Fastighetsbyrån Trosa

• BadgeTenYears
1 683
4.8
Ring 0156-177 30 Dela

Funderar du på att flytta hit till Trosa? Eller kanske börjar din nuvarande bostad kännas lite trång? Vi garanterar dig en trygg och väl genomförd bostadsaffär i Trosa genom vårt banknära samarbete, våra många år av erfarenhet och vår kunskap om området och bostadsmarknaden. Låt oss vara din partner i fastighetsaffären, vi...

1683 omdömen om Fastighetsbyrån Trosa

Sedan starten hos Reco 2013

Jennie F
Vagnhärad Sund

Vi är väldigt nöjda med hela processen kring vårat husköp. Anna-Karin var lika lyhörd som trevlig och hade fokus på helt rätt saker genom hela processen. Köpet behövde genomföras snabbt och hon skötte det med bravur utan att tumma på varken trygghet eller effektivitet. En mäklare som vi med gott samvete kan lovorda!

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla, så glad jag blir att ni är nöjda - och glad för er skull som hittat ert nya hem! Snart får ni flytta in i ert mysiga hus 🌸☀️

Peter F
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Tobias är en duktig mäklare. Ärlig och bra på alla sätt. Positiv, för honom var ingenting omöjligt. Är mycket nöjd med försäljningen.

Svar från Tobias Wallström

Hej Peter, tack för ett jättefint omdöme. Jag önskar dig all lycka till med att hitta ditt nästa boende i Stockholm. Med vänliga hälsningar Tobias Wallström Fastighetsbyrån Trosa

Kari Mikael P
Vagnhärad Sund

Mycket vänlig, tillmötesgående och kompetent. Anna-Karin gav oss köpare en bra bemötande och god service.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Stort tack till er båda, det värmer verkligen! Ser fram emot att träffa er igen på tillträdesdagen. 🌸☀️

Anna N
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Karin har varit väldigt trevlig, hjälpsam och tillgänglig under hela processen, från första visning till att vi skrev på kontraktet. Hon har varit både lyhörd och kommunikativ. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Anna för ett jättefint omdöme, och tack för ett riktigt gott samarbete såhär långt🙏 Stort grattis till ett fantastiskt fint hus! Varmt välkomna till Trosa när det blir dags 😍

Ann-Louise S
Köpte sitt hus med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Bra mäklare och var bra mot slutet när vi hade budgivning.

Benny Z
Trosa

Fick ett gott och tryggt intryck redan vid första mötet. Tydlig kommunikation om förväntningar och process. Väldigt professionell och trevlig hela vägen till slutligt kontrakt.

Annika S
Sålde sitt hus med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Kontakten med Mona under vår bostadsaffär har varit bästa tänkbara. Hon ingav ända från början stor trygghet med sin kunskap, erfarenhet, lyhördhet och sitt vänliga bemötande. Mona var hela tiden snabb och välkomnande i kommunikationen med oss och vi kände att vi ständigt fick adekvat information under hela försäljningsprocessen. Hon har en varm och välkomnande personlighet och inger ett stort förtroende. Jag ger Mona mina varmaste rekommendationer!

Gudrun L
Trosa

Vi fick fin kontakt från första början. Mona är engagerad, lyhörd, noggrann, kommunikativ, snabb och professionell – jag kände mig trygg genom hela processen. Hon är kunnig om marknaden och satte ett realistiskt och attraktivt pris. Mona var lätt att få tag på och höll oss ständigt uppdaterade. Hon presenterade bostaden på bästa sätt, med bra bilder, text och marknadsföring. Mona är skicklig på förhandling och arbetade aktivt för att få bästa möjliga affär. Hon är driven utan att vara påstridig och kan kombinera försäljningsfokus...

Kenneth Z
Trosa Stensund

Annelie har förmågan att förstå oss som både köpare, vad vi söker och våra behov. Med sitt personliga bemötande är det lätt att och trevligt i alla dialoger.

Maria E
Vagnhärad

Kunnig, informativ och ett stort plus är att Annelie alltid är tillgänglig när man behöver svar på saker. Hjälpsam och det hon inte själv kan svara på ser hon till att ta reda på! En klippa helt enkelt!

Anna V
Trosa Centralt

Seriös, tillgänglig och bra kontaktnät. Omtänksam och trevlig!

Malin N
Vagnhärad

Annelie har på ett tryggt och professionellt sätt guidat oss genom hela affären. Hon är lyhörd, tillgänglig och ser till att vi känner oss välinformerade från början till slut.

Margareta P
Sålde en tomt med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Trevlig, allert och tydlig. Snabba svar om allt möjligt

Anna-Lena S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Professionell i sitt agerande. Rak och tydlig

Anders S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Abbelie är snabb, serviceminded och mycket lösningsorienterad. Lätt att få kontakt med och bra på återkoppling.

