Väldigt trevlig och hjälpsam .
Johan Hinders
Johan Hinders är mäklare på Fastighetsbyrån Mora
.Johan Hinders har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Johan Hinders har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Hinders har haft 61 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
53 omdömen om Johan Hinders
Raka tydliga svar. Väldigt professionell mäklare som jag skulle välja nästa gång om jag skall anlita en mäklare. Väldigt bra driv och engagemang. Mycket nöjd med Johan.
Johan har varit väldigt tillmötesgående med försäljning av vårat hus. Tydlig med all information via sms och telefonkontakt. Johan är en som tar sig tid med sina kunder. Vi ger Johan 10 poäng av 10 möjliga.
Smidigt kontakt svarade fort. Snäll och trevlig. Kollade upp snabbt om vi undrade över något. Snabb och trevlig affär
Tusen tack för det fina omdömet! Hoppas ni ska trivas i ert nya hus :) Ha en fin sommar Johan
Väldigt okomplicerad och bra dialog med oss som köpare.
Tack för det fina omdömet. Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hem :) Ha en fin sommar Johan
Hej kära Johan. Jag har hört mycket gott om dig. Vill ge dig fem stjärnor för din exceptionella förmåga att sälja hus. Lagge har fått mig att få upp ögonen för dig och ditt arbete. Mvh Bam
Johan var väldigt professionell och trevlig att ha att göra med.
Tack John! Hoppas ni ska komma att trivas många år framöver i Gesunda :) Önskar en fin sommar Johan
Mycket trevlig och tillmötesgående.
Tack för fint omdöme Håkan. Tror det här blir perfekt för er!
Jag valde Johan till att sälja mitt hus då jag efter mitt första möte med honom(när han för ett par år sedan kom o värderade det) tyckte han kändes väldigt lugn och trygg, och jag fick snabbt förtroende för honom. Sen visade det sig också att han var mycket kunnig. Strategisk och skicklig Det var också bra att jag köpte mitt nya hem av just honom så vi kunde dra ihop hela säcken tillsammans.
Tack så mycket Helena. Har varit fint att kunna vara en del i er resa till ett nytt boende. Det kommer att bli toppen! :)
Professionell och trevligt bemötande
Tack för fint omdöme Kristina! Hoppas ni ska trivas i Grönklitt :)