Man får den information och hjälp man behöver. Snabb återkoppling osv.
Emilie Wireby
Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Emilie Wireby har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 77 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
288 omdömen om Emilie Wireby
Proffesionell och trevlig. Toppenmäklare helt enkelt.
Superbra, kommer definitivt att höra av mig vid framtida försäljningar!
Hej! Bara bra upplevelse av Emelie! Fint bemötande, snabb återkoppling och bra service. Så jätte nöjd att Emelie haft hand om affären och allt runt ikring. Mvh Helen
Jag blev bemött på ett trevligt sätt. Hon gav uttryck av att vara en kunnig och tydlig mäklare. Jag önskade en engagerad mäklare som kunde komma med råd och hjälp med olika saker angående försäljningen. Jag har fått en bra upplevelse av Emilie Wireby.
Lugn och trevlig. Proffsigt bemötande.
Vi har haft Emilie förut när vi har sålt bostad, därför valde vi henne igen . Vi har bara superlativ att säga om henne , klockren :-) Roger Åkerström
Vi har fått så bra hjälp av Emelie att hitta vår drömbostad. Väldigt kompetent o trevlig. Vi är väldigt nöjda med henne.
Vi är mycket nöjda med vårt bemötande som köparen. Emilie var förtroendeingivande, tydlig och professionell genom hela processen. Alltid punktlig, kunnig och trevlig att ha att göra med. Vi kan rekommendera henne varmt!
Trevlig, snabb på att svara och är tydlig