Mycket trevligt bemötande på visning och lyhörd för frågor Vid skrivning av Kontraktet så gick det väldigt smidigt och jag fick svar på flera frågor utan problem Har även rekommenderat henne till några kollegor som eventuellt ville ha hjälp med värdering av sina hus
Mona Eriksson Ekendahl
Mona Eriksson Ekendahl är mäklare på Fastighetsbyrån Trosa
.Mona Eriksson Ekendahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Mona Eriksson Ekendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.8. Mona Eriksson Ekendahl har haft 9 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-06 - 2023-08
28 omdömen om Mona Eriksson Ekendahl
Tusen tack för att du rekommenderat mig till dina vänner, det gör mig jätteglad att höra och självklart hjälper jag dem gärna med värdering av deras bostäder. Jag hoppas att jag får komma förbi hos dig också och värdera efter att du gett ditt nya hem lite kärlek. Önskar dig stort lycka till med de projekt du har framför dig.
Mycket bra och seriös, har varit en fröjd att ha henne som mäklare!
Det glädjer mig verkligen att höra Isabella. Jag hoppas att det här blir ett bra avslut och en fin fortsättning för dig. Sedan hopps jag även att vi ses på tillträdet.
Mycket kunnig och förtroendeingivande.
Tack det var roligt att höra. Ser fram emot att få hjälpa pappa när det väl blir dags och så får vi hoppas att han tycker detsamma :-)
Funka riktigt bra! En mäklare att rekommendera
Tack David! Jätteroligt att ni fick tag på ert efterlängtade boende och att bitarna föll på plats så smidigt som det gjorde.
Vi både köpte vårat nya boende samt sålde vårat befintliga med Mona som mäklare. Kan inte säga annat än att det var en fröjd att ha med henne och göra supertrevlig,proffsig och alltid väldigt hjälpsam, rekomenderas starkt!!
Det var en sann fröjd för mig också att hjälpa er ska ni veta :-).
Personlig och professionell!
Tack Caroline! Det glädjer mig att du tycker det. Ser fram emot att se och höra mer om din spirande karriär som vi nu kommer att kunna glädjas åt här i Trosa.
Otroligt bra mäklare. Mona var genuint engagerad vilket vi uppskattade mycket. Bra kommunikation och informativ. Rekommenderar starkt Mona!
Tack Marina. Det är många idag som inte vågar göra som ni och ta klivet och sälja innan ni hittat er nya bostad. Jag håller tummarna, tror och hoppas att ni ska hitta ert drömboende inom kort.
Mona har skött vårt köp på allra bästa sätt!!! Efter visningarna återkommit med efterfrågad info supersnabbt. Återkopplat och samordnat med markägare och säljaren utan minsta fördröjning. Mona har visat oss stor respekt, vänlighet och stort kunnande. Därför betyg 5/5.
Tusen tack Annika! Jag får gåshud av dina vänliga ord och jag är jätteglad att ni känner så. Mitt mål är alltid att göra bostadsaffären både för köpare och säljare så behaglig och trevlig som möjligt och när jag lyckas gör det mig varm i hjärtat. Jag ser fram emot att få komma förbi och ge er en värdering när ni har gett bostaden lite kärlek :-)
Mona har varit mycket engagerad, positiv & tydlig. Hon har gett bra information samt alltid återkopplat. Hon har varit tillgänglig & sett till att vi känt oss nöjda genom hela processen.
Det gör mig verkligen glad att du känner så och jag kan inte annat än säga att det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med er försäljning. Ni har varit väldigt strukturerade, gett snabb och utförlig information vilket underlättat mitt arbete massor. Ni har varit exemplariska inför visningar vilket också gjort mitt jobb så mycket enklare. Guldstjärna till er båda :-)
Väldigt trevlig & positiv. Lyfte fram på ett bra sätt det som var viktigt vilket skapade en trygghet och ingav förtroende.
Tack Dan! Ser fram emot att få höra mer om vart det bär iväg för dig framöver.