We found Mr.Bruckner to be an estate agent who takes great pleasure and shows real passion in his work. He was a good listener and had a way with words. He explained things clearly. Kind regards, Rob and Diana Corveleijn
Adam Bruckner
Adam Bruckner är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg
.Adam Bruckner har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Adam Bruckner har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Bruckner har haft 35 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
26 omdömen om Adam Bruckner
Tillgänglig,snabb och bra kommunikation.
Kompetent, serviceinriktad och en säker kanal mellan mig som säljare och köpare. Man kan lita på att han gör sitt jobb och mer därtill.
Vi är verkligen jättenöjda med Adam och all hjälp vi fick vid vårt husköp. Redan från början kändes allt tryggt och smidigt. Adam var lätt att få tag på, tydlig i sin kommunikation och väldigt påläst. Han hade stort tålamod, tog sig tid för alla våra frågor och såg till att vi förstod varje steg i processen. Det märktes att han brydde sig och inte bara gjorde sitt jobb, utan verkligen ville att det skulle bli rätt för oss. Vi kan varmt rekommendera Adam till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare.
Mkt god kommunikation, ödmjuk påläst
Adam is great. He helped me a lot. He answers me even outside of working hours. Can Erman
Adam är en trevlig och kunnig mäklare. Undrar man över något så har han svaren.
Vi blev bemötta på ett mycket professionellt, vänligt och engagerat sätt. Mäklaren var tillgänglig, lyhörd och tog sig tid att svara på våra frågor genom hela processen. Vi förväntade oss tydlig kommunikation, god kunskap och stöd genom köpet. Mäklaren levde upp till våra förväntningar och gjorde processen både smidig och trygg. Vi är mycket nöjda med mäklarens insats. Han var professionell, hjälpsam och lätt att ha att göra med. Vi kände oss väl informerade och trygga genom hela köpprocessen.
Glatt och trevligt bemötande. Så engagerad och trevlig mäklare med hjärtat på rätta stället. När man inte har erfarenhet av fastighetsköp, så kunde vi inte haft en tryggare hjälp. När det funnits frågor och funderingar har vi fått återkoppling direkt. Vi är glada och nöjda, och kan bara säga tack! Mvh Helena Gregor
Jag är väldigt nöjd med Adam han är trevlig, uppmuntrande, har bra bemötande, flitig, snabb med uppdateringar, bra på att hålla kontakten och han ger trygghet.