Tydlig och rak. Bra lyssnare. Ger den information man behöver.
Fastighetsbyrån Trosa
Funderar du på att flytta hit till Trosa? Eller kanske börjar din nuvarande bostad kännas lite trång? Vi garanterar dig en trygg och väl genomförd bostadsaffär i Trosa genom vårt banknära samarbete, våra många år av erfarenhet och vår kunskap om området och bostadsmarknaden. Låt oss vara din partner i fastighetsaffären, vi...
1659 omdömen om Fastighetsbyrån Trosa
Sedan starten hos Reco 2013
Tack Roger! Vi hörs igen lite längre fram. Allt gott tills dess ☀️
Trygg, professionell och otroligt kunnig.
Bra och trevligt bemötande. Kunnig mäklare som vet vad hon pratar om.
Tack Lars, glad att ni känner er nöjda. Verkligen så trevligt och roligt att få hjälpa er - varmt välkomna till Trosa!
Effektiv, proffesionell och trevlig!
Engagerad, trevlig, kändes tryggt och ärligt.
Mona har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Jag har fått mycket bra bemötande. Hon är snabb, effektiv och har snabbt löst uppkomna situationer. Jag är mycket nöjd.
Supernöjd! Trevlig mäklare, snabb återkoppling och allt gick enkelt och smidigt.
Hej Lucas Stort tack för ditt fina omdöme. Jag önskar dig all lycka till med din nya lägenhet och hoppas verkligen att du kommer att trivas.
Trevlig, väldigt bra på att uppdatera. Kan varmt rekommendera Mona.
Ett välkomnande bemötande och mycket lösningsorienterad mäklare med snabba lösningar på agendan som jag lätt kommer kontakta vid ev framtida husaffärer..
Kundfokuserad, ger trygghet genom processen och dialog hela vägen.
Mycket kunnig och professionell mäklare.
Mona är en fantastisk duktig och kompetent mäklare. Uppdaterar oss hela tiden om vår försäljning alltid kontaktbar.
Helt klart en toppen mäklare! Hon är alltid tillgänglig, tydlig och hon lyssnar in och kommer med bra förslag för att vi ska få de så bra så möjligt. I min mening den bästa mäklaren i Trosa.
Helt klart bästa mäklaren i Trosa!
Otroligt trevlig, tydlig och hjälpsam mäklare. Underlättade beslutet om köp otroligt mycket.
Jag har haft stor hjälp av Anna-Karin Lindmark med min fastighetsförsäljning. Hon har varit professionell, tillmötesgående och har ett fint kundbemötande. Hon har varit väldigt trevlig att ha att göra med. Av mig får Anna-Karin högsta betyg som mäklare.
Tack snälla du, det värmer i hjärtat. Det har varit en så trevlig kontakt med dig på alla vis, och fortsättning följer ☀️🌸
Kunnig och engagerad utan att ta över Lyssnar på vad vi säger För övrigt mycket lätt att ha att göra med
Hej Ingvar Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad att jag fick möjligheten att träffa er men också hjälpa till med er försäljning. Önskar er all lycka till med ert nya boende.
Anna-Karin var mycket trevlig, tydlig och professionell. Hela processen från kontakt till försäljning gick mycket smidigt! Lena
Tack snälla för de fina orden 🙏 Så härligt att ni hittat ert ”smultronställe”. Önskar er en fortsatt fin sommar ☀️
Anna-Karin har skött vårt köp alldeles utmärkt. Snabb, proffsig och otroligt kunnig. Jag kan varmt rekommendera henne till din nästa affär. Stort Tack för all hjälp. /Staffan
Tusen tack för så fina ord. Såå trevligt möte med er och så fint att ni hittat ert sommarparadis 🌸☀️
Mona är en otroligt proffsig och engagerad mäklare från start till mål! Vi har fått uppleva hennes fantastiska engagemang både från säljarsidan men även köparsidan där man känt sig trygg och nöjd längs med hela processen. Kan varmt rekommendera Mona till andra!
Mona är en professionell, in lyssnande med kundfokus mäklare. Mona ger trygghet genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera henne🤩
Mäklaren Annelie är ärlig, förtroendeingivande, tillgänglig, engagerad, vänlig, mycket kompetent och duktig. Annelie agerade även hjälpande och lyhörd ”psykolog” för mig i försäljningsfasen av min bostad. Annelie är en toppenmäklare. Du får ingen bättre. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. Med vänlig hälsning Ingegerd Hållén Villagatan 2 61935 Trosa
Vi är mycket nöjda med Mona. Hon har varit fantastisk genom hela processen – professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Det vi särskilt uppskattat är hennes flexibilitet och hur snabbt hon kunnat hjälpa till när något dykt upp med kort varsel. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från start till mål och kan varmt rekommendera Mona till andra.
Åh, tack snälla fina ni för de fina orden. Jag är så genuint glad för er skull att bitarna till slut fallit plats med både köp och sälj och koppas och tror att ni kommer trivas som fisken i vatten i ert nya hem :-)
Vänligt och professionellt bemötande
Bra service, trevlig och proffsigt bemötande.
Hej Calle Stort tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet att få hjälp er med försäljningen.
En glad och mycket trevlig mäklare. Hon lyssnade in vilket var vårt mål med lägenheten, dvs skall inte vara ett permanent boende, utan en tillflyktsort att trivas i. Hanterat försäljningen snabbt och korrekt. Nu ser vi framemot inflyttningen och handläggningen innan.
Tusen tack Birgitta för ett jättefint omdöme 🙏 Hoppas att detta ska bli toppen för er (och förmodligen för fler familjemedlemmar😅) som extra boende framöver. Ha nu en härlig sommar så ses vi i augusti igen. Allt gott 🌺
Jag har haft en väldigt bra erfarenhet och Tobias har varit tillmötesgående och hjälpande
Hej Silke Stort tack för ditt omdöme. Jag är jätteglad att du har haft en bra upplevelse. Jag hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet.
Mona har varit väldigt hjälpsam i hela processen att köpa, jag tittade på flera objekt tillsammans med Mona och hon hjälpte till att diskutera de olika objekten och balanserat både säljarens viljor med mina behov som köpare.
Vi är mycket nöjda med vår mäklare.🌺 Hon förstod direkt vad som var viktigt för oss och lyckades på ett väldigt bra sätt förmedla känslan och värdet av vårt fritidshus. Tackar för ett mycket roligt och trevligt samarbete och vi kan varmt rekommendera Anna-Karin!☀️
Tack såå mycket för fina ord. Det gör mig väldigt glad och stolt. Det blir allt lite tomt nu, efter en lång och väldigt trevlig kontakt! Önskar er båda en fin sommar ☀️🌸
Alltid tillmötesgående. Bra på att förklara vad som gäller. Kändes tryggt att köpa hus genom Mona.
Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med, snabb och tydlig återkoppling/svar på frågor.
Tack Maria, väldigt trevligt att få hjälpa er. Njut av sommaren så hörs vi igen lite längre fram ☀️
Perfekt upplevelse! Väldigt hjälpsam och ger löpande, utförlig information. Bra kommunikation, tips och hjälp. Rekommenderar starkt!
Hej Stephanie Stort tack för ditt fina omdöme. Jag önskar dig all lycka till med studierna och hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen när du flyttar tillbaks till Trosa.
Att hon vet var kunder vill ha, lätt att prata med och förklara söker och svara på frågor på bra och rätt sätt.
Tack Zenith, jag är glad för er skull, att ni hittat ert nya hem! 🌸☀️
Mona har varit glad, lättsam, tålmodig och mycket hjälpsam. Kommer att rekommendera henne.
Tack fina du! Jag hoppas verkligen att du kommer njuta i fulla drag av fågelkvittret på balkongen :-)
Karin har verkligen varit ett stort stöd i så väl köp som försäljning. Alltid snabb på svar via SMS eller telefon. Känner av och förklarar lugnt och tydligt vad som gäller och händer här näst. Dessutom är hon en energigivare som man blir väldigt glad av att träffa. ☺️
Stort tack Jessica för ett jättefint omdöme och för att du tagit dig tid att svara 🙏😍 Det har varit ett nöje att jobba med dig både genom köp och försäljning, du är en superhärlig person. Allt gott och ha en skön sommar ☀️🤗
Personlig och engagerad. Stämde av varje vecka och lätt att nå för frågor mm. Vi kände oss aldrig tvingade att ta beslut utan Anna-Karin väntade in och var lyhörd på våra önskemål.
Tack för de orden Weronika! Tänk att jag får hjälpa er igen - efter alla år 😊☀️Allt gott, så hörs vi igen lite längre fram!
Driven, lyhörd, tålamod och lösningsorienterad då vi har hållt på med försäljningen av min lägenhet i ca 1.5 år. Stort tack!
Tack snälla Andreas, så glad för er skull - att det blir bra nu åt ”alla håll”
Flexibel med mötestiderna Trevlig och informativ
Tack Christina, så kul att få hjälpa er. Vi hörs vidare lite längre fram ☀️
Mycket bra bemötande och fantastisk återkoppling angående vårt köp av hus via Fastighetsbyrån. Med vänlig hälsning Anna Lilja och Patrik Widstrand 🇸🇪
Anna-Karin var proffsig och hjälpsam genom hela uppdraget och hon motsvarade mina förväntningar. Jag anlitade henne eftersom jag hade positiva erfarenheter vid en tidigare husförsäljning.
Tack för de fina orden och för att jag fått hjälpa dig 🌸 Vi hörs vidare lite längre fram
Kunnig och jättebra bemötande. Är värd guld
Hej Lena Stort tack för ditt fina omdöme! Jag är jätte glad och tacksam för att ha fått möjligheten att hjälpa er genom hela processen. Det känns extra fint att få vara en del av försäljningen av er mors gamla bostad, som säkert bär på många minnen och mycket värme. Jag hoppas verkligen att den nya ägaren kommer att trivas där lika mycket som hon gjorde och få skapa sina egna fina minnen i hemmet. Tack igen för förtroendet
Fantastiskt kompetent, trevlig och hjälpsam. Fixar allt snabbt
Fungerar enligt förväntan Trevlig och effektiv
Att köpa en bostad är en av de största affärer man gör i livet oftast ,och att då köpa / sälja av en erfaren, trygg, pålitlig , kompetent mäklare som Annelie känns extra bra . Rekommenderas starkt .
Annelie är lugn och pedagogisk och hjälper alltid till. Bäst!
Mona är tydlig och bra och genomförandet gick smidigt.
Bra bemötande och flexibel men affären drog ut på tiden onödigt länge. Säljaren borde ha åtgärdat fel innan objektet las ut.Kunde vara bättre påläst kring skick, ålder på vitvaror mm
Hej Annika Stort tack för omdömet.
Tydlig, enkel och tillmötesgående.
Vi har haft kontakt med Annelie vid två olika fastighetsköp. Båda gångerna var hon sakkunnig och noggrann i den information hon gav. Det hon inte visste, tog hon reda på och återkom så fort hon kunde. Utöver ovanstående har Annelie en förmåga att alltid vara glad och familjär på ett inkluderande sätt. Jag skulle absolut rekommendera Annelie
Vi har både sålt och köpt med Annelie som mäklare och är mycket nöjda med bemötandet vid båda affärerna. Enkelt, snabbt och tryggt!