Emilie Wireby
Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 38 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
138 omdömen om Emilie Wireby
Sedan starten hos Reco 2019
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Var och tittade på flera objekt som Emilie hade och varje gång blev jag hjärtlig och proffsigt mottagen.
Håller kontakt och uppdaterar om läget.
Man kände sig trygg då man inte var insatt i allt.
Över mina förväntningar. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Emelie har varit toppen, effektiv och informativ. Kunde inte hittat bättre mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Vi fick trevligt och respektfullt bemötanden under visningen och efter.
Emelie var aktiv och engagerad i sin roll som mäklare. Exempelvis genom att informera om bostaden, ställa samt besvara frågor angående visning och kontraktet. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Jag tyckte att hela processen var mycket smidig och skulle rekommendera Emilie till alla som antingen ska köpa eller sälja
skrev om Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Emelie är mycket kunnig och skicklig mäklare, dessutom duktig på kommunikation - snabb och tydlig sådan. Trevlig och bra att ha och göra med också.
Kan bara rekommendera Emelie, jag anlitar gärna henne som mäklare igen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Emilie är supertrevlig och jag är jättenöjd med hennes bemötande och snabb återkoppling till mig vid frågor. Om jag skulle sälja lägenheten hade jag valt henne som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Emilie Wireby gav ett trevligt och ärligt intryck och var den typ av mäklare jag ville att eventuella köpare skulle bli bemötta av. Gentemot mig som säljare var hon snabb, kunnig och hon gav mig informativa, bra råd. Mitt intryck av hur hon bemötte köparna är att det var med samma öppenhet och ärliga sätt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Redan från visningen blev jag väl bemött av mäklaren som visat hög professionalitet genom hela processen. Detta genom att ge bra information, ha gott humör och bra bemötanden samt varit lättillgänglig vid frågor och funderingar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Mycket empatisk och positiv. Trevligt bemötande på både visning och vid telefonkontakt. Tydlig både i vad hon kan och inte kan svara på, återkommer med svar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Emilie Wireby en del av Fastighetsbyrån Luleå
Mycket bra och lättförståelig information.
Blev väldigt bra bemött, trevligt möte.