Fastighetsbyrån Lindesberg

• BadgeTenYears
1 069
4.7
Ring 0581-140 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Lindesberg och Nora! I dessa två idylliska småstäder har du nära till naturen och det finns mycket att se i området. Vandra, paddla, spela på travet eller gå med i någon av de många idrotts- och kulturföreningar som finns. Vi på Fastighetsbyrån har kontor i Bergslagens Sparbanks lokaler och...

1069 omdömen om Fastighetsbyrån Lindesberg

Sedan starten hos Reco 2013

Annika O
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Jag rekommenderar Sara som mäklare till 110% Hon är kompetent, intresserad och lyhörd. Lätt att få tag i, snabb och effektiv. Som person pigg och glad och förtroendeingivande. Jag är jättenöjd! Högsta betyg till Sara👍👍👍👍👍

Jesper L
Storå

Kanon bra mäklare, tydlig, förklarar så man förstår. Jättenöjd

Björn S
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Proffsigt. Rekommenderar hennet till det bästa

Dennis B
Köpte sitt hus med hjälp av Madeleine Hjul en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

En mycket kompetent och vänlig hantering av fastighetsköpet. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Madeleine till alla!

Piotr K
Ställdalen

Hon är en mycket professionell specialist Bra kontakt Rätt person på rätt plats

Irma B
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Tycker att förfrågan kommer innan affären är klar. Hon var okej. Vädret var dåligt och jag var ganska snabb. Skall träffa henne den 26 september för att avsluta affären.

Karl-Rickard Tomas E
Sålde sitt hus med hjälp av Ann-Sofie Almén en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora

Bemötandet jag fick var helt otroligt varmt och professionellt. Hon levererade över mina förväntningar Ann-Sofie gör sitt jobb professionellt genom att lyssna och göra sitt yttersta för att säljaren ska känna sig trygga och bekväm genom att mäklaren sköter allt så säljarn kan Bara kan fokusera på annat.

Monia Linn S
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Linn tok hurtig kontakt, og er blid og hyggelig. Hun er ærlig og kommer med tilbakemeldinger. Det er aldri vanskelig å nå henne. Når man bor langt borte så er det flott å ha en megler som er fleksibel og løsningsorientert. Hun har også vært til hjelp i en forsikringsprosess der jeg selv ikke kunne være til stede.

Tatiana B
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Att ha Linn som fastighetsmäklare är en välsignelse. Hon är en mycket professionell specialist, kan sin verksamhet mycket väl och är en bra person som det är otroligt trevligt att kommunicera med.

Anette K
Nora

Fantastisk! Lyhörd, tillgänglig, informativ och alltid med ett leende :)

Isabelle T
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Professionellt intryck och kunnig på området. Sara är så lugn, trevlig och lättsam. Vi kände oss trygga med Sara och hon uppfyllde våra förväntningar med råge! Allt flöt på smidigt och vi kunde höra av oss med frågor när som hellst under processen. Vi rekommenderar verkligen Sara.

Roope Ilari P
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Saklig och kunnig välinformerad och kan bygden bra trevligt bemötande, helt enkelt kanonbra 👏👏

Fredrik B
Grythyttan

Trevlig och bra bemötande. Är flexibel med tider

Linnea B
Nora

Trygg och pålitlig genom hela affären

Frida Irene H
Grythyttan

Madde är kompetent, trevlig och personlig. Hon är bra på att hålla en uppdaterad av vad som sker. I dessa tider är det inte enkelt att få bostäder sålda, likaså med min, men hon gav inte upp och stöttade hela vägen till mål.

Kristoffer S
Bredsjö

Super att ha att göra med på alla sätt. Trevlig, effektiv och noggrann!

Rickard P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madeleine Hjul en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora - Hitorp

Vi blev bemötta väl, proffesionell och lätt att förstå, vi hade förväntat att få sålt, proffsigt och snyggt skött

Lisa M
Ås

Madeleine har varit hjälpsam, tillgänlig och svarat på alla frågor. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga. Kan varmt rekomdera Madeleine som mäklare.

Sten-Ove A
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Trevlig, kunnig men idéer möjligheter för säljaren saknades.

Leyde Alexandra C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Lindesberg - Stadsskogen

Det gick super bra. Tack!n

Araya Abrha B
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Frövi

Han är otroligt positive, hjälpsam och har ett bra tillvägagångssätt.

Inger B
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara har varit mycket bra som mäklare. Har hela tiden informerat

Catarina H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Trevligt och genuint bemötande. Snabba svar på alla frågor jag hade. Mycket trevligt bemötande från både Sara och hennes kollegor på Fastighetsbyrån i Lindesberg och jag återkommer gärna.

TANJA S
Skrev om Fastighetsbyrån Lindesberg

Bedrövligt skött fastighetsaffär gällande Hyttvägen 10 Bredsjö. Får info om dolt bud av mäklaren Madeleine 14.45 en fredag med info om att affären i stort sett är klar och att kontrakt ska skrivas måndag 12,30. Så jävla dåligt. I samma samtal försöker samma mäklare sälja in något annat ruckel istället. Fy så illa.Själva sättet av mäklaren är det klagomålet gäller- Jag äter hellre upp min katt än köper något genom dessa fiffel och båg mäklare. Bergis cash under bordet vid den affären. USCH! Vi får reda på i efterhand att...

Ann-Kristin A
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara är en professionell mäklare! Gott bemötande och kunnig. Informerar och återkopplar snabbt. Vi har varit trygga i hela processen från första besöket till kontraktsskrivning. Rekommenderas varmt!

Dick N
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Sara har uppträtt proffsigt och hjälpsamt hela denna process, finns alltid till hands om det är några funderingar. Väldigt positivt från vår sida.

Sari N
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Hon va sakkunnig och trevlig! Fick svar på dom frågor vi hade

Linnea B
Köpte sitt hus med hjälp av Ann-Sofie Almén en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora- Pershyttan

Det har flutit på bra, god kommunikation och svarar på alla konstiga frågor man har som husköpare.

Erik B
Nora- Pershyttan

Lösningsorienterad, kunnig, glad och korrekt i sin yrkesroll. Rekommenderar henne verkligen till andra som behöver tjänster inom fastighetsmäkleriområdet.

Per Tomas E
Fellingsbro

Det var ett korrekt och bra bemötande, han lyckades hitta köpare till huset trots konjunkturen

Eva Ann-Kristin E
Fellingsbro

Fungerade bra, huset blev sålt trots konjunktur

Carina L
Lindesberg

Allt från början till slut har fungerat perfekt! Patrik är en toppenmäklare, prioffsig, trevlig hjälpsam på alla sätt och vis och rekommenderas varmt...

Thomas B
Sålde en tomt med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eva B
Björkhyttan

Sara är en toppenmäklare! Sara är mycket professionell, engagerad och taggad som mäklare. Vi kände oss mycket trygga med Sara som mäklare då hon.är kunnig, informativ och effektiv. Återkopplade ständigt o direkt, dag som kväll, vilket vi uppskattade mycket. Kommer rekommendera Sara och fastighetsbyrån till andra.

Izabella N
Nora

Ann-Sofie Almén är en professionell mäklare och hon möter människan där hon är. Tycker om hennes vänlighet, enkelhet, öppenhet, genuina intresse för att möta människan och kunnighet. Som första kontakt med en mäklare kunde jag aldrig tänka mig något bättre bemötande eller lösning på våra ärenden än det vi fick. Allt gick superbra från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Ann-Sofie Almén!

Marie N
Björkhyttan

Fantastisk mäklare som fullt ur hjälpte till vid fastighetsaffären.

Anna Sofia Erika B
Grythyttan

Kunnig, bra kontakt med mig som både köpare och säljare. Snabb och effektiv. Bra mäklare som jag skulle anlita igen om jag skulle sälja.

Eivor Irene Margareta O
Hällefors

Trevlig. Vi träffades endast en gång. Det var vid själva överlåtandet.

Marcus S
Hällefors

Från första kontakt har Madeleine varit proffsig och väldigt tillmötesgående. Svarat på alla frågor vi har haft och sett till så köpet av bostaden har blivit väldigt smidig. Kommer både rekommendera henne samt vilja använda henne vid framtida sälj och köp.

Arja Helena H
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Bra bemötande hittade en perfekt köpare

Klara H
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Trevligt bemötande. Kunnig på sin sak och kunde svara på våra frågor. Hjälpte oss och hänvisade oss vidare till Swedbank ang andra frågor.

Johan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann-Sofie Almén en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora - Hitorp

Hjälpsam, trevlig, lätt att komma i kontakt med, effektiv, kunnig. Köpet gick igenom smidigt och utan problem.

Eva Gunilla J
Nora

Jag har blivit väldigt väl bemött av Ann-Sofie Almén. Hon uppträder personligt, engagerat och samtidigt väldigt professionellt. Hon har haft tät kontakt med mig under hela processen och jag skulle ge henne de bästa rekommendationer om någon vill ha tips om en riktigt bra mäklare.

Anders J
Hällefors

Kunnig,service inriktad,lyhörd.Lätt att samarbeta med.vi kan varmt rekommendera Madeleine

Anton O
Guldsmedshyttan

Effektiv, smidig och lätt att ha med o göra!

Helena B
Guldsmedshyttan

Sara är en fantastisk mäklare! :) alltid Trevlig o glad och positiv!! :) Våran förväntningar var att huset skulle bli sålt så fort som möjligt! Och det blev det ju! Vi upplevde att Sara gjorde sitt jobb alldeles utmärkt bra! Och allt gick snabbt och smidigt!

Adina L
Sålde sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Linn har koll. Hon är både noggrann och tydlig i bedömning och kommunikation, vilket är tryggt både som säljare och köpare.

Birgit A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Lindesberg

Väldigt trevligt bemötande och det känns tryggt med allt det juridiska. Snabbt anträffbar via mail och telefon.

Mattias M
Nora - Hitorp

Bra och Trevligt bemötande! Medeleine är väldigt hjälpsam och försöker vara tillgänglig hela tiden vilket ger en trygghet.

Ann-Charlotte J

Vi är mycket nöjda, har haft henne både vid försäljning och köp. Hon är informativ, tillgänglig och återkopplar hela vägen. Jobbar effektivt för att både köpare och säljare ska känna sig trygga i sina respektive roller. Vid försäljning fick vi också ingång bra budgivning efter hon ringt runt till intressenter som även anmält intresse för liknande bostad som vår. Madeleine är påläst om objektet och det hon inte kan svara på, tar hon reda på. Rekommenderas varmt.