Melki Jergos

Melki Jergos

Melki Jergos är mäklare på Fastighetsbyrån Salem

Melki Jergos har varit registrerad mäklare sedan 2019-02. Melki Jergos har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. Melki Jergos har haft 39 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

46 omdömen om Melki Jergos

Sedan starten hos Reco 2024
Marie E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Söderby

Smidig och enkel hantering av visning och köp. Han finns alltid tillgänglig och är lösningsdriven.

Margareth F
Söderby

Med värme och intresse tog Melki del av våra tankar och önskemål runt försäljningen. Han var lyhörd och snabb i tanke och agerande. Dessutom lätt att nå med omgående svar på SMS, email eller telefon. En man med den erfarenhet som krävs för en lyckad matchning av säljare och köpare. Vi rekommenderar honom varmt. ”

Nicklas E
Rönninge

Jag är väldigt nöjd med Melki. Återkopplingen har varit snabb och tydlig genom hela processen, vilket har gjort att jag känt mig trygg i varje steg. Melki har varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor, stora som små. Dessutom har kommunikationen varit smidig och rak, utan krångel. Jag kan varmt rekommendera Melki till andra som vill ha en pålitlig och effektiv hjälp vid bostadsaffärer.

Annika S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Melki Jergos en del av Fastighetsbyrån Salem
Rönninge

Tillmötesgående och väldigt hjälpsam. Hans bemötande var professionellt. Han har kunskap och fick mig att känna mig trygg med min bostads affär.

Stellamaris B
Salem

Bra och gott bemötande. Snabb återkoppling som gör att man inte väntar länge.

Bettros B
Salem

Grym mäklare som skötte min bostadsaffär smidigt och snabbt.

Mohammad G
Salem

Melki är en professionell mäklare. Mycket lyhörd och gör allra sin bästa för att bemöta vad man förväntar sig av försäljningen. Jag skulle använda honom igen och varmt rekommenderar honom.

Ralph S
Salem

Trevlig kunnig mycket bra medarbetare

Rikard Alexander A
Salem

Professionell och trevligt. Melki gav mig känslan av att han är väldigt mån om att det ska kännas bra för alla parter inblandade.

Mari F
Rönninge

Vi blev fint bemötta av en trevlig mäklare, han var saklig, kunnig och påläst, ingav förtroende med sin vänlighet.