Tobias Wallström

Tobias Wallström

Tobias Wallström är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Tobias Wallström har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Tobias Wallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Tobias Wallström har haft 4 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2025-11

5 omdömen om Tobias Wallström

Gunilla v
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Tobias Wallström har skött sitt försäljningsuppdrag med stor skicklighet. Han är mycket nyanserad och insiktsfull med mycket humor. Han har dessutom bevisat att allt är möjligt att sälja. Vi har väntat i 1.5 år på att få vårt hus sålt. Tobias fixade det på 3-4 visningar. Han har också varit väldigt trevlig och korrekt att ha att göra med.

Svar från Tobias Wallström

Tack för ett jätte fint omdöme. Jag uppskattar att ni är nöjda med både mig och försäljningen. Önskar er stort lycka till med er nya bostad.

Filip E
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Hej! Väldigt bra bemötande, från dag ett skulle jag säga. Förstående med att det är inte så bara att köpa en ny bostad för köparens del, vilket är fallet för mig. Bra på tydlighet och förenklade hela processen. Förklarade alla plus och minus för bostaden Odens hage 28 så man vet vad man köper. Var genuin och glad gentemot mig och säljaren. Tog reda på saker som jag hade frågor på och återkopplade väldigt snabb, så suveränt gjort av Tobias, verkligen! Alla som anlitar Tobias Wallström kan förväntas bra kommunikation, trevligt bemötande och tydlig service.

Svar från Tobias Wallström

Hej Filip Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad att jag fick äran att hjälpa dig med din bostadsaffär i en ny kommun som Trosa.

Albin W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa

Väldigt bra bemötande och kunnig om bostaden han hjälpte till att sälja. Tobias har god kontakt mellan köpare och säljare. Visade stort engagemang och ville verkligen hjälpa till om det behövdes svar på frågor eller kontakt sinsemellan de olika parterna.

Svar från Tobias Wallström

Hej Albin Stort tack för ett jätte fint omdöme, värmde jättemycket att läsa. Glad att ni kände er trygga genom hela processen.

Eric De M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa

Tobias jobbar på bra! Han har varit pedagogisk och proffsig i all kommunikation med mig. Jag kände mig trygg i hela processen.

Svar från Tobias Wallström

Hej Eric Stort tack för fint omdöme, uppskattas verkligen.

Sofia L
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Väldigt trevlig, lätt att prata med och otroligt lyhörd till vad vi som säljare ville. Rekommenderar starkt.

Svar från Tobias Wallström

Hej Sofia Tack för ditt fina omdöme. Det var ett nöje att få hjälpa er i eran bostadsresa.