Effektivt,enkelt och trevligt
Alexander Yossef
Alexander Yossef är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Alexander Yossef har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Alexander Yossef har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Yossef har haft 50 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
46 omdömen om Alexander Yossef
Påläst och kunnig - vi hade väldigt specifika krav och lite bråttom och det fixade Alexander galant - en nyckel till att vi faktiskt gjorde köpte!
Rekommenderas för hans professionalism och engagemang.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uppskattar att Alexander stöttade mig genom hela processen och visade stor förståelse för min situation, vilket betydde mycket. Allt gick dessutom snabbt och smidigt, vilket gjorde att jag kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!
Efter att ha kört fast med första mäklaren bytte vi till Alexander och... såld på första försöket.
Vänlig, kunnig och allmänt professionell!
Alexander är både säljaren och köparens ”bästa” mäklare. Professionell med känsla och lyhördhet för alla inblandade i affären. Jag kan varmt rekommendera Alexander.
Jag är otroligt nöjd med Alexander som min mäklare! Han var lyhörd och väldigt saklig i sin kommunikation genom hela processen, vilket gjorde att allt kändes tryggt från start till mål. Han hade dessutom mycket bra koll på marknadsvärdet för min lägenhet och gav realistiska välgrundade förväntningar som han sedan lyckades överträffa med bravur! Hela försäljningen flöt på smidigt och professionellt, jag skulle utan tvekan anlita Alexander igen vid framtida bostadsförsäljning. Mäklarbyrån han arbetar för gör också ett...
Väldigt kunnig och mycket professionell
Det bästa med Alexander är att han alltid återkopplar oavsett och informerar. Det är tryggt och öka förtroendet.