket hjälpsam, rekommenderar 🌟
Positiv och hjälpsam som det ska vara när man köper en tjänst
Kunnig, trevlig, noggrann, ett bra bemötande.
Trevlig, tillmötesgående, flexibel och enkel att förstå.
Jättebra bemötande! Bra hjälp och stöd under hela processen och väldigt hög tillgänglighet! Vi är mycket nöjda!