Erik G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Anna-Karin är engagerad och kunnig. Väl påläst om det aktuella objektet, lätt att nå och mycket kundorienterad. Bara positiva erfarenheter vid vårt köp av bostad i Trosa.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack för de fina orden - ger extra energi inför dagens visningar. Jag är glad att få hjälpa er och det har varit väldigt trevliga möten med med er båda. Varmt välkomna till Trosa! ☀️🌸

Elice Melinda Carolin O
Köpte sitt hus med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa

Tydlig och proffsig, väldigt bra bemötande och snabba återkopplingar! 5/5

Elice Melinda Carolin O och Tobias W gillar detta
Svar från Tobias Wallström

Hej Elice Stort tack för det fina omdömet! Det betyder verkligen mycket. Jag hoppas att ni kommer att trivas fantastiskt bra i ert nya hus.

Rania A
Vagnhärad

Mona är aktiv, smart, engagerad och mycket noggrann. Hon tycker verkligen om sitt arbete och gör alltid sitt bästa. Jag är väldigt tacksam för hennes hjälp och engagemang. Tack så mycket, Mona! 🌸🌷

Svar från Mona Eriksson Ekendahl

Tack själv Rania för att ni gav mig förtroendet. Träffade er köpare här om dagen och han visade mig bilder på sitt nya hem och berättade hur bra han tycker att det känns med köpet :-). Ta hand om er och kom ihåg att ni alltid är välkomna in på kontoret för en fika om ni har vägarna förbi.

Pernilla H
Trosa Centralt

Annelie har varit fantastisk genom hela vår köpprocess. Tillgänglig, förstående och personlig!

Bertil G
Vagnhärad

En mycket trevlig tjej som kan sitt jobb. Ställler upp när som helst med ett leende vilken tid som helst.

Svar från Mona Eriksson Ekendahl

Går ju inte att vara annat än trevlig när man har en så glad och trevlig säljare att umgås med :-) Det tog lite tid, men till slut rodde vi det hela i hamn, så jag får tacka så mycket för ditt tålamod.

Elice Melinda Carolin O
Trosa

Bästa mäklaren, super proffsig och hjälper en hela vägen!

Ylva L
Trosa Centralt

Hon har varit ett bra stöd under försäljningen av min bostadsrätt.

Caroline L
Vagnhärad Lövsta

Vi som köpare har kunnat känna oss trygga genom hela processen. Anna-Karin har varit snabb och tydlig med att svara på våra frågor och funderingar. Vi skulle varmt rekommendera henne till andra!

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack såå mycket för de orden, Caroline! Och jättekul att ni hittat ert hem, där kommer ni att trivas.🍀☀️

Ulla H
Trosa Centralt

Lägenheten visades av adm. personal då vi gärna ville se lägenheten då Anna-Karin hade semester Vi träffade Anna-Karin vid kontraktsskrivningen Ett trevligt möte med alla parter

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack Ulla, glad att ha fått hjälpa er! Med Carolines fina hjälp med visning fick vi till det i semestertid. Varmt välkomna till Trosa! ☀️🌸❤️

Lars Roger H
Sålde sitt hus med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

Tydlig och rak. Bra lyssnare. Ger den information man behöver.

Tack Roger! Vi hörs igen lite längre fram. Allt gott tills dess ☀️

Natalie H
Vagnhärad Sund

Trygg, professionell och otroligt kunnig.

Lars H
Trosa Centralt

Bra och trevligt bemötande. Kunnig mäklare som vet vad hon pratar om.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack Lars, glad att ni känner er nöjda. Verkligen så trevligt och roligt att få hjälpa er - varmt välkomna till Trosa!

Hampus Ö
Vagnhärad Sund

Effektiv, proffesionell och trevlig!

Karin Marianne Elisabeth Ö
Vagnhärad Sund

Engagerad, trevlig, kändes tryggt och ärligt.

Eva L
Vagnhärad Sund

Mona har varit en klippa genom hela försäljningsprocessen. Jag har fått mycket bra bemötande. Hon är snabb, effektiv och har snabbt löst uppkomna situationer. Jag är mycket nöjd.

Lucas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Supernöjd! Trevlig mäklare, snabb återkoppling och allt gick enkelt och smidigt.

Svar från Tobias Wallström

Hej Lucas Stort tack för ditt fina omdöme. Jag önskar dig all lycka till med din nya lägenhet och hoppas verkligen att du kommer att trivas.

Patrik W
Vagnhärad Sund

Trevlig, väldigt bra på att uppdatera. Kan varmt rekommendera Mona.

Annica A
Vagnhärad Sund

Ett välkomnande bemötande och mycket lösningsorienterad mäklare med snabba lösningar på agendan som jag lätt kommer kontakta vid ev framtida husaffärer..

Maja L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mona Eriksson Ekendahl en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Kundfokuserad, ger trygghet genom processen och dialog hela vägen.

Eva A
Trosa

Mycket kunnig och professionell mäklare.

Anna68 L
Vagnhärad Sund

Mona är en fantastisk duktig och kompetent mäklare. Uppdaterar oss hela tiden om vår försäljning alltid kontaktbar.

Alicia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Helt klart en toppen mäklare! Hon är alltid tillgänglig, tydlig och hon lyssnar in och kommer med bra förslag för att vi ska få de så bra så möjligt. I min mening den bästa mäklaren i Trosa.

Svar från Karin Stjerna

Tack snälla du för ett superfint omdöme och för att du tagit dig tid att svara🙏 Allt gott och vi ses snart igen🤗

Marcus M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Helt klart bästa mäklaren i Trosa!

Svar från Karin Stjerna

Stort tack Marcus för ett så fint omdöme. Superkul att vi fick till det så smidigt. Spännande att se framöver vad vi hittar för nytt fint hus till er 😊 Må så gott

Sandra H
Trosa

Otroligt trevlig, tydlig och hjälpsam mäklare. Underlättade beslutet om köp otroligt mycket.

Guna N
Sålde sitt hus med hjälp av Anna-Karin Lindmark en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Tofsö

Jag har haft stor hjälp av Anna-Karin Lindmark med min fastighetsförsäljning. Hon har varit professionell, tillmötesgående och har ett fint kundbemötande. Hon har varit väldigt trevlig att ha att göra med. Av mig får Anna-Karin högsta betyg som mäklare.

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla du, det värmer i hjärtat. Det har varit en så trevlig kontakt med dig på alla vis, och fortsättning följer ☀️🌸

Per Ingvar A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Wallström en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa Centralt

Kunnig och engagerad utan att ta över Lyssnar på vad vi säger För övrigt mycket lätt att ha att göra med

Per Ingvar A och Tobias W gillar detta
Svar från Tobias Wallström

Hej Ingvar Stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad att jag fick möjligheten att träffa er men också hjälpa till med er försäljning. Önskar er all lycka till med ert nya boende.

Lena N
Trosa Tofsö

Anna-Karin var mycket trevlig, tydlig och professionell. Hela processen från kontakt till försäljning gick mycket smidigt! Lena

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tack snälla för de fina orden 🙏 Så härligt att ni hittat ert ”smultronställe”. Önskar er en fortsatt fin sommar ☀️

Staffan P
Trosa Tofsö

Anna-Karin har skött vårt köp alldeles utmärkt. Snabb, proffsig och otroligt kunnig. Jag kan varmt rekommendera henne till din nästa affär. Stort Tack för all hjälp. /Staffan

Svar från Anna-Karin Lindmark

Tusen tack för så fina ord. Såå trevligt möte med er och så fint att ni hittat ert sommarparadis 🌸☀️

Johanna G
Vagnhärad

Mona är en otroligt proffsig och engagerad mäklare från start till mål! Vi har fått uppleva hennes fantastiska engagemang både från säljarsidan men även köparsidan där man känt sig trygg och nöjd längs med hela processen. Kan varmt rekommendera Mona till andra!

Maja L
Trosa

Mona är en professionell, in lyssnande med kundfokus mäklare. Mona ger trygghet genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera henne🤩

Ingegerd H
Trosa Centralt

Mäklaren Annelie är ärlig, förtroendeingivande, tillgänglig, engagerad, vänlig, mycket kompetent och duktig. Annelie agerade även hjälpande och lyhörd ”psykolog” för mig i försäljningsfasen av min bostad. Annelie är en toppenmäklare. Du får ingen bättre. Kan varmt rekommendera henne som mäklare. Med vänlig hälsning Ingegerd Hållén Villagatan 2 61935 Trosa

Christoffer K
Vagnhärad

Vi är mycket nöjda med Mona. Hon har varit fantastisk genom hela processen – professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med. Det vi särskilt uppskattat är hennes flexibilitet och hur snabbt hon kunnat hjälpa till när något dykt upp med kort varsel. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från start till mål och kan varmt rekommendera Mona till andra.

Svar från Mona Eriksson Ekendahl

Åh, tack snälla fina ni för de fina orden. Jag är så genuint glad för er skull att bitarna till slut fallit plats med både köp och sälj och koppas och tror att ni kommer trivas som fisken i vatten i ert nya hem :-)

Ann-Louise A
Köpte en tomt med hjälp av Annelie Tapper en del av Fastighetsbyrån Trosa

Vänligt och professionellt bemötande

Carl M
Trosa Centralt

Bra service, trevlig och proffsigt bemötande.

Svar från Tobias Wallström

Hej Calle Stort tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet att få hjälp er med försäljningen.

Birgitta O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Stjerna en del av Fastighetsbyrån Trosa
Trosa

En glad och mycket trevlig mäklare. Hon lyssnade in vilket var vårt mål med lägenheten, dvs skall inte vara ett permanent boende, utan en tillflyktsort att trivas i. Hanterat försäljningen snabbt och korrekt. Nu ser vi framemot inflyttningen och handläggningen innan.

Svar från Karin Stjerna

Tusen tack Birgitta för ett jättefint omdöme 🙏 Hoppas att detta ska bli toppen för er (och förmodligen för fler familjemedlemmar😅) som extra boende framöver. Ha nu en härlig sommar så ses vi i augusti igen. Allt gott 🌺