Sara Nilsson
Sara Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg
.Sara Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Sara Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 132 omdömen med ett betyg på 4.6. Sara Nilsson har haft 86 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 76% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 132 Läs vad Sara Nilsson
2021-01-08Verifierad kund
Köpte en villa innan visning, toppen kontakt med mäklaren och snabba puckar 🙌🏼
2021-01-07Verifierad kund
Har sålt en bostad i Ramsberg.
Sara var en positiv och duktig mäklare.
Hon var väldigt intresserad och ställde upp till hundra procent.
Försäljningen gick väldigt snabbt.
Vi är väldigt nöjda.
Mvh Bengt-Ove Blomberg / Britt-Mari Ekehedsålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg -
2020-12-24Verifierad kund
Sålde 3 radhus från distans då jag befinner mig utomlands. Hade inte förväntad mig att den skulle bli såld så snabbt men Sara gjorde ett jätte bra jobb, svarade snabbt och jag är väldigt nöjd.
sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg -
2020-12-18Verifierad kund
Vår upplevelse med vårt husköp har varit supersmidigt från start till mål. Utan mäklaren hade jag inte haft något hår kvar på huvudet pga klåda och huvudvärk.
2020-12-12Verifierad kund
Har precis köpt en villa och det har gått supersmidigt. Bra och proffsigt bemötande!
2020-10-04Verifierad kund
Köpt bostadsrätt.
Jag tyckte att eran broschyr har kunnat gjort bättre.köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg -
2020-08-02Verifierad kund
Jag har sålt en liten etta.
Inga problem, saker och ting har gått utan bekymmer. En nöjd kund!sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg -
2020-07-20Verifierad kund
Vi har köpt ett hus. Bemötandet var jättebra. Totalt sett har det fungerat jättebra och Sara har varit tillmötesgående och ordnat allt.
2020-07-14Verifierad kund
Mycket trevlig och hjälpsam.
Lätt att nå och få kontakt med.
Min man och jag är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus.
Kommer att rekommendera Mäklare Sara Nilsson till våra vänner och bekanta när dom ska sälja sina fastigheter.sålde sitt hus med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg -
2020-05-11Verifierad kund
Jag köpte en bostadsrätt.
På ett mycket trevligt sätt, hjälpsam och svarade på alla frågor jag ville ha svar på.
Känner mig nöjd från början till affären var färdig.
Sara är en trevlig och harmonisk mäklare, som möter sina kunder mycket proffsigt sätt.
MVH Margareta Erikssonköpte sin lägenhet med hjälp av Sara Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg