Michaela Carlson

Michaela Carlson

Michaela Carlson är mäklare på Fastighetsbyrån Mönsterås

Michaela Carlson har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Michaela Carlson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-03 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 4.5. Michaela Carlson har haft 54 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

177 omdömen om Michaela Carlson

Sedan starten hos Reco 2019
Eric G
Köpte sitt hus med hjälp av Michaela Carlson en del av Fastighetsbyrån Mönsterås
Fågelfors

Vi hade en fantastisk upplevelse med Michaela. Hon var mycket vänlig och hjälpsam. På vår allra sista dag i Sverige kunde vi bara se den sista fastigheten vid ett tillfälle, men som tur var lyckades hon ordna det. Efter att vårt erbjudande accepterades och vi återvände till Nederländerna var kommunikationen utmärkt. Vi kunde alltid kontakta Michaela med alla våra frågor. Svaren var ibland lite långsamma, men vi förstår att hon är upptagen och att det är lite mer utmanande att kommunicera över långa avstånd. Sammantaget en mycket bra upplevelse.

Casper J
Centralt Högsby

Väldigt hjälpsam och trevlig mäklare. Tar sig tiden även om det kan vara sent ibland att svara på ens frågor :)

Kamilla L
Berga

Michaela arbetar snabbt och mycket effektivt. Vi hade en smidig affär. Det var väldigt trevligt att kommunicera med Michaela.

Katja K
Grönskåra

Michaela Carlson was very polite, friendly and forthcoming. Whenever I needed something, or asked something she replied very fast. Her english is very good - that was very helpful as my Swedish isn’t yet. She made me feel very welcome which is a fantastic quality when you work with people. Thank you very much for eveything!

Svar från Michaela Carlson

Tack snälla för dina fina ord – de betyder verkligen mycket för mig. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och jag är väldigt glad att du känt dig väl bemött och trygg. Tack för förtroendet, och tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över eller behöver framöver. Tack igen! Varma hälsningar, Michaela Thank you so much for your wonderful words – they truly mean a lot to me. It has been a real pleasure assisting you throughout the process, and I’m very happy to hear that you felt...

Harald R
Sålde sitt hus med hjälp av Michaela Carlson en del av Fastighetsbyrån Mönsterås
Högsby

Vi är mycket nojd. Bra jobbat och väldigt snabb. Tack!

Svar från Michaela Carlson

Stort tack för din fina återkoppling! Det betyder mycket att ni är nöjda. Det har varit jättekul att få hjälpa er med försäljningen, och jag är glad att ni uppskattade både arbetet och snabbheten. Tveka inte att höra av er om det dyker upp något mer – jag finns här! Vänliga hälsningar, Michaela

Lars Gunnar S
Centralt Högsby

Trevlig och kunnig Allt har gått smidigt vid vår husaffär hittills.

Svar från Michaela Carlson

Stort tack för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att allt har gått smidigt och att du känt dig väl bemött under husaffären. Det har varit roligt att få hjälpa till, och jag finns självklart här om du skulle ha några frågor framöver. Vänliga hälsningar, Michaela

Marcel V
Berga

Wat hebben we veel gehad aan haar en nog steeds! Haar enthousiasme en hulp hebben gezorgd dat we een erg mooi huis hebben kunnen kopen. Ze heeft zich ingezet om alles op tijd te kunnen klaar hebben! Voor ons een geweldige makelaar!

Svar från Michaela Carlson

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det betyder verkligen mycket för mig. Det ska bli jättekul att följa er på er resa i ert nya hem, och jag finns självklart här om ni skulle behöva något framöver. Varma hälsningar, Michaela Thank you so much for your kind words! It really means a lot to me. I’m looking forward to seeing your journey in your new home, and of course I’m always here if you ever need anything. Warm regards, Michaela

Nouran K
Ruda

Michaela var jätte duktig, jag var nöjd med henne

Svar från Michaela Carlson

Tack så mycket för dina fina ord! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd, och det har varit roligt att få hjälpa till. Vänliga hälsningar, Michaela

Mustafa H
Ruda

Det var bra och vi var jätte nöjd med

Svar från Michaela Carlson

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda, och det har varit roligt att få hjälpa er. Vänliga hälsningar, Michaela

Jakob M
Ålems Kyrkby

Michaela har vart till stor hjälp genom hela processen. Bra bemötande och väldigt serviceinriktad. Vi har bara positivt att säga 🌟

Svar från Michaela Carlson

Stort tack för de fina orden! Det har varit fantastiskt roligt att få hjälpa er genom hela processen, och jag är så glad att ni känt er väl bemötta. Det betyder mycket att ni är nöjda! 🌟 Varma hälsningar, Michaela