Niklas Gustavsson
Niklas Gustavsson är mäklare på Fastighetsbyrån Motala
.Niklas Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 1998-08. Niklas Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Gustavsson har haft 38 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 80% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 80 Läs vad Niklas Gustavsson
2020-12-13Verifierad kund
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😃👍😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
2020-11-26Verifierad kund
Vi har sålt en villa och köpt en annan villa.
Niklas var saklig och tydlig. Han svarade snabbt på de frågor som vi hade och hjälpe oss med det som vi behövde.köpte sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-11-26Verifierad kund
Vi köpte ett hus och sålde vårt nuvarande hus. Niklas är rakt igen ärlig, hjälpsam och kunnig. Väljer honom igen när det är dags för nästa affär.
Pierre Cederinsålde sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-11-21Verifierad kund
Mycket bra och proffsigt bemötande. Han Inger trygghet och kunnighet. Jag sålde en liten villa.
2020-11-01Verifierad kund
Blivit mycket bra bemötta. Vi har köpt en sommarstuga.
Vi är nöjda med hela köpet.köpte sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-10-06Verifierad kund
Vi har köpt ett fritidshus där Niklas Gustavsson var mäklare.
Niklas bemötande var personligt och proffsigt där man som köpare kände sig både trygg och sedd med de önskemål och frågor som dök upp.
Vi kan varmt rekommendera Niklas som mäklare
Med vänlig hälsning,
Eva och Per-Erik Saletegköpte sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-10-04Verifierad kund
Köpte en bostad via Niklas Gustavsson på Fastighetsbyrån i Motala. Är väldigt nöjda över bemötandet från både Niklas och dem runt om.
2020-10-02Verifierad kund
Proffsig o kunnig o omhändertagande.
Förklarar saker på ett sätt som även får en fullständigt okunnig o oinsatt som jag att förstå..bara att luta sig tillbaka o slappna av....sålde sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala -
2020-07-16Verifierad kund
Mycket smidigt. Allting var tydligt och klart.
2020-07-14Verifierad kund
Niklas Gustavsson har bistått oss på ett förträffligt sätt i samband med försäljningen av vårt fritidshus (Godegård 135 ).
Utan denna hade vi själva inte kunnat genomföra affären på ett
smidigt sätt. Förhoppningsvis kommer ärendet att avslutas i
samma goda anda.
/ Inga-Lisa Skirlingsålde sitt hus med hjälp av Niklas Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Motala