Vi är mycket nöjda med honom. Kunnig och följsam. Trevlig och lättsam.
Magnus Wikland
Magnus Wikland är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Magnus Wikland har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Magnus Wikland har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 417 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Wikland har haft 47 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
417 omdömen om Magnus Wikland
Vi är helt nöjda med Magnus insats Anders Lindbäck
Inget att klaga på! Magnus var trevlig och tillmötesgående.
Vi har köpt och sedan sålt igen med Magnus hjälp. Mycket kunnig och tillgänglig mäklare. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande! En erfaren mäklare! Informerar hela tiden vad som sker med budgivningen! Bra beskrivning av Villan så att det ska locka till sig köpare! Väldigt nöjd med försäljningen!
Mycket trevlig och bra bemötande, alltid tillgänglig när man behöver hjälp.sålde våra lägenhet efter första visning Tack Magnus för ditt jobb.
Saklig och kunnig om området. Informerade om parkering/garage/förråd och hur det fungerar. Bilden på er sida visar fel lägenhet, ej en hörnlägenhet som det är frågan om. Stor nytta av att Magnus hade kontakt med köpare som sökte lägenheter inom området och gärna en sådan som jag hade.
Lyhörd, initiativrik och snabb respons.
Tydlig och fullödig information. Lätt att kontakta och samverka med.
Magnus Wikland är en trevlig, rak, kunnig och serviceinriktad person. Jag har fått ett gott förtroende för honom och kan därmed varmt rekommendera honom. Han fick mig att känna mig trygg och jag är helt nöjd med mitt val av mäklare till försäljningen av min bostad sedan 25 år på Holmarvägen 105.