Fastighetsbyrån Lindesberg

• BadgeThirteenYears
1 405
4.7
Ring 0581-140 00 Dela

Välkommen till Fastighetsbyrån i Lindesberg och Nora! I dessa två idylliska småstäder har du nära till naturen och det finns mycket att se i området. Vandra, paddla, spela på travet eller gå med i någon av de många idrotts- och kulturföreningar som finns. Vi på Fastighetsbyrån har kontor i Bergslagens Sparbanks lokaler och...

1405 omdömen om Fastighetsbyrån Lindesberg

Sedan starten hos Reco 2013

Dick Mattias S
Sålde sitt hus med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Fellingsbro

Bra att ha att göra med. Snabb och smidigt!

Roy D
Nora - Hitorp

Hon är bra och kunnig , tydlig i kommunikationen hjälpsam .

Björn A
Hällefors

En kunnig och framåt mäklare som vet hur man hjälper både köpare och säljare

Annegje Fettje E
Kopparberg

- Fin kontakt! - Svarar snabbt - Lyhörd - Hjälpsam - Vänlig - God service - Pålitlig

Pia Elisabet V
Striberg

Ett väldigt bra bemötande under hela processen och fixade en snabb affär över förväntan.

Matti V
Striberg

Bra kontakt lyhörd vad kunden vill ställer upp på alla tider på dygnet snabb och smidig affär rekommenderar starkt till andra som ska sälja,..

Michel D
Sålde en tomt med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora

Linn is always available and very much service oriented. I am grateful for the way she managed the different steps of the sale of my land. Discussions have always been constructive and clear. I strongly recommend her to anyone willing to sell/buy real estate .

Rob C
Järnboås

We found Mr.Bruckner to be an estate agent who takes great pleasure and shows real passion in his work. He was a good listener and had a way with words. He explained things clearly. Kind regards, Rob and Diana Corveleijn

Camilla N
Nora

Trevlig och tillmötesgående mäklare. Hon utstrålar värme och det där lilla extra som är en mäklare till nytta.

Anders H
Nora

Mycket bra och duktig mäklare! Kan rekommendera starkt!

Magnus P
Lindesberg

Tillgänglig,snabb och bra kommunikation.

Andreas J
Järnboås

Kompetent, serviceinriktad och en säker kanal mellan mig som säljare och köpare. Man kan lita på att han gör sitt jobb och mer därtill.

Lena S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Madeleine Hjul en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora - Hitorp

Trevlig, glad och lätt att ha och göra med. Kunnig.

Helene Ö
Hällefors

Trevlig, lättsam mäklare som man får förtroende för. Fick ett mycket gott intryck!

Juliette A
Köpte en tomt med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora

Linn was very professional in my dealings with her and explained everything fully. I give her 5 stars.

Kerstin Elisabeth J
Hällefors

Hon är allt glad, trevlig och professionell. Hon är lätt att få tag på om man har frågor,allt har varit toppen.

Inger L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Madeleine Hjul en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora

Madeleine är en erfaren och kunnig person dessutom mycket trevlig och sympatisk . Inger Linder Villagatan 7 Nora

Olov H
Nora

Madelene gjorde ett proffsigt intryck,hon pratade lugnt o behagligt. Fick mig att känna mig lug.

Ulf B
Nora

Proffsig och trevligt bemötande. Bra information

Lars-Göran S
Nora - Hitorp

Snabb effektiv trevlig bara bra ertareheter av henne

Florian P
Storå

Vi är verkligen jättenöjda med Adam och all hjälp vi fick vid vårt husköp. Redan från början kändes allt tryggt och smidigt. Adam var lätt att få tag på, tydlig i sin kommunikation och väldigt påläst. Han hade stort tålamod, tog sig tid för alla våra frågor och såg till att vi förstod varje steg i processen. Det märktes att han brydde sig och inte bara gjorde sitt jobb, utan verkligen ville att det skulle bli rätt för oss. Vi kan varmt rekommendera Adam till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare.

Sören E
Gusselby

Sara är en mycket kunnig och positiv mäklare. Försäljningen av fritidshuset gick väldigt snabbt och alla blev glada och nöjda.

Simon L
Lindesberg

Mkt god kommunikation, ödmjuk påläst

Can E
Mossgruvan

Adam is great. He helped me a lot. He answers me even outside of working hours. Can Erman

Maria S
Lindesberg

Sara har ett trevligt och professionellt bemötande. Visar stor kunskap och skapar ett fint förtroende. Visar också empati för alla känslor en försäljning kan innebära. Hon har varit ett stort stöd på alla sätt under försäljningen.

Margareta Solveig J
Storå

Adam är en trevlig och kunnig mäklare. Undrar man över något så har han svaren.

Åke J
Hällefors

Ett proffsigt bemötande. Madeleine såg till att affären genomfördes på ett mycket smidigt sätt och att det blev bra för alla inblandade.

Mudasir A
Hällefors

Jag är mycket nöjd med min mäklare som hjälpte mig att sälja huset. Genom hela processen var kommunikationen tydlig, professionell och snabb. Mäklaren visade stort engagemang, gav bra råd och höll mig väl informerad från första mötet till avslutad affär. Jag kan varmt rekommendera mäklaren till andra som funderar på att sälja sin bostad. Mvh Mudasir Akabri

Tony N
Hällefors

Trevlig tydlig och bra mäklare rekommenderas.

Kjell W
Nora

Bra bemötande, snabb återkoppling på våra funderingar och en otroligt positiv mäklare. Vi är mer än nöjda.

Susanne J
Nora

Jättetrevlig och mycket kunnig.

Arno Paulus W
Kopparberg

Vi blev bemötta på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt. Mäklaren var tillgänglig, lyhörd och tog sig tid att svara på våra frågor genom hela processen. Vi förväntade oss tydlig kommunikation, god kunskap och stöd genom köpet. Mäklaren levde upp till våra förväntningar och gjorde processen både smidig och trygg. Vi är mycket nöjda med mäklarens insats. Han var professionell, hjälpsam och lätt att ha att göra med. Vi kände oss väl informerade och trygga genom hela köpprocessen.

Helena G
Storå

Glatt och trevligt bemötande. Så engagerad och trevlig mäklare med hjärtat på rätta stället. När man inte har erfarenhet av fastighetsköp, så kunde vi inte haft en tryggare hjälp. När det funnits frågor och funderingar har vi fått återkoppling direkt. Vi är glada och nöjda, och kan bara säga tack! Mvh Helena Gregor

Jasminka Valburga S
Kopparberg

Snabbt och mycket bra bemötande, lätt att resonera med, lyhörd, informativ och bra lokalkännedom. Kan rekommendera.

Ally G
Lindesberg

Sara har på ett föredömligt sätt ordnat försäljningen av vårt hus. Hon har alltid bemött oss på ett varmt och positivt sätt. Svarat klart och tydligt på våra frågor. Fick ett bra förtroende för henne vid första mötet. Jag kan varmt rekommendera henne.

Mats Rune A
Lindesberg

Försäljningen av vår bostad på Hagabergsliden 4 i Lindesberg gjordes föredömligt av Sara Nilsson. Försäljningsprocessens olika steg genomfördes med tydlighet och för oss utan stress. Sara kunde återkoppla till våra frågor och funderingar snabbt med klara och kunniga svar. Bemötandet och hanteringen var sammanfattningsvis både trevligt och professionellt.

Kalle R
Hällefors

Vi kan varmt rekommendera Madde! Min fru och jag köpte nyligen vårt fritidshus genom henne, och vi kunde inte vara nöjdare med hur allt har skötts. Från första visningen till slutgiltig kontraktsskrivning har hon varit helt fantastisk att samarbeta med.

Clary Christina B
Hällefors

Kunnig,snabb och saklig . Bra med att informera Om hur en försäljning går till.😊

Carl Michael B
Hällefors

Kunnig,snabb och saklig .Jättebra att informera om hur en försälning går till 😄

Thomas H
Kopparberg

Hej . Jag upplever att Sara är glad och trevlig i både text och live 😊. Hon är snabb på att svara , och väldigt tillmötesgående .

Ida A
Hällefors

Madde är kunnig, professionell, lättillgänglig och väldigt trevlig och lätt att ha att ha kontakt med. Som köpare har det alltid varit enkelt och roligt att ha med Madde att göra - både när det blivit affär och när det inte blivit affär. Kan varmt rekommendera Madde som mäklare!

Peter K
Nora

Vi är så tacksamma för Linn! Hon är mycket proffsig, tydlig och hon arbetar otroligt snabbt! Hon har en enorm kunskap om alla delar som rör en husförsäljning. Linn har ett mycket trevligt bemötande och hon låter en känna att inga frågor man ställer är dumma frågor. Vi rekommenderar henne varmt! TACK Linn!

Louise F
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Nora

Vi är mycket nöjda med allt! Linn har varit väldigt hjälpsam och engagerad, och trevlig! Tack Linn :)

William S
Köpte sitt hus med hjälp av Linn Sander en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Hällefors

Bra, tydlig, lätt att nå.

Ebba K
Kopparberg

Sara har varit noggrann och tillmötesgående under hela processen. Hon har förklarat på ett bra sätt vad som gäller kring husköp och kontraktskrivning vilket är väldigt tacksamt, speciellt för oss som är förstagångsköpare. Hon får toppbetyg!

Maria A
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Bruckner en del av Fastighetsbyrån Lindesberg

Jag är väldigt nöjd med Adam han är trevlig, uppmuntrande, har bra bemötande, flitig, snabb med uppdateringar, bra på att hålla kontakten och han ger trygghet.

Tord V
Kopparberg

En fastighetsmäklare som gör allt för att säljare och köpare skall bli nöjda

Rune N
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Vedevåg

Patrik Nilsson har ett mycket trevligt bemötande. Han är kunnig och är mycket hjälpsam i hela köp-processen.

Arezo R
Kopparberg

Bemötandet från mäklaren var mycket bra genom hela processen. Hon var alltid trevlig, professionell och snabb på att svara när vi hade frågor eller behövde hjälp. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Våra förväntningar var att få stöd, tydlig kommunikation och hjälp att genomföra en lyckad försäljning, och det levde hon verkligen upp till. Hon var engagerad, tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa oss i varje steg. Själva försäljningen av bostaden på Tjädergatan 15 tog cirka 9 månader och upplevdes stundtals...

Hjördis Ann-Sofi N

Toppen. Svarar snabbt på frågor. Hög tillgänglighet