Viktor Milovanovic

Viktor Milovanovic

Viktor Milovanovic är mäklare på Fastighetsbyrån Solna

Viktor Milovanovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Viktor Milovanovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 330 omdömen med ett betyg på 4.9. Viktor Milovanovic har haft 66 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

330 omdömen om Viktor Milovanovic

Sedan starten hos Reco 2020
Tommy Joe B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Järvastaden

Supernöjd med Viktor som mäklare vid mitt bostadsköp jättetrevlig att ha att göra med från visning till kontraktsskrivning. Mycket smidig affär

Bharat P
Råsunda

No unnecessary small talk, straight to the point, professional, and concise. 10/10 would recommend.

Puja K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Viktor Milovanovic en del av Fastighetsbyrån Solna
Huvudsta

Viktors insats var 10 av 10, tydlig kommunikation, empatisk framtoning och snabb återkoppling till oss som säljare samt potentiella köpare. Tydlig drivkraft i att de involverade ska vara nöjda med hans arbete. Vid försäljning skulle jag alla dagar i veckan välja honom igen.

Mansour Jean M
Frösunda

Mycket driven och målinriktad, bra mäklare!

Cecilia R
Råsunda

Viktor är lyhörd, trevlig och professionell. Hela köpprocessen gick fort och smidigt, inte minst för att han alltid var tillgänglig. Vi är jättenöjda och skulle varmt rekommendera honom.

Julia G
Järvastaden

Vi är supernöjda med Viktor! Han var snabb, driven och väldigt professionell genom hela processen. Lätt att ha att göra med, lyhörd och alltid snabb på att återkoppla. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Kan varmt rekommendera honom!

Kenneth J
Frösunda

kommunicerade bra och kom med olika förslag på hur en försäljning kan gå till osv

Sandeep M
Frösunda

It has been a pleasure to associate with Viktor and selling our apartment through him.Viktor was really agile,hard/smart working and very responsive to our queries.The apartment selling was a smooth process.We really recommend him!!!!

Carl Peter J
Frösunda

Viktor var oerhört trevlig, Kompetent och tillgänglig

Ali Reza G
Frösunda

Jag kan varmt rekommendera denna fastighetsmäklare till alla som söker en trygg, professionell och engagerad partner i sin bostadsaffär. Från första kontakt till avslutad affär präglades hela processen av tydlig kommunikation, hög tillgänglighet och ett genuint engagemang. Det som verkligen utmärker denna mäklare är förmågan att kombinera expertis med ett personligt bemötande. Jag kände mig hela tiden sedd, lyssnad på och trygg i att jag var i goda händer. En exceptionell insats från början till slut.