Andra gången jag anlitar Gustav och jag är lika nöjd den här gången! Han är trevlig, duktig, lyssnar på säljaren och är helt klart en mäklare man kan lita på. Rekommenderas varmt!
Gustav Norlin
Gustav Norlin är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp
.Gustav Norlin har varit registrerad mäklare sedan 2016-10. Gustav Norlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.8. Gustav Norlin har haft 53 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
246 omdömen om Gustav Norlin
Trevlig, lättsam och bra affär som köpare.. Fick nödvändig information som jag efterfrågade.. nöjd överlag med Fastighetsbyrån som har hållit bra kommunikation gällande hela affären
Försökt att göra sitt bästa av situationen.
Trevlig sakkunnig god lyssnare, lätt att förstå, noggrann vid besiktningen
Trevlig och saklig och duktig mäklare
Vänlig och kompetent! Förklarar allt noggrant och inger trygghet ! Rekommenderas varmt !
Mycket trevlig person att ha och göra med. Skulle verkligen rekommendera honom. M v h Kent Carlsson
Väldigt trevlig och professionell
Otroligt trevlig mäklare! Toppen nöjd!
En otroligt trevlig och kunnig mäklare. Alltid proffesionellt bemötande och en kunskap om varje fastighet han säljer. Har svar på alla frågor man ställer. En väldigt bra mäklare med andra ord!