Li Jansson
Li Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Motala
.Li Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2010-11. Li Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-02 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Li Jansson har haft 5 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 38 Läs vad Li Jansson
2021-01-15Verifierad kund
En Lägenhet
Trevlig från start till slutetsålde sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2021-01-01Verifierad kund
Li Jansson var trevlig, kunnig och proffesionell.
Vi köpte en liten bostadsrätt.köpte sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-12-05Verifierad kund
Utmärkt mäklare. Trevlig, kunnig och duktig på att förklara vad som kommer att ske. Försäljningen gick väldigt snabbt och resultatet blev bra så jag kan ej vara annat en nöjd. Ger henne 5 solar i betyg.
sålde sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-09-13Verifierad kund
Engagerad, trevlig, positiv, påläst, bra säljare och glad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-07-12Verifierad kund
Köpt villa i Vadstena.
Mycket bra. Hade en bra kontakt me oss.
Utmärkt på alla sätt å visköpte sitt hus med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-06-11Verifierad kund
Mycket trevlig, glad och lätt att göra med när vi köpte vår bostadsrätt. Inga problem med något
köpte sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-06-04Verifierad kund
Köpt lägenhet på Strandvägen 104 B
Bra Bemötande av mäklare samt bra genomförande.
Det som jag däremot inte gillar är att ni retuscherar era bilder som ligger ute på hemnet. Färger och skick överensstämmer inte med verkligheten.köpte sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-05-03Verifierad kund
Sålt ett hus.
Bra bemötande och en kunnig mäklare
Förväntade mig att få hjälp med försäljningen, hur jag skulle snygga till i huset inför visning. Information vilka regler som gäller vid försäljning.
Jag har fått den hjälp jag förväntade mig och även lite mer. Hon är en kunnig och väldigt trevlig mäklare. Kan mycket väl tänka mig att rekommendera henne och anlita henne igen.sålde sitt hus med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-05-02Verifierad kund
Köpt en bostadsrätt och sålt en.
Mycket nöjd med mäklaren.köpte sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2019-04-26Verifierad kund
Tillmötesgående
Förstående för vad jag ville
Jag fick värdefulla tips
Li var väldigt Proffsig
Skulle absolut rekommendera hennesålde sin lägenhet med hjälp av Li Jansson en del av Fastighetsbyrån Motala