Har både köpt och sålt via Magnus. Han bryr sig om båda parterna. Väldigt trevlig, proffsig och hjälpsam.
Magnus Wikland
Magnus Wikland är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Magnus Wikland har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Magnus Wikland har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 403 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Wikland har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
403 omdömen om Magnus Wikland
Fick ett väldigt gott intryck direkt jag träffade Magnus. Han var hjälpsam och tydlig. Oerhört professionell. Mycket nöjd med honom . Kommer rekommendera honom till bekanta som ska köpa eller sälja.
Har känt mig väldigt trygg vid husförsäljningen.
Magnus was extremely attentive and guided us through the entire process. He made sure everything went smoothly and maintained excellent communication throughout. We truly appreciated his support.
Trevlig, sympatisk, lösningsorienterad. Vi var på flera visningar av olika objekt som Magnus hade innan det blev affär på lägenheten vi bestämde oss för. Jag uppskattar Magnus personliga bemötande och flexibilitet.
Inget att klaga på. Blev trevligt bemött och fick snabb återkoppling när jag hade frågor.
Magnus är ambitiös och noggrann, bra kontakt genom hela processen och ställde en bra analys på förväntade nivån på slutpriset. Bara positivt!
Bra bemötande, engagerad. seriös
Tack vare han vi kunde köpa tillbaka våran Gammla stuga helt magiskt att det vart så mycket nöjda. Peter
Första gången jag köper av Magnus, han är bra och saklig, förklarar och frågar relevanta frågor.