Laziz Khalmatov

Laziz Khalmatov

Laziz Khalmatov är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Laziz Khalmatov har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Laziz Khalmatov har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 258 omdömen med ett betyg på 4.9. Laziz Khalmatov har haft 34 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

258 omdömen om Laziz Khalmatov

San San T
Västra Skogen

Laziz was excellent to work with—professional, responsive, and genuinely supportive throughout my apartment purchase. He made the process smooth and easy to navigate. I would happily recommend him to others.

Susanna A
Västra Skogen

Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fått vid försäljningen av min lägenhet i Solna. Från första kontakt till avslutad affär har min mäklare varit exemplarisk – alltid snabb på att svara, väldigt hjälpsam och professionell genom hela processen. Jag har känt mig trygg och väl omhändertagen hela vägen, och det märks verkligen att han bryr sig om sina kunder och gör det lilla extra. Kan varmt rekommendera honom till alla som söker en engagerad och pålitlig mäklare!

Lucas H
Järvastaden

Bra säljare, höll mig uppdaterad om saker och var väldigt engagerad

Irina B
Västra Skogen

Very nice and pleasant person! Not as pushy or annoying as many other brokers. Laziz does his job very well, he is very responsible and easy to communicate with.

Hannah B
Järvastaden

Min upplevelse som förstagångsköpare har varit mycket bra! Fått ställa frågor och fått tydliga svar under processen. Mycket nöjd!

Andre R

Bra kommunikation. Rekommenderas!

Julia R
Frösunda

Snabb och smidig försäljning. Alltid tillgänglig och arbetar aktivt. Supernöjd med Laziz!

Martin K
Frösunda

Vi är mycket nöjda med allt…….

Patrik K
Järvastaden

Toppen kille. Kämpade på och sålde lägenheten trots dåligt läge på marknaden. Bra komunikation, funkade bra under hela processen.

Frida K
Järvastaden

Vi var så nöjda, otroligt kunnig, alltid tillgänglig, återkopplade och hade ett gott bemötande mot alla. Kan varmt rekommendera Laziz.