Robin Ljungviken
Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Robin Ljungviken har varit registrerad mäklare sedan 2013-09. Robin Ljungviken har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Ljungviken har haft 30 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
200 omdömen om Robin Ljungviken
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Trevlig genom hela affären.
Vi förväntade oss ett bra bemötande och det fick vi, svarar alltid på frågor och gav snabba svar tillbaka. -
sålde sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Allt var mycket bra ordnat från fösta samtalet till försäljning
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Allt har fungerat bra. Rekommenderas!
Hej!
Han var (är) jätte duktig, duktig på att svara på frågor och hjälpsam. Jag kände mig trygg med honom.. -
Professionellt och trevligt bemötande, lugn och lätt att prata med.
Robin överträffade våra förväntningar och vi känner oss trygga och nöjda med vårt bostadsköp. Bra med sms-växling och snabba svar på frågor också i avtalsproceduren. Sammanfattat - Högsta betyg! -
Förtroendeingivande, kunnig, intresserad och lyhörd. Efter första mötet på en visning där det inte blev köp så återkom under efterföljande månader Robin med flera liknande objekt som passade mitt behov.
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Robin är proffesionell och gör ett bra jobb.
Förväntningarna drogs upp lite i början vilket gör att förhoppningarna ökade men händelser i omvärlden kan ingen lastas för. -
Jag tycker allt gick smidigt. Svarade alltid i telefonen och var trevlig, ärlig och stöttande.
Professionellt bemötande. Givit ett engagerat intryck. Varit tillgänglig under hela processen. Svarat på alla frågor på ett lättförståelig sätt.
skrev om Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Vi hittade vårt drömhus med hjälp av Robin. Han är väldigt lösningsorienterad, med full fokus på oss som potentiella köpare. Hans lugn och det professionella bemötandet är beundransvärda. Väldigt flexibel, tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar Robin starkt för en smidig och trygg affär!