Michaela Carlson är mäklare på Fastighetsbyrån Mönsterås

Michaela Carlson har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Michaela Carlson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 106 omdömen med ett betyg på 4.4. Michaela Carlson har haft 51 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 87% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

106 omdömen om Michaela Carlson

Sedan starten hos Reco 2019
  • köpte sitt hus med hjälp av Michaela Carlson en del av Fastighetsbyrån Mönsterås
    • Högsby
    2023-05-15 Verifierad kund
    It was pleasure to work with Michaela. Whole process of buying house was simple and fast.
    Thank you Paulina for you words =) !! See you soon again! Michaela Carlson
  • Sylvie D
    • Hornsö
    2023-01-07 Verifierad kund
    Michaela var mycket hjälpsam och snabb med att svara på alla våra frågor om huset. Hon funderade också på praktiska saker eftersom vi fortfarande bor i Nederländerna. Under visningen hjälpte hon till och med att gräva upp vår bil ur snön! Vi är mycket nöjda med denna mäklare och rekommenderar henne varmt!

Sylvie och Michel från Nederländerna
    Tack Sylvie för erat fina omdöme! Ja, så de kan bli! Vi löste det iallafall med bilen ;-) Vi ses snart igen! Michaela Carlson
    2022-12-14 Verifierad kund
    Jag personlig tycker att bemötande var ur uselt och direkt avvisande, att stå med mobilen i handen vid mottagandet inger inget förtroende. Michaela har inte läst på om fastigheten på ett sätt som kan ge förtroende, vi har flera bekanta i området som har haft Michaela och samtliga oberoende av varandra har de uppgivet att hon verkar mera intresserat av häststallet än att ta hand om kunder. Vi har tittat på en annan fastighet det var en besvikelse då det inte var städat inför visning, att gå runt i fastigheten utan sko på sig var inte lämplig väldig smutsig.
    Vi kommer inte att anlita Michaela Carlson om vi ska sälja fastigheten i ruda i framtiden. väldig dåligt bemötande.
    Hej Preben!
    Tråkigt att du inte är nöjd. Det är inte alltid man lyckas tillfredställa alla önskemål även om man försöker. Jag hoppas du blir nöjd med ditt hus - Med vänlig hälsning, Michaela
    • Berga
    2022-12-09 Verifierad kund
    jag kände mej alltid trygd i hennes händer. Hon behandlade mej och mina önskemål med respekt och vändlighet. Skönt att hon finns för mej 😁👍🏻
    Tack Ulla för ditt fina omdöme! <3 Michaela Carlson
    2022-11-25 Verifierad kund
    Kommunikationen var inte bra, ibland via e-post, ibland via SMS, ibland på svenska, ibland på engelska.
    Vi fick knappt någon information om köpobjektet.
    Våra frågor besvarades sällan, mycket svår kommunikation, via sms och mail eller under visningen
    Anbudsprocessen var också mycket svår eftersom inte alla våra anbud accepterades.
    Vi köpte fastigheten, men vet knappt något om den.
    Trots en överenskommelse om ett slutpris med ägaren hölls anbudsförfarandet öppet i veckor. Detta förstör köparen psykologiskt.
    Hej Sebastian! Ledsen att du inte är nöjd :-( Jag ska ta åt mig era synpunkter! :-) Tyvärr kan jag som mäklare inte styra över anbudsprocessen utan det är säljaren som gör detta. Jag förstår hur ni känner! Michaela Carlson
  • Matthias L
    2022-10-31 Verifierad kund
    Top.
    Hochprofessionell.
    Immer dran auch wenn viel zu tun.

Super Exposés.
    Thank you Matthias !!!! :-) Happy to sell one more house to you! See you soon! =) Michaela Carlson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Michaela Carlson en del av Fastighetsbyrån Mönsterås
    • Fågelfors
    2022-10-03 Verifierad kund
    Bra bemötande av mäklaren.
    Levde verkligen upp till vad vi förväntade av husaffären.
    Tack Mats för erat omdöme! Roligt att jag lyckades nå upp till era förväntningar! =) Michaela Carlson
    2022-09-30 Verifierad kund
    Michaela helped us very well in the process of buying our house in South Sweden.
    The deal was done within a few days! Which is remarkable considering we lived abroad at that moment. She is quick in her response, has a lot experience in her expertise and works in a proactive manner. We would recommend her to our acquaintances.
    Hi Danny! I am happy to read your text! Thank you! =) Michaela Carlson
    • Centralt Högsby
    2022-09-08 Verifierad kund
    Hon va trevlig. Lätt att få kontakt med. Haft mycket sms kontakt. Sen kan vi ju inte lasta henne för att flera visningar blev inställda pga dåligt intresse.
    Hej Lars! =) Tack för erat omdöme! Hoppas ni trivs i er nya bostad! Michaela Carlson
    • Berga
    2022-09-08 Verifierad kund
    Michaela is a very professional real estate agent. Only because of her engagement we can buy our house. She is always ready to help and total reliable. She took care of the organization and handling before,- during and after the purchase. We loved to work with her. We can heartily recommend you and always again....:-))
    Thank you for your nice review Claudia! I am glad that together we found a house that suited your wishes! :-)) Michaela Carlson