Hugo Jansson

Hugo Jansson

Hugo Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Tierp

Hugo Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Hugo Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.7. Hugo Jansson har haft 37 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

67 omdömen om Hugo Jansson

Sedan starten hos Reco 2024
Kristina S
Tierp

Hugo Jansson har skött försäljningen mycket bra. Har uppdaterat oss hela tiden, många samtal och besök. Det har inte varit problemfritt , men Hugo gjorde så vi är helt nöjda.

Hans S
Tierp

Trevlig, snabb och noggrann, en mycket bra mäklare

David S
Källviken

Väldigt kunnig och trevlig mäklare!

Ulla Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Jansson en del av Fastighetsbyrån Tierp
Tierp

Blev väldigt bra bemött kände att Hugo var förtroendeingivande både vid visningen av lägenheten och även när vi skrev på kontraktet

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Jansson en del av Fastighetsbyrån Tierp
Tobo

Glad och trevlig mäklare som är duktig och arbetar aktivt för bra lösningar som gör köpare och säljare glada och nöjda.

Anders S

Erika H
Karlholm

Trots lite sjukdomstider på mäklarbyrån, vilket gjorde att vår planerade visning med Hugo fick ställas om i sista sekunden, löste de situationen galant. Mäklarbyrån såg till att visningen ändå kunde genomföras på bestämd dag, vilket vi uppskattade enormt. ​Vi kan varmt rekommendera Hugo! Han ger verkligen köparen all information man kan tänkas behöva och vägleder en tryggt genom hela processen. Alla frågor vi har haft har besvarats snabbt och vi är supernöjda med Hugos insats!

Ove E
Örbyhus

Blev bemött på bra sätt. Han levde upp till mina förväntningar om att få huset sålt. Han har hållit mig informerad hela tiden. Han har fullgjort sitt arbete som mellanhand helt enligt god mäklarsed. Således har han varit förtroendeingivande.

Maria S
Örbyhus

Glad och trevlig mäklare som har hjälpt oss att både sälja och köpa ny bostad!

David R
Söderfors

Hugo är trevlig och korrekt! Lätt att ha att göra med!