Mycket professionell och seriös mäklare. Inger förtroende. Engagemang för kunden. Jag är så nöjd med Emelie och rekommenderar henne verkligen!
Emilie Wireby
Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Emilie Wireby har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 304 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 69 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
304 omdömen om Emilie Wireby
Hon var rådgivande, professionell och tillmötesgående genom hela processen. Affären genomfördes effektivt och smidigt, med minimal ansträngning från min sida som säljare. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål.
Väldigt hjälpsam och skicklig. Snabb på att svara på frågor trots på semester! :)
Jag har fått superbra stöd i mitt bostads sökande. Hon har svarat på massor av frågor med tålamod och pedagogik. Även hjälpt till med att få kontakt med banken. Det har varit en snabb process även fast vissa delar har tagit längre tid än vad jag räknat med. Superbra upplevelse i hela köpe processen.
Jättebra bemötande samt smidigt med kontakt! Helt klart den bästa mäklaren vi varit i kontakt med
Emilie var supertrevlig, professionell och kändes väldigt genuin och förtroendeingivande, så det kändes som att vi hade riktigt tur med vår mäklare!
Lugn, saklig, vänlig mot alla. Tålmodig och tillmötesgående.
Mycket trevligt och bra bemötande. Kom med uppdatering och information löpande under hela processen. Kan varmt rekommendera Emelie som mäklare.
Fantastisk mäklare. Hade några olika mäklare på besök innan vi valde Emelie på Fastighetsbyrån och hon kom med nya tips som var väldigt bra som dom andra mäklarna inte hade koll på. Fem av fem stjärnor.
Emilie gör ett mycket proffsigt jobb. Är kunnig och har ett trevligt bemötande. Levde verkligen upp till de förväntningarna man hade, lätt att komma i kontakt med under säljprocessen och man fick svar på de funderingar man hade. Skötte försäljningen med bravur. Kan verkligen rekommendera Emilie.