Höll mig informerad om olika visningar och resultatet efter dessa varje gång, var engagerad och seriös i sitt mäklaruppdrag, kan rekommenderas!
Dennis Thörnblom
Dennis Thörnblom är mäklare på Fastighetsbyrån Mönsterås
.Dennis Thörnblom har varit registrerad mäklare sedan 2010-05. Dennis Thörnblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.4. Dennis Thörnblom har haft 18 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-08
95 omdömen om Dennis Thörnblom
Hej Tommy. Tack för ditt omdöme 😊
Snabbt och smidigt med allt när man hade frågor och boka visningar
Hej 😊 tack för ert omdöme. Lycka till med ert nya hus 🤗
Mycke trevlig och kunnig mäklare
Hej Pär. Tack för ert omdöme 🤗
Mycket trevligt; mycket snabba svar på frågor. Skulle gärna göra affärer igen.
Hej Birgit 😊 tack för ditt omdöme och lycka till med fastigheten.
Vid vårt inledande möte upplevde vi ett positivt och engagerat bemötande. Det känns såhär i efterhand som ett knep att sälja in sig, då vi inte tycker att det fortsatte under den egentliga försäljningen av fastigheten. Vi upplevde ett oengagerat och initiativlöst utförande där vi själva fick vara de drivande. I retrospekt skulle vi valt en annan mäklare.
Vi beklagar att vi inte levde upp till era förväntningar. Vill tacka för uppdraget att sälja ert hus 🙏 Mvh Otto Fastighetsbyrån
Bra mäklare som svarar på alla ens frågor man undrar!
Hej Nicole 😊 Tackar tackar 🤗
För mig som köpare har Dennis varit mycket tillmötesgående och varit lätt att komma i kontakt med. Smidig affär. Trevligt bemötande.
Hej Camilla 😊 tack så mycket 🤗
Allting fungerade bra, från första kontakt till kontrakt etc var signerat.
Hejsan. Tackar. Jag det gick bra. Jag tackar för förtroendet 🤗
Har ställt upp och gjort precis allt som vi kan begära för att få vårat hus sålt!
Tack så mycket. Ja det gick bra till slut.
Dennis har varit duktig på att hålla oss i loopen hela vägen. Tillmötesgående och lyssnande.
Tack för ditt omdöme! Det uppskattas.