Alexander Yossef

Alexander Yossef

Alexander Yossef är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Alexander Yossef har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Alexander Yossef har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Yossef har haft 41 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

36 omdömen om Alexander Yossef

Sedan starten hos Reco 2024
Janina B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

Vi är mycket nöjda med Alexander. Han lyssnade på oss och våra önskemål och lät oss ta den tiden vi behövde i hela processen. Han är professionell och skarp. Alexander överträffade våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera honom.

David K
Skytteholm

Driven mäklare som tar tid för kunden och ger fortlöpande information under processens gång, väldigt nöjd, rekommenderas starkt

Malin V
Järvastaden

Vi är otroligt nöjda med samarbetet med vår mäklare som hjälpte oss både att sälja vår tidigare bostad och att köpa ny lägenhet. Från start till mål var processen smidig och mycket väl genomförd. Precis i den takt vi önskade! Alexander var lyhörd för våra behov, gav bra råd och matchade våra önskemål på ett exemplariskt sätt både vad gäller försäljning och köp. Kan varmt rekommendera honom till alla som söker en engagerad, effektiv och professionell mäklare!

Stefan M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Yossef en del av Fastighetsbyrån Solna
Järvastaden

Alexander var framför allt väldigt trevlig och professionell genom hela processen. Till skillnad från många andra mäklare kände vi oss aldrig pushade eller pressade, utan han lyssnade verkligen på våra behov och hade stort tålamod. Det uppskattade vi enormt som kunder, särskilt i ett klimat där många mäklare kan upplevas stressande och säljiga. Alexander är lugn, metodisk och väldigt tillmötesgående, vilket gjorde hela affären trygg och smidig. Han känns seriös och professionell utan att bli påträngande, och det är verkligen...

Sara Malin Hell M
Järvastaden

Väldigt professionell och kunnig!

Stefan G
Skytteholm

Jag är supernöjd med Alexander som mäklare vid försäljningen av min lägenhet. Han var engagerad, trygg och väldigt lätt att ha att göra med från start till mål. Jag kände mig hela tiden uppdaterad och i trygga händer, vilket betydde mycket för mig. Alexander visade ett genuint driv och ett stort engagemang för affären, och jag upplevde verkligen att han ville mitt bästa. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en mäklare som bryr sig på riktigt.

George H
Järvastaden

En proffsig upplevelse, mycket trevlig och saklig!

Suresh K
Järvastaden

Alex from Day 1 has been very professional and have been very clear in explaining in terms of what I have asked for, what he is looking for and explaining various scenarios of my situation in the process of buying the apartment. While we never met face to face , our conversation was entirely on phone call and during this time , I felt he spoke to me with utmost respect and transparency. He was also quick in response to messages. He ultimately sold my new apartment in a very quick time , which otherwise, might take a huge...

Motasam T
Huvudsta

He was very helpful through the whole process. I am grateful for his understanding and cooperation.

Zakaria J
Huvudsta

Lyhörd och erfaren mäklare med goda kunskaper för en bra affär. Rekommenderar starkt!