Laziz Khalmatov

Laziz Khalmatov

Laziz Khalmatov är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Laziz Khalmatov har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Laziz Khalmatov har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 254 omdömen med ett betyg på 4.9. Laziz Khalmatov har haft 31 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

254 omdömen om Laziz Khalmatov

Hannah B
Järvastaden

Min upplevelse som förstagångsköpare har varit mycket bra! Fått ställa frågor och fått tydliga svar under processen. Mycket nöjd!

Andre R

Bra kommunikation. Rekommenderas!

Julia R
Frösunda

Snabb och smidig försäljning. Alltid tillgänglig och arbetar aktivt. Supernöjd med Laziz!

Martin K
Frösunda

Vi är mycket nöjda med allt…….

Patrik K
Järvastaden

Toppen kille. Kämpade på och sålde lägenheten trots dåligt läge på marknaden. Bra komunikation, funkade bra under hela processen.

Frida K
Järvastaden

Vi var så nöjda, otroligt kunnig, alltid tillgänglig, återkopplade och hade ett gott bemötande mot alla. Kan varmt rekommendera Laziz.

Tomas A
Järvastaden

Vi är mycket nöjd med samarbetet med Laziz. Han har varit väldigt tillgänglig genom hela processen och alltid snabb på att återkoppla när man haft frågor. Kommunikation har varit tydlig och enkel, vilket har gjort att allt känts tryggt och smidigt. Laziz är dessutom lätt att ha att göra med, professionell och lösningsorienterad. Jag kan absolut rekommendera honom till andra som söker en engagerad och pålitlig mäklare.

Martin E
Järvastaden

Laziz är kunnig, driven och lyhörd. Han skötte förmedlingen av min lägenhet på ett väldigt bra sätt, i en relativt svår marknad.

Nastaran H
Järvastaden

Jag upplevde Laziz som engagerad och driven genom hela processen. Affären gick snabbt och smidigt, och vi lyckades komma i mål på kort tid, vilket jag verkligen uppskattade. Laziz var tillgänglig nästan hela tiden och svarade snabbt på frågor, vilket gjorde processen enklare. Tack för hjälpen i samband med mitt bostadsköp.

Arezoo G
Skytteholm