Vi är mycket nöjda med vårt bemötande som köparen. Emilie var förtroendeingivande, tydlig och professionell genom hela processen. Alltid punktlig, kunnig och trevlig att ha att göra med. Vi kan rekommendera henne varmt!
Emilie Wireby
Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Emilie Wireby har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 74 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
280 omdömen om Emilie Wireby
Trevlig, snabb på att svara och är tydlig
Mycket bra och professionellt bemötande. Lugn och tydlig i allt man behöver förstå vid husköp och kontraktskrivning.
Smidig affär. Tydlig info från visningen och framåt. Snabba svar vid frågor, tillgänglig och hjälpsam.
Hon var väldigt tydlig i sin information till oss. Man kände sig trygg med att lämna vår bostad till försäljning åt henne
Förväntningarna var stora i samband med beslutet att lämna försäljningen av vårt hus till Fastighetsbyrån. Emilie uppfyllde alla förväntningar. Mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling efter visningarna. Vid frågor har svaren kommit med vändande post. Allt gick smidigt vid kontraktskrivningen. Har även mött Emilie på visningar. Alltid påläst på objekten och alltid ett glatt och trevligt bemötande
Emilie var superlätt och trevlig att jobba med! Hon lyssnade in mina önskemål och ordnade precis det, och dessutom med en snabbare och smidigare affär än jag någonsin kunnat hoppas på!
Aktiv, påläst, kunnig och snabb på att återkoppla (även utanför normal arbetstid). Huset såldes inom en vecka till den summa som Emilie uppskattat (vilken var betydligt högre än två andra mäklares). Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Emilie!
Emelie was great . Friendly , professional and very helpful. She made the process super smooth and we are grateful for her role in securing our new home
Emilie har under hela vår resa mot att hitta vårt drömhus alltid varit otroligt hjälpsam, alltid snabb med att svara på alla våra frågor och funderingar! Verkligen gjort vår upplevelse smidig och lätt att förstå! Rekommenderar henne starkt som mäklare.