Robin Ljungviken
Robin Ljungviken är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Robin Ljungviken har varit registrerad mäklare sedan 2013-09. Robin Ljungviken har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 191 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Ljungviken har haft 36 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 191 Läs vad Robin Ljungviken
skrev om Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Vi hittade vårt drömhus med hjälp av Robin. Han är väldigt lösningsorienterad, med full fokus på oss som potentiella köpare. Hans lugn och det professionella bemötandet är beundransvärda. Väldigt flexibel, tillgänglig och hjälpsam. Rekommenderar Robin starkt för en smidig och trygg affär!
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Allting kändes bra, Han va påläst, var det något jag fråga som han inte hade koll på så tog han reda på det och återkom med ett svar.
Allting flöt på och kändes smidigt -
sålde sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Bra! Alltid uppkopplad, 100% koll på läget!
Robin är en duktig lyssnare och är bra på att tala om vad som gäller.
Han är vänlig trevlig och hjälpsam
Trevlig och lugn bemötande, snabb återkoppling. Nöjd med allt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Mycket professionell. Stor tillgänglighet, även på helger. Bra löpande återkoppling.
Vi har erfarenhet från tidigare fastighetsaffärer med andra mäklare som fungerat bra. Därför var våra förväntningar på Robin mycket stora. Han uppfyllde våra förväntningar till 100%. -
köpte sitt hus med hjälp av Robin Ljungviken en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn
Robin har varit genomgående trevlig och behållit ett gott humör trots motgångar.
Vi är genomgående nöjda.
Trots att affären inte är genomförd helt och hållet. -
Tack vore Robins proffsiga och lugna bemötande har vi känns oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Detta är andra gången vi anlitar Robin i fastighetsaffärer och han är vår självklara val i framtiden.
Väldigt bra mäklare som hjälper till med allt man behöver för hjälp.