Jennifer Törnkvist

Jennifer Törnkvist

Jennifer Törnkvist är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Jennifer Törnkvist har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Jennifer Törnkvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 643 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennifer Törnkvist har haft 94 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

643 omdömen om Jennifer Törnkvist

Sedan starten hos Reco 2017
Mattias N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna
Råsunda

Bra kommunikation, svarar alltid snabbt och kollar upp frågor.

Julia L

Tillgänglig och hjälpsam under hela processen!

Anny B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Törnkvist en del av Fastighetsbyrån Solna

Jennifer lyssnar in och kommer med egna förslag vilket är toppen. Trevlig mäklare.

Gianfranco B

Vi är otroligt nöjda med Jennifer Törnkvist och försäljningen av vår lägenhet i Frösunda. Hon var professionell i varje detalj, snabb i kommunikationen och väldigt effektiv genom hela processen. Jennifer lyssnade verkligen på vad vi ville uppnå och såg till att det blev precis så. Ska du sälja i Solna och vill ha någon som överlevererar – välj Jennifer.

Andreas C
Råsunda

Jennifer hjälpte till att lägga upp en bra plan för hela processen och såg sedan till att allt gick som smort. Hon gjorde ett bra jobb och fanns hela tiden där med uppdateringar samt svarade på eventuella frågor som dök upp.

Fanny B
Solna Centrum

Jag tycker att Jennifer har varit jättebra! Hon har varit väldigt snabb med respons och uppdateringar under bostadssökandet. Hon har varit jättetrevlig och alltid hjälpsam. Jag är supernöjd!

Nils Johan S

I vad som blev en lite utdragen process så behöll Jennifer lugnet när jag tvivlade och visade med sin rutin och kännedom om Solna vad som var bäst för mig och min försäljning. Kan inte annat än rekommendera Jennifer då vi lyckades tangera rekordet i föreningen och det blev långt bättre än vad jag vågade hoppas på Ska du sälja, ring Jennifer!

Kalle B
Frösunda

Jennifer är fantastik på att skapa en trygg miljö och en smidigt bostadsaffär. Hon är tålmodig, lyssnar och gör att man känner sig hörd.

Rodas B
Råsunda

Helt underbar! En super snäll, trygg och hjälpsam mäklare som hjälpte oss hitta vårt drömhem. Allt gick smidigt och snabbt vilket var väldigt skönt för oss.

Mohammed C
Solna Centrum

Väldigt trevligt bemötande ,mycket professionellt sätt .lyssnar och svarar på alla frågor , Hjälpsam . Hela processen med köpet gick väldigt smidigt och snabbt