Magnus Wikland

Magnus Wikland

Magnus Wikland är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå

Magnus Wikland har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Magnus Wikland har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 423 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Wikland har haft 50 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

423 omdömen om Magnus Wikland

Sedan starten hos Reco 2015
Anna L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Västra Skurholmen

En mycket kompetent och serviceinriktad mäklare som jag varmt kan rekommendera. Man kan närhelst ringa och få svar på frågor som man har. Han är rak och ärlig.

Juliana A
Örnäset

Kan varmt rekommendera Magnus på Fastighetsbyrån i Luleå! Han gjorde det lilla extra genom hela vår husaffär, var otroligt engagerad och levererade ett fantastiskt resultat. En trygg och femstjärnig upplevelse från början till slut.

Sven Olle L
Skrev om Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå

Mkt bra bemötande och hjälp med försäljning av min avlidna mammas lägenhet och lanttomt

Sofia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Centrum

Trevlig och tillmötesgående vid varje möte.

Thomas J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Centrum

Magnus var lätt att få kontakt med och återkopplade skyndsamt vid eventuella frågor. Kunnig och tydlig vilket hjälpte oss mycket med planeringen av försäljningen. Jordnära och förstod oss väldigt snabbt och levererade en affär helt enligt våra önskemål.

Monica V
Hertsön

Har haft en lång bekantskap med Magnus. Han har verkligen gjort det som förväntas. Kollat av att det känns bra. När något inte varit bra så har han kollat läget och förklarat sig.

Eva L
Hertsön

Vi är mycket nöjda med honom. Kunnig och följsam. Trevlig och lättsam.

Anders L

Vi är helt nöjda med Magnus insats Anders Lindbäck

Erica V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Kronan

Inget att klaga på! Magnus var trevlig och tillmötesgående.

Mari A
Bredviken

Vi har köpt och sedan sålt igen med Magnus hjälp. Mycket kunnig och tillgänglig mäklare. Rekommenderas varmt!