Ett mycket trevligt och välkomnande bemötande. Bra och tydlig information under visning, budgivning och under efterföljande möte.
Tobias Westman
Tobias Westman är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn
.Tobias Westman har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Tobias Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Westman har haft 45 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
242 omdömen om Tobias Westman
Trevlig, kunnig och hjälpsam vid försäljning av villa!
En glad o trevlig mäklare, kanske lite snabb i vändningarna.
Bra mäklare som visade god kunskap om fastigheten och området. Vänligt bemötande och lyckades hålla förhandligsprocessen kort och effektiv.
Entusiasm, professionalism Jag är väldigt nöjd.
För min del gjorde Tobias ett bra jobb, jag behövde inte vänta på återkoppling, visningen sköttes snabbt och enkelt. Snabb på att svara på frågor osv.
Fick gå ner orimligt mycket i pris för att lyckas sälja, hade det informerats om att marknaden hade varit så dålig nu så hade jag väntat tills den hade varit bättre och troligtvis kunnat få betydligt bättre betalt men när processen är igång och det är nedlagt mängder med tid och arbete för att ha stället i försäljningsskick på rekommendation av mäklaren så hade jag inte orken att vänta mer. Och när försäljningen är klar så frågar köparen om ganska stora saker som dom tror är fel på med huset men som mäklaren inte informerat...
Tobbe är ett proffs på det han gör!Han är helt enkelt bäst!
Trevlig och proffsig. Engagerad . Trygg i sin roll
Han är toppen. Han är hjälpsam, tillgänglig, trevlig.