Mona Eriksson Ekendahl

Mona Eriksson Ekendahl

Mona Eriksson Ekendahl är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa

Mona Eriksson Ekendahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Mona Eriksson Ekendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Mona Eriksson Ekendahl har haft 55 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

151 omdömen om Mona Eriksson Ekendahl

Sedan starten hos Reco 2023
Johanna I
Köpte sitt hus med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad

Väldigt trevlig, professionell och glad!

Linda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Gott, proffsigt bemötande och hjälpsam hela vägen. Alltid tillänglig vid frågor. Håller dig konstant uppdaterad

Kristina G
Trosa Centralt

Har inget att klaga på, trevlig och kunnig 👍

Hasse G
Trosa Centralt

Mycket bra kunnig om marknaden trevlig

Patrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Proffsig och kunnig samt väl förebredd

Kristin S
Sålde sitt hus med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Vagnhärad Lövsta

Trevligt bemötande, professionell och alltid tillgänglig för våra undringar. Kan varmt rekommendera Mona!

Björn G
Vagnhärad

Mona var intresserad, tydlig och snabb på att svara på våra frågor! Ambitiös och driven på att hitta köpare för vårt hus!

Mikaela H
Vagnhärad Lövsta

Vi upplevde Mona som professionell men ändå varm och personlig. Hon var mån om att både säljare och köpare skulle bli nöjda med affären.

Robert H
Vagnhärad Lövsta

Vi upplevde Mona som professionell men ändå varm och personlig. Kommunikationen var smidig och hon var mån om att både säljare och köpare skulle bli nöjda med affären.

Sari B
Vagnhärad

Mycket trevligt bemött o alltid tillgänglig, stöttande och positiv. Förväntningarna var enligt ovan och det infriades samt fick vi huset sålt om än till mindre pris men det var ju inte mäklarens fel utan hur marknaden ser ut och att vi själva godtog budet. Mona kan varmt rekommenderas.