Tobias Westman

Tobias Westman

Tobias Westman är mäklare på Fastighetsbyrån Ulricehamn

Tobias Westman har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Tobias Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Westman har haft 40 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

262 omdömen om Tobias Westman

Sedan starten hos Reco 2015
Susanne P
Skrev om Tobias Westman en del av Fastighetsbyrån Ulricehamn

Det har varit en fröjd att samarbeta med Tobias! Han är snabb, professionell, personlig och med glimten i ögat. Världsklass!

Frida B
Ulricehamn

Tobias är professionell och trevlig, vi är mycket nöjda med hans bemötande och husförsäljningen.

Sabit P
Ulricehamn

Kände oss trygga genom hela affären. Tydlig kommunikation, stort engagemang och väldigt professionellt bemötande. Toppklass!

Tommy Ingemar J

Proffsigt bemötande och bra information

Jonathan H
Ulricehamn

Jag vill verkligen lyfta fram Tobias Westman på Fastighetsbyrån Ulricehamn. Från första kontakten upplevde jag honom som väldigt professionell, lyhörd och engagerad. Han har en förmåga att skapa trygghet genom hela processen och är alltid tydlig i sin kommunikation, vilket gör att man känner sig väl informerad och säker i varje steg

Ingemar J
Ulricehamn

Jag är otroligt nöjd med Tobias! Från första kontakt till avslut, skötte hela försäljnigen exemplariskt.Tobias var alltid tillgänglig, engagerad och väldigt proffsig. Jag uppskattade särskilt det personliga engagemanget och den snabba återkopplingen. Jag rekommenderar varmt Tobias till alla framtida säljare.

Elmir P
Ulricehamn

Väldigt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med genom hela processen. Alltid snabb på att svara och gav ett tryggt intryck från start till mål. Rekommenderas varmt! 5/5 toppklass

Sune K
Hökerum

Erfaren kunnig trevlig förstående proffsig

Elisabeth L
Älmestad

Mycket trevligt bemötande. Han levde helt upp till våra förväntningar. Engagerad och arbetade bra för en försäljning av vår fastighet. Vi är på det hela taget mycket nöjda med vårt val av mäklare, Högsta betyg från oss.

Mohammad M
Älmestad

Vi köpte en stuga där Tobias var mäklare och hela processen gick smidigt. Tobias var kunnig och hjälpsam under processen och svarade på våra frågor på ett tydligt sätt. Samarbetet fungerade jättebra och vi uppskattar hans engagemang. Han var väldigt snäll, trevlig och lätt att kommunicera. Vi kände oss trygga genom hela köpet och är mycket nöjda.