Första kontakten var mycket positiv då Viktor visade prov på sin stora kompetens i förening med sin humor. De fortsatta diskussionerna utmynnade i gemensamma förväntningar om positiva möjligheter att nå de ekonomiska målen trots det svåra marknadsläget. Viktor visade stor optimism men konstaterade att vi måste acceptera det faktiska läget med bara en köpare. Alternativet var att gå fram med ytterligare annonsering och försöka få flera intressenter. Det skulle dock innebära förseningar och ytterligare kostnader och kunde...
Viktor Milovanovic
Viktor Milovanovic är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Viktor Milovanovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Viktor Milovanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 277 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktor Milovanovic har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
277 omdömen om Viktor Milovanovic
Vi är väldigt nöjda med Viktor som mäklare. Han har varit engagerad genom hela processen och alltid funnits till hands när vi haft frågor eller funderingar. Kommunikation har gått snabbt och smidigt, och vi har verkligen känt oss både trygga och väl omhändertagna. Viktor är mycket serviceminded och tillmötesgående, vilket har gjort vårt bostadsköp både enkelt och positivt. Vi kan varmt rekommendera honom.
Viktor gjorde ett fantastiskt jobb med vår försäljning i Solna. Alltid positiv, engagerad och lätt att samarbeta med. Rekommenderas varmt!
Ingenting att klaga på. Helt enkelt en bra mäklare.
Bästa mäklaren i Solna, kunnig, Bra lokalkännedom och stort kontaktnät
Viktor är trevlig, kunnig och förtroendeingivande.
Kunnig, påläst och förtroendeingivande.
Hjälpsam och professionell. Ger mycket bra återkopplingar under säljprocessen.
Kunnig, effektiv, vänlig, tack för hjälpen.
Very good experience with Viktor. Everything went very quickly, he was very communicative throughout, and made sure it went smoothly